Nicole Matijssen

Recruitment consultant

nicole.matijssen@fygi.nl
06 30 30 54 19

Gedrevenheid en passie zorgen ervoor dat ik bewuste keuzes maak met mijn hart.

Ooit begonnen in het vak van recruitment heb ik gebouwd aan mooie relaties. Na een reisbreak in Latijns Amerika ben ik in de toeristische sector gaan werken. Bij FYGI werk ik in vrijheid en verbondenheid en hierdoor heb ik de mogelijkheid om deze twee interessante werelden met elkaar te combineren. Het inspireert mij om nieuwe organisaties en professionals te leren kennen, een ieder met zijn persoonlijke verhaal. Met mijn open blik probeer ik nieuwe kansen te creëren en het moment te pakken. Hier krijg ik samen met mijn collega’s, klanten en professionals energie van. Door hen met elkaar te verbinden zorgt dit voor een onvergetelijke reis!

Mijn kracht.

  • Gedreven
  • Passie
  • Persoonlijk
  • Inspirerend
  • Avontuurlijk

Mijn bewijs.

Tijdens mijn werk als Manager P&O bij ProAssist heb ik samengewerkt met Nicole tijdens haar werkzaamheden voor Unique. Deze samenwerking is altijd prettig verlopen. Toen ik na deze periode op zoek was naar een baan, heeft Nicole contact met mij gezocht om na te gaan of zij iets voor mij in deze zoektocht kon betekenen. In de gesprekken die we gehad hebben, voelde zij goed aan wat bij mij past en is hiermee ook actief aan de slag gegaan. Ze houdt je goed op de hoogte van de stand van zaken en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ondertussen heb ik een baan gevonden, maar mocht ik in de toekomst weer op zoek zijn dan neem ik zeker contact op met Nicole!

Marieke van de Wetering
ProAssist

Verrassend mooi hoe persoonlijk en anders de benadering van FYGI is. Dit ervoer ik al na het eerste telefoontje van Nicole. Snel reageren voor een motivatie en kort daarop een vervolggesprek om te ontdekken of de persoon past in de organisatie. Nicole heeft mij in het hele sollicitatietraject prettig begeleid en continu geïnformeerd.

Ralph Smit
MAD Holding

Vanuit mijn rol als recruiter bij Shoeby heb ik fijn mogen samenwerken met Nicole. Ik vond vooral haar manier van werken en communiceren heel verfrissend ten opzichte van andere partijen waarmee ik eerder samengewerkt heb. De kracht van Nicole is dat ze oprecht geïnteresseerd is en de tijd neemt om de juiste match te maken.

Simone van Dongen
Shoeby

Eigenlijk vanuit het niets ontving ik een connectieverzoek met een begeleidend schrijven om een vacature te lezen voor Shoeby Ulft als shopmanager. Nadat ik het verzoek had geaccepteerd en er gezellig telefonisch contact was geweest, hebben we een persoonlijk gesprek ingepland. In dat gesprek zag Nicole de juiste kwaliteiten in mij en na ook enkele gesprekken en een proefdag bij Shoeby, mag ik mij nu shopmanager Shoeby Ulft noemen! Ik mag dus wel zeggen dat Nicole precies weet waar ze moet zoeken voor de juiste mensen. Nicole, nogmaals dank!

Marlies Weijers
Shoeby

Vanaf begin van dit jaar heeft Nicole Wienerberger in Nederland ondersteund als interim recruiter via FYGI. Nicole heeft op een heel gestructureerde en plezierige manier invulling gegeven aan haar rol en met succes. Ze is een gedreven persoon en werkt met passie voor haar vakgebied. Nicole heeft meegeholpen om ons verder te ontwikkelen op het gebied van recruitment. Mooie stappen zijn hierin gezet. Op dit moment wordt het stokje overgedragen aan een vaste recruiter. Wij danken Nicole voor haar inzet en bijdrage aan Wienerberger en kunnen haar zonder twijfel aanbevelen als het gaat om een recruitment uitdaging. - 12 september 2018