Sofie van Rooijen

Recruitment Business Partner

FYGI_Profielfoto_Sofie(300)

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Sinds 2015 ben ik met veel plezier werkzaam als recruiter in verschillende sectoren. De afgelopen jaren ligt mijn focus vooral op de IT-branche en daarmee de latent zoekende.

Vol enthousiasme help ik andere graag naar een baan waar zij echt op hun plek zitten en waar ze kunnen groeien. Ik werk graag transparant, ben een tikkeltje direct, maar ook zeer betrokken. Samen met jou ga ik op zoek naar de ideale match.

Zo werk ik met jou samen.

Voor opdrachtgevers
Mijn kwaliteit ligt met name bij mijn flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Kijken hoe het op een andere manier misschien nóg beter kan. Daarnaast geloof ik in actie nemen. Gewoon doen wat er voor nodig is om de juiste mensen te vinden: sourcen.

Voor professionals
Ben jij op zoek naar een baan die écht bij jou past? En zoek je hulp van iemand met kennis van de markt én oprechte interesse? Met mijn flinke dosis enthousiasme help ik jou graag om erachter te komen wat nou echt bij jou past en wat je gelukkig maakt.

Het lijkt mij leuk om een kopje koffie te drinken. Dan is mijn enige vraag nog: heb je wat in de koffie?

Skills

Sourcing

Headhunting

Employer Branding Advies

Branches

IT

Marketing

Sales

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Sofie heeft meerdere recruitment projecten opgepakt voor Landal GreenParks. Zo heeft ze o.a. enkele senior en medior marketing profielen opgepakt en ook een groot project voor ons Contact Center. Sofie is altijd vrolijk, professioneel en communiceert duidelijk en helder. Ze komt afspraken na en zorgt voor tevredenheid bij de diverse Business Mangers waar ze binnen Landal mee gewerkt heeft. Ze werkt efficiënt en zorgt ervoor dat onze recruitment projecten ook budgettair gezien binnen de afgesproken kaders blijven. Ik kan Sofie aanraden aan iedere organisatie.

Sanne Gehner - van de Kamp
Manager Recruitment & Employer Branding - Landal GreenParks

Sofie is een enthousiaste professional die je op een fijne manier kan prikkelen om het beste uit jezelf te halen, iemand die net dat zetje kan geven waardoor je toch besluit om ergens koffie te gaan drinken. De persoonlijke aandacht en opvolging heb ik als erg prettig ervaren, en hierna heb ik dan ook de stap gemaakt om bij een nieuwe werkgever te starten. Go go Sofie, ik hoop dat je anderen net zo goed aan leuk werk kunt helpen!

Bas Groeneveld
Pega Developer - Ordina

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
FYGI_Profielfoto_Sofie(300)

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Sofie van Rooijen Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.