Ser Madari

Recruitment Consultant

FYGI_profiel-foto-Ser

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Leuk om digitaal kennis te maken! Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Een baan is voor mij één van de grootste onderdelen van je leven. Het heeft invloed op je geluk, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Juist daarom heb ik ervoor gekozen om mijn eigen koers te bepalen en als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Iedereen verdient werkgeluk, want werk is veel meer dan een baan!

Als je gelukkig bent met je werk, kan dit resulteren in beter presteren. Het is dus een win-win voor werkgever en werknemer. Door mijn creativiteit weet ik altijd een oplossing te vinden. Je gaat mij al snel herkennen aan mijn commerciële en gedreven karakter. In mijn werk staat interesse in het verhaal achter de professional centraal.

Zo werk ik met jou samen.

Vragen, vragen, vragen is de basis voor kennis. Het vinden van een nieuwe collega is tegenwoordig een uitdaging. Die uitdaging neem ik graag uit handen voor je. Ik kijk ernaar uit om jouw organisatie beter te leren kennen. Dat geeft het fundament voor mijn zoektocht naar jouw ideale collega. Mijn doel is om de kennis, ervaring en wensen van de professional te koppelen aan een vacature die hierbij aansluit. Het resultaat: een win-win situatie voor zowel jouw organisatie als de professional.

Samenwerking met Fygi
De samenwerking met Fygi biedt mij handvatten om succesvol te zijn als recruiter. Zij bieden mij een landelijk gedekt netwerk met ruim 70 recruiters, een database met professionals en de nieuwste recruitmenttechnologie. De trainingen van Fygi geven mij extra kennis en vaardigheden om het beste uit mezelf te halen. Dat betekent dat ik nóg meer van toegevoegde waarde kan zijn voor mijn opdrachtgevers en professionals.

Skills

Headhunten

Procesoptimalisatie

Loopbaanbegeleiding

Wervingscampagnes

Branches

Finance

HR

Techniek

Transport

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

De afgelopen 7 jaar is zij een enorme meerwaarde geweest voor Gotcha Promotions. Ser is een kritische teamplayer die op zoek is en blijft naar het beste voor een onderneming en de mensen om haar heen. Ser heeft veel doorzettingsvermogen, kan mensen goed inschatten, is zeer loyaal en levert altijd kwaliteit. Haar morele kompas klopt als een bus en zij zal het zeer ver brengen met haar ambitie en kracht. Een aanrader om mee te werken!

Victor van Iersel
Eigenaar - Gotcha Promotions

Ser is een gedreven professional met hart voor zaken. Ze stelt scherpe vragen en luistert actief. Ze brengt alles goed in kaart om het vervolgens met zorg en precisie uit te voeren. Ze is stressbestendig en ze blijft continu haar kennis ontwikkelen en groeien. Werken met Ser is niet alleen meer dan plezierig, je bent er ook zeker van dat zaken goed geregeld zijn.

Leanne Klein
Recruiter Unusual Advisor - Lighthouse

Op Ser kun je altijd rekenen tijdens projecten. Ze zal veel meedenken, hard werken en goed resultaat leveren. Een zeer fijn persoon om mee samen te werken!

Eva Ensing
Online Advertising Specialist - The Next Label

Zeer betrouwbaar, kwaliteitsgericht, uitstekende management skills, behulpzaam en prettig om mee samen te werken. Al met al een versterking voor ieder team!

Ashwin Lapar
Assistent Accountant - BDO

Ik heb Ser leren kennen als een zeer betrokken recruiter. Iemand die echt oog heeft voor de klant en opdrachtgever. Zij zoekt naar de beste match waarbij het belang van de personen voorop staan. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Ik vond het heel prettig om samen met Ser het recruitmenttraject te doorlopen. Wat geresulteerd heeft in een positief eind!

Linda Mensingh
Marketeer - LM Marketing Bureau

Ik heb Ser leren kennen als recruiter voor Feenstra. Ser is zeer betrokken bij je als persoon, luistert goed en denkt echt met je mee. Hierdoor is zij in staat om de beste match te maken. Ik heb mijn contact met Ser als zeer prettig ervaren.

Anita N.
Senior Administratief Medewerker - Feenstra

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek jouw beste baan.

Schrijf je in
FYGI_profiel-foto-Ser

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Ser Madari Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.