Marieke Corduwener

Recruitment consultant

marieke.corduwener@fygi.nl
06 53 33 16 80

Geniet NU, want morgen bestaat nog niet.

Ik ging op zoek naar vrijheid, een reis naar geluk, een plek waar connecties meer betekenen dan wifi. Vond het tijd voor persoonlijke verbindingen. Hier heb ik een plek gevonden waar ik mij weer kan (door-)ontwikkelen, aandacht kan geven aan de mens, de opdrachtgevers en aan de functies. 

Coachen en begeleiden van professionals op het gebied van werk is wat mij gelukkig gemaakt. Meedenken met wervingsstrategiën en recruitmentprocessen is waar ik energie van krijg en functies futureproof maken is mijn uitdaging. Doorbreek hierbij graag patronen en gewoontes om op zoek te gaan naar de juiste antwoorden en neem graag de tijd om de mens achter het bedrijf of het cv te leren kennen.

Mijn kracht.

  • Enthousiast
  • Verbinding
  • Coaching
  • Doorzetter
  • Slimme doener

Mijn bewijs.

Ik heb Marieke ervaren als een attente en zeer proactieve tussenpersoon. Mede dankzij haar heb ik in een korte doorlooptijd een nieuwe baan gevonden.

Wendy van Hout
Sankomij

Marieke is de afgelopen ruim 7 maanden binnen KSS | Wij zijn JONG werkzaam geweest als recruiter. Met haar ervaring en snelle inzet was ze erg welkom om het recruitment team aan te vullen. Marieke heeft veel tijd en energie gestoken in het actualiseren van onze vacatureteksten en heeft via het FYGI platform gezorgd dat deze op veel verschillende plaatsen zichtbaar waren. Met haar enthousiasme en positieve instelling heeft ze een mooie bijdrage geleverd aan het verder professionaliseren van recruitment binnen KSS. - 26 maart 2019

Esther Klijn
HR Manager - KSS | Wij zijn JONG

Marieke was betrokken bij mijn sollicitatie in mijn huidige functie. Dit deed ze op professionele, ontspannen en geïnteresseerde wijze. Ze wist wat nodig was voor de organisatie en maakte de juiste match. Marieke is betrokken en een fijne collega om mee samen te werken! - 26 maart 2019