Wij zijn FYGI.

Voor iedereen die ziet dat de wereld van werk aan het veranderen is.

Een vernieuwend idee.

Weg van de conventionele manier van werken met vaste werktijden, een overvol takenpakket en gestuurd worden op basis van input. Dat is waarom FYGI begin 2017 is ontwikkeld door Erik van de Water, Gert Bouw en Dennis Denekamp.

Zij zochten een oplossing voor de millennials die rond hun dertigste ondanks hun liefde voor het recruitment vak, de branche verlaten. Daarnaast zochten zij een oplossing voor de groeiende behoefte aan een toegewijde recruitment partner voor het midden- en kleinbedrijf.

Het resultaat: een platform voor zelfstandige recruiters die puur bezig zijn met hun passie. Het begeleiden van professionals naar een nieuwe uitdaging. Zonder afleiding, rompslomp en onnodige verantwoording. Een platform dat recruiters ondersteuning biedt in administratie, online marketing, opleiding en de nieuwste recruitment technologie.

FYGI verbindt de netwerken van recruiters, opdrachtgevers en professionals tot één groot netwerk. Hiermee hebben de opdrachtgevers van FYGI hun open vacatures sneller vervuld en vindt de professional zijn of haar geluk in een echt passende baan.

Een krachtig netwerk.

FYGI maakt deel uit van de Accent Covebo Group en House of HR.

Accent Covebo Group is ontstaan uit Accent Nederland en Covebo Uitzendgroep. Accent is sterk in de lokale arbeidsmarkt voor flex naar vast. Covebo is een topspeler in de internationale arbeidsbemiddeling. Naast Accent en Covebo maken 3G Payroll, MAATT, PRAN en dus ook FYGI onderdeel uit van de Accent Covebo Group.

The House of HR is het moederbedrijf van de Accent Covebo Group. Een grote, snelgroeiende multinational en specialist op het gebied van recruitment en engineering consultancy. Zij bieden in Europa een breed scala aan HR-oplossingen.