Wendy Bezemer

Recruitment Business Partner

Wendy_Recruiter_FYGI

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Ik ben Wendy en ik ben trots om bij Fygi aangesloten te zijn. Na 10 jaar Randstad durfde ik de stap te maken naar het zelfstandig ondernemen. Ik kom uit een echte ondernemersfamilie dus dit leek een logische stap. Nog steeds heel blij met deze keuze en door Fygi ben je toch niet alleen. Mijn doel? Altijd de beste matches maken, voor iedereen de mooiste baan.

Zo werk ik met jou samen.

Een baan is zo’n belangrijk onderdeel van het leven van een mens. Hoe tof dat ik jou hierin kan begeleiden. Ik stel je op je gemak, luister goed en vraag door, want ik wil jou goed leren kennen. Mijn jarenlange ervaring in combinatie met mijn onderbuikgevoel zorgt ervoor dat ik mooie matches kan maken. Zelfs meelopen op een afdeling is mij niet vreemd met als doel een mooie match te maken. Een passende match voelt als een win-win-win situatie en dit geeft mij na al die jaren nog steeds een kick!

Organisaties op het snijvlak mens, werk en ontwikkeling met een mooie missie spreken mij aan en in die hoek zoek ik ook mijn samenwerkingen! Sinds 2 jaar heb ik een mooie samenwerking samen met Fygi-collega Malou van Veen. Malou is geweldig met tekst en weet de doelgroep altijd te raken. Mijn focus ligt weer op het headhunten en het opbouwen van een netwerk. Deze combinatie werkt voor ons succesvol en fijn! Wij werven samen kantoorpersoneel voor o.a. de mooie brancheorganisatie STL in Gouda en voor Wij techniek in Woerden.

Skills

LinkedIn

Sourcing

Employer branding

Headhunting

Branches

Office

Sales & Marketing

Bouw

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Wendy Bezemer heeft voor ons in korte tijd 6 vacatures op zeer succesvolle wijze ingevuld! Nadat er in 1 keer veel vacatures vacant kwamen binnen STL, hebben we Wendy gevraagd het recruitment voor ons op te pakken. We kenden Wendy nog vanuit eerdere prettige samenwerking met Randstad, waar zij toen voor werkte. Toen we zagen dat Wendy voor zichzelf begonnen was als recruiter, hebben niet getwijfeld en haar aangehaakt. In een korte tijd heeft Wendy de organisatie leren kennen en snel en vakkundig de vacatures vervuld. We zijn enorm blij met de 6 kanjers die gestart zijn bij ons en dus ook met al het werk dat Wendy daarin voor ons verzet heeft. Toekomstige samenwerking met Wendy zit er wat STL betreft zeker in!

Eva Visser
Adviseur HRM - STL

Wendy heeft zich gedurende 6 maanden (zwangerschapsvervanging) laten zien als een betrokken, flexibele, hardwerkende en enthousiaste collega! In deze bijzondere covid-periode is werken in een ziekenhuis extra uitdagend, maar Wendy wist zich snel een weg te vinden en was van ongekende waarde in de werving van (extra) zorgpersoneel. Met haar gevoel voor persoonlijke relaties, positiviteit, ruime ervaring en kennis van (online) recruitment is zij een toegevoegde waarde voor elk HR team!

Inge Klein
Manager Employer Branding - LUMC

Wendy is een fantastische collega. Slim, gedreven en ondernemend. Haar drive zorg gegarandeerd voor het gewenste resultaat en haar ondernemerschap neemt ze van huis uit mee, dit maakt dat je met Wendy een creatieve collega hebt die niet opgeeft! Daarbij een heel fijn mens om om je heen te hebben. Heel jammer om niet meer met Wendy samen te werken!

Jesse van Wonderen
Consultant - Randstad

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Wendy_Recruiter_FYGI

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Wendy Bezemer Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.