Sjoerd Jousma

Recruitment Business Partner

FYGI_Sjoerd_Foto (2)

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Met de oneindig veel vacatures van jouw concurrenten, kan het aantrekken van nieuwe talenten een behoorlijke uitdaging zijn. De oplossing? Een interim-recruiter die het regelt. Iemand die jouw organisatie gauw leert kennen, een groot netwerk heeft binnen jouw branche en gemakkelijk verbinding legt met professionals. That’s me! De noordelijke nuchterheid straalt van mij af, net als eindeloos enthousiasme. Start onze samenwerking vandaag nog. En maak kennis met een gedreven, gedisciplineerde en behulpzame interim business partner.

Mijn visie? Vrijheid, autonomie en verantwoordelijkheid geven aan jouw huidige en toekomstige medewerkers is essentieel. Ik hoor steeds vaker terug dat dit het werkgeluk grotendeels beïnvloedt. Door medewerkers vrijheid te geven, kunnen ze vanuit hun eigen kracht en inzicht werken. Dit resulteert in meer commitment, hogere mate van tevredenheid, betere prestaties en uiteindelijk minder verloop en verzuim. Wil jij samen met mij aan jouw werkgeversmerk werken? Ik zeg: let’s go!

Zo werk ik met jou samen.

Een goed gesprek, passend advies en een analytische blik. Ik help jou bij het vinden van de juiste talenten, zodat de organisatiedoelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Tegelijkertijd zorg ik voor een goede aansluiting van de professionals op de organisatiecultuur, want het is bewezen dat dit zorgt voor een langduriger werkverband. Je kunt met mij samenwerken op basis van interim recruitment of werving en selectie. Die duurzame match, daar gaan we voor!

Ik ben toegewijd aan mijn vak. Elke dag krijg ik energie van het helpen van professionals bij het vinden van een nieuwe werksituatie, die hun leven positief verandert. Anderzijds mag ik organisaties bijstaan in het vinden van talenten die een sterke positieve impact gaan maken waarmee de organisatie vooruitgaat.

Daarbij geloof ik dat het vinden van een écht passende werkplek duurzamer is, dan het ‘er doorheen drukken’. Mijn kracht ligt in het leggen van verbanden tussen mensen, ideeën en concepten. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak weet ik bruggen te slaan, waardoor teams en projecten succesvol(ler) samenwerken.

Sterk werkgeversmerk, beweeg mee met de arbeidsmarkt
Het is tegenwoordig niet alleen van belang creatieve oplossingen te bedenken, maar vooral om deze uit te voeren. Mijn ideale opdracht is dan ook wanneer de organisatie daadwerkelijk open staat voor nieuwe ideeën en bereid is te investeren in het vinden van de juiste talenten. Hierdoor bouwen we gezamenlijk aan jouw sterke werkgeversmerk!

Samenwerken?
Streef jij met jouw organisaties naar een open, innovatieve en flexibele cultuur? Dat klinkt goed. Naast recruitment help ik je graag met een gedegen arbeidsmarkcommunicatiestrategie, employer branding, strategische personeelsplanning of andere hr-gerelateerde werkzaamheden. Start jouw samenwerking vandaag nog, laten we kennismaken. Mail, App of bel me.

Skills

Headhunting

Arbeidsmarktcommunicatie

Procesoptimalisatie

Sparringpartner

Strategisch advies

Branches

IT Development

Business Intelligence en data

Management

Hr

Sales

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Sjoerd is in zijn tijd bij JouwICTvacature enorm waardevol geweest voor mijn BI team. Sjoerd was sterk in het maken van een echte connectie met kandidaten, waardoor kandidaten graag door hem werden begeleid in het sollicitatieproces. Sjoerd is proactief, communicatief duidelijk en sterk en zorgt voor resultaat. Hij behoorde vaak tot de topscorers van de vloer, terwijl hij het naast zijn studie deed. Een aanrader op HR/Recruitment gebied!

Marco Boskers
Senior Business Consultant - JouwICTvacature.nl

Ik ken Sjoerd als een zeer communicatief vaardige en loyale collega. Sjoerd werkt hard voor zijn targets en gaat geen uitdaging uit de weg. Verder is hij erg proactief ingesteld en erg vooruitstrevend. Ik zou Sjoerd zeker aanbevelen aan uw team.

Julian van Slooten
Senior Resource Consultant Bi/Data/Finance - JouwICTvacature.nl

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
FYGI_Sjoerd_Foto (2)

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Sjoerd Jousma Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.