Sergi Hidalgo

Recruitment Consultant

Sergi (2)

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Ik krijg energie van het invullen van lang openstaande vacatures! Mijn naam is Sergi en ik ben een gedreven recruitment consultant met een focus op start- en scale-ups binnen de IT en digitale sector. Werving en selectie waarbij je naast de opdrachtgever zit en niet tegenover. Van het vinden en binden van kandidaten tot het strategisch meedenken met recruitmentprocessen, ik bied wervingsoplossingen op maat en help graag bij het in kaart brengen van jullie vraagstukken. Wil je meer informatie? Bel mij dan op 06 – 27 05 08 35.

Zo werk ik met jou samen.

Kwaliteit boven kwantiteit. Wanneer een vacature bij mij terecht komt, breng ik eerst in kaart hoe de vacature is ontstaan. Dit doe ik door een goed gesprek met elkaar aan te gaan, op basis hiervan maken we een plan van aanpak. Ik kijk dus ook mee met het functieprofiel.
Gezien mijn opleidingsachtergrond draag ik zorg voor het gehele wervingsproces en sta ik graag goed in contact met stakeholders. Om zo ook de achterdeur van een organisatie dicht te houden en medewerkers te behouden. Het draait tenslotte om vinden, binden én behouden van talent.
Door toenadering te zoeken met verschillende afdelingen en mensen in de organisatie zorg ik voor een goede band tussen recruitment en de rest. Hierdoor weten medewerkers van andere afdelingen team recruitment te vinden. Wil je dit ook in jouw organisatie stimuleren? Ik help je graag.
Skills

Headhunting

International hiring

LinkedIn

Exclusive sourcing

Recruitment strategie

Branches

IT

Office

Finance

Sales & Marketing

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Sergi is een monster in sourcing. Hij weet heel goed contact te leggen met potentiële kandidaten. Door onze USP’s goed over te brengen, weet hij veel kandidaten ook echt aan tafel te krijgen. Kandidaten ervaren dit eerste contact altijd als zeer prettig.

Shara Smit-Lucassen
COO I Operationeel Directeur - Staff Capital Groep

In je rol als corporate recruiter bij Staff capital heb je in een enorm moeilijke arbeidsmarkt veel goed talent voor ons bedrijf weten te vinden en aan ons weten te binden. Enorm belangrijk om de transitie en groei van ons bedrijf optimaal mogelijk te maken. Dank daarvoor!

Rick Simons
CEO and founder - Staff Capital Groep

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Sergi (2)

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Sergi Hidalgo Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.