Yvonne de Vries-Dekter

Hr professional

Yvonne-zzp-hr

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Hoi! Ik ben Yvonne

Ik draag graag bij aan dat wat nodig is om mensen fijn met elkaar te laten werken in organisaties. Door mensen als mens te behandelen en niet als (hulp)middel. Door hen te prikkelen het beste uit zichzelf te halen en regie te nemen. Ik weet de verbinding te maken tussen de bedrijfsdoelstellingen en het werk wat moet worden verzet. Met mijn hr bril op kijk ik naar wat er nodig is voor minder verzuim en verloop en meer betrokkenheid en werkplezier.

Ik ben een enthousiaste hands-on interim hr Professional die graag dingen in beweging zet, een ander perspectief laat zien en die met betrokkenheid bijdraagt aan resultaat behalen.

In alle hr rollen die ik heb vervuld bracht ik verbinding en structuur. Voor mij is hr en het implementeren van hr instrumenten geen doel op zich maar een middel om tot verbetering te komen. Daarnaast hoeft het voor mij niet altijd volgens het boekje te gaan. Het kan ook anders. Ik bekijk het graag van meerdere kanten en doe dat wat nodig is.

Yvonne de vries-Dekter

Zo werk ik met jou samen

Ik geloof in de gezamenlijke teamprestatie. Ik hou van het aanbrengen van verbinding binnen een team of organisatie met respect voor de bedrijfscultuur, maar ga als het nodig is de confrontatie niet uit de weg. Ik ben oprecht betrokken en doelgericht met een praktische vertaalslag die voor iedereen te volgen is. Ik ben een stevige gesprekspartner voor zowel directie, MT en teams en ik weet mensen mee te krijgen.

Met mijn positief kritische blik ben ik in staat inzicht te geven, andere opties aan te reiken, te laten zien dat het ook anders kan. Ik kom snel to the point, weet de juiste vragen te stellen en zie snel hoe dingen lopen.

Met mijn jarenlange en internationale ervaring help ik teams blijvend verbinding te zoeken met elkaar en bij te dragen aan doelstellingen van de organisatie. Ik help processen te verbeteren en teams door veranderingen heen te loodsen.  Ik ben business gedreven met oog voor de mens en gericht op resultaat behalen. Ik voel me als een vis in het water in een dynamische servicegerichte omgeving.

 

Skills

Verandermanagement

Procesoptimlisatie

Tactisch en technisch

Aansturing operatie

Sparringspartner management en directie

Branches

Service gerichte organisaties

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van een team

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp hr professionals. Zo weet je zeker dat je voorop loopt.

Training & coaching

Jouw Fygi hr professional is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Nieuwe tools & technologie

Hr professionals van Fygi gebruiken moderne tools.

Review van opdrachtgever

“Yvonne heeft in zeer korte tijd onze complexe organisatie eigen gemaakt en heeft ervoor gezorgd dat alle HR functies ‘gewoon’ bleven doorlopen. Ze is in staat om heel snel de processen te doorgronden én te verbeteren. Daarnaast bouwt ze op een zeer positieve manier en op korte termijn goede relaties op met alle belanghebbenden binnen een internationale organisatie, waarbij veel van de direct leidinggevenden in andere landen werkzaam zijn. Ze is duidelijk en helder in haar communicatie en weet een goede balans te vinden tussen het bedrijfseconomische drijfveren op lange termijn én het belang van alle medewerkers. Daarnaast is ze enorm prettig in de omgang. Ik kan haar voor elke interim job met veel vertrouwen aanraden!”

Petra de Fluiter
General Manager - Bikeurope BV
Yvonne-zzp-hr

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Yvonne de Vries-Dekter HR professional
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.