Sophie Kamps

Recruitment consultant

sophie.kamps@fygi.nl
06 14 32 29 36

Met de juiste mensen op de juiste plek, komt een organisatie het best tot haar recht.

Mensen inzichten geven die ze zelf niet zien. Hiermee help ik ze een stap verder. Niet alleen in hun carrière maar ook persoonlijk. Ook bedrijven help ik op deze manier die stap verder. Bijvoorbeeld door het (verder) uitwerken van recruitmentstrategie, werving en selectie uitdagingen of het vervullen van die ene vacature.

Ik krijg er energie van om mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Ik neem hiervoor de tijd. Vaak gaat het verder dan het vervullen van een vacature. Op een zo’n objectief mogelijke manier probeer ik tot de kern van het vraagstuk te komen. Zo bouw ik een duurzame relatie op met zowel de opdrachtgever als de professional. Bij mij staan duidelijke en persoonlijke communicatie hoog in het vaandel.

Mijn kracht.

  • Energiek
  • Mensenkennis
  • Kwaliteit leveren
  • Snel schakelen
  • Kritisch

Mijn bewijs.

Sophie weet de perfecte match te vinden. Een match die niet iedereen op het eerste gezicht zou maken. Ze luistert goed en onderzoekt voor beide partijen waar ze naar zoeken. Ik ben haar ontzettend dankbaar!

Amaya Alvarez Hensen
ExpoProof

Ik heb 2 maanden mogen samenwerken met Sophie en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Sophie is een energiek persoon die houdt van aanpakken. Ze grijpt de uitdagingen met beide handen aan en heeft mij veel werk uit handen kunnen nemen. Daarnaast was de communicatie ook erg fijn. We hebben van te voren goede afspraken gemaakt en ik was constant op de hoogte van de ontwikkelingen. Bedankt voor het enthousiasme en adviezen!