Shimay Lieven

Recruitment specialist

Header_Shimay
Shimay_profielfoto

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Hoi! Ik ben Shimay

Waar een wil is, is een weg. Dit typeert mij in mijn werk maar ook in mijn privéleven. Is er ook maar een kleine mogelijkheid om het tot een succes te brengen, is het dus haalbaar en ga ik er voor de volle 100% voor!

Waarom recruitment?

Om vanuit de professional te kijken, de behoeftes en kernwaarden van de organisatie in acht te houden en zo tot een perfecte match te komen geeft mij een voldaan gevoel. Dat beschouw ik als échte succes verhalen.

Met een vader die al ruim 25 jaar werkzaam is in de arbeidsbemiddeling, zeg ik wel eens dat het dan vast in mijn bloed moet zitten. Ik ben van nature een People person, ontzettend enthousiast en doortastend. Je zult bovenstaande direct merken als je met mij in gesprek bent. Door mijn enthousiasme is het voor mij gemakkelijk kandidaten te enthousiasmeren voor een nieuwe baan. Ik ben een kei in doorvragen op een al reeds gestelde vraag. Ik neem dan ook geen genoegen met maar 1 antwoord. Ik ben oprecht geïnteresseerd en door deze oprechtheid merken kandidaten een bepaalde wijze van vertrouwen al vanaf het eerste gesprek dat we voeren.

Werkervaring

Ik woon in Wierden samen met mijn vriend en onze 2 hondjes. Ik heb 3 jaar ervaring binnen de publieke sector (Zorg & Welzijn, Onderwijs, Overheid, HR en Office) als Recruiter en ook Accountmanager. Dit betekent dat ik multi inzetbaar ben. De behoeftes van zowel professionals als klanten kan ik goed inzichtelijk maken.

Ik heb samen mogen werken met ontzettend grote zorg organisaties. In de drukste periode van het jaar, voor een afdeling in een ziekenhuis personeel werven omdat ze het niet meer kunnen redden met hun huidige team, dit vervolgens tot een goed einde brengen d.m.v. snel schakelen en het juiste puzzeltje leggen met professionals en de afdeling is voor mij wel een van mijn mooiste succes verhalen. Vooral als je vervolgens op deze afdeling rond loopt om te zien hoe goed het allemaal weer geregeld is

Shimay_zzp_persoonlijkepagina

Zo werk ik met je samen

Ik vind persoonlijke benadering enorm belangrijk. Wanneer ik in gesprek ben met een eventuele kandidaat, hoef ik echt niet alles te horen wat ik ook al op je CV heb gelezen. Wie ben je nou echt als persoon? Ik ben nieuwsgierig waarom je de keuzes hebt gemaakt die je hebt gemaakt. Wat motiveert je? Wat is je kracht? Hoe kan je nieuwe werkgever jou motiveren?  Ik ben nieuwsgierig naar de persoon achter de functie. Ik ben van mening dat je enkel en alleen op die manier de juiste match kan gaan maken.

Ik vind het ontzettend leuk om me daarnaast in te leven in de organisatie. Hoe zit de organisatie in elkaar? Wat vinden ze belangrijk? Hoe is de cultuur? En wat voor type persoon past hier dan bij?

Skills

Headhunten

Sourcen

Bulkwerving

Procesbegeleiding

Recruitment

Branches

Zorg en welzijn

Onderwijs

Overheid

Hr en office

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Shimay_profielfoto

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Shimay Lieven Recruitment specialist
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.