Yves van Rey

Recruitment Consultant

Yves_Recruiter_FYGI

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Zo werk ik met jou samen.

Samen maken we de beste match, want samenwerking is de sleutel tot succes. Met jouw visie en mijn expertise kunnen we het beste profiel opstellen en kan ik de juiste professional gaan vinden.

Een belangrijk aspect van mijn werkwijze is  het opbouwen van een persoonlijke band tussen mij en mijn opdrachtgevers. Door middel van regelmatige meetings, telefonische gesprekken en e-mails zorg ik ervoor dat ik volledig begrijp wat jouw specifieke behoeften zijn op het gebied van personeelswerving.

Screenen en interviewen
Bij het selecteren van kandidaten hanteer ik een gestroomlijnd proces, om ervoor te zorgen dat alleen de meest gekwalificeerde en gemotiveerde professionals aan jou worden voorgesteld. Voor de professionals ben ik meer dan een recruiter. Ze noemen mij ook wel een coach. Ik stel verdiepende vragen en help hen inzichten te verkrijgen. Op deze manier kunnen ze hun eigen krachten en kwaliteiten beter ontdekken, waardoor ze scherper weten welke baan echt bij hen past. Kortom, als recruiter werk ik nauw met jou en de professionals samen om de beste medewerkers voor jouw bedrijf aan te trekken.

Sleutelwoorden
Persoonlijk contact, branchekennis en doelgerichte werving strategieën, zorgen ervoor dat ik succesvol ben in het vinden van de juiste mensen voor de juiste functies. Wil jij een sparren over jouw recruitmentuitdaging? Ik luister, adviseer én ga na goed overleg actief met de opdracht aan de slag. Leuk om kennis te maken! Bel mij gerust op: 06 – 864 73 037

Skills

Headhunten

Sourcen

Werving en selectie

Employer branding

Loopbaanbegeleiding

Branches

Farmaceutische industrie

Techniek

Sales

Product engineering

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Review van opdrachtgever

Bedankt Yves! Door je unieke manier van werken weet je veel kandidaten tevreden te stellen. Zo heb je op je eigen LinkedIn-pagina een aantal mooie woorden staan afkomstig van tevreden kandidaten. Keep it up!

Talent Associates

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Yves_Recruiter_FYGI

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Yves van Rey Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.