Lianne Zijlstra

Recruitment consultant

lianne.zijlstra@fygi.nl
06 23 80 06 71

Met een open vizier echt contact maken met mensen en dan de verdieping en verbinding zoeken.

Maskers af, en naar de kern. Ik geniet ervan als ik mensen een stap in de goede richting help. Het snelle schakelen, meedenken en –voelen met mijn opdrachtgevers, professionals en collega’s en het zien en creëren van kansen maakt mijn werk fantastisch. Ik werk graag op strategisch niveau en probeer mezelf zoveel mogelijk te ontwikkelen in mijn vak. Ik ben praktisch ingesteld, optimistisch, enthousiast en een tikje ongeduldig.

Mijn kracht.

  • Toegewijd
  • Aangaan van duurzame relaties
  • Bouwen van sterke werkgeversmerken
  • Geven en ontvangen van feedback
  • Doel- en oplossingsgericht

Mijn bewijs.

Lianne is een prettige persoonlijkheid, creatief in de zoektocht naar kandidaten, doet wat met feedback, ons succes is haar succes, met een bloemetje voor de nieuwe medewerker op de eerste werkdag.

Ron van Megen
Evers + Manders

FYGI heeft mij op zowel strategisch als operationeel niveau begeleid op het vlak van recruitment. Middels strategische sessies hebben wij eerst de gewenste organisatie van de toekomst vormgegeven. Na deze sessies heeft Lianne zich aangesloten als recruiter en zich verdiept in de Sleeptrade organisatie. Wij hebben samen profielen van de gewenste professionals vormgegeven. Inmiddels hebben wij de ideale professionals aan het werk.

Maarten Stoffels
Sleeptrade

Door Lianne heeft recruitment binnen Koopman een professionele boost gekregen. Haar aanpak en enthousiasme heeft ertoe geleid dat diverse functies binnen Koopman snel zijn ingevuld. Lianne is creatief, vernieuwend en een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Indien de mogelijkheid zich voordoet zal ik niet aarzelen om haar wederom in te huren!