Valeria Gagliano

Recruitment consultant

valeria.gagliano@fygi.nl
06 15 67 04 69

Aan relaties en successen bouwen, dat is mijn passie!

Ik werk voor jou, met volledige aandacht omdat dit is waar ik energie van krijg. Vanuit mijn netwerk verbind ik professionals die op zoek zijn naar een nieuwe carrière stap met bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent. Niet alleen om voor jou de vacature te vervullen of jou die nieuwe baan aan te bieden, maar ook om je advies te geven over je recruitment proces of je carrière.

Ik ben erg ondernemend, ik zit namelijk niet graag stil. Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik aan het reizen, hardlopen of organiseer ik leuke dingen met vrienden.

Mijn kracht.

  • Commercieel en marketing
  • Vasthoudend
  • Passie voor het verbinden van mensen
  • Nieuwsgierig
  • Resultaatgericht

Mijn bewijs.

Valeria van FYGI ondersteunt ons bij de werving van online marketeers. In een markt waar het aanbod aan vacatures steeds groter wordt dan de vraag, is het belangrijk je te onderscheiden als werkgever. Valeria helpt ons met de verbetering van onze wervingsacties en het verbeteren van het wervingsproces. Ook bespaart Valeria ons vooral tijd door de tijdrovende eerste filtering van de binnenkomende sollicitaties op zich te nemen zodat we alleen in gesprek gaan met kandidaten die passen bij onze organisatie. Vanaf de start dat Valeria bij ons aan de slag ging hebben we inmiddels drie nieuwe medewerkers aangenomen. - 27 september 2018.

Sander Jacobs
Directeur Copper IM

Valeria heeft KSS | Wij zijn JONG het afgelopen half jaar enorm geholpen door haar inzet als recruiter. Ze is nauwelijks ingewerkt, maar pakte haar rol als recruiter direct positief, enthousiast en pro actief op. Dankzij haar zijn veel vacatures binnen onze kinderopvang divisie SKAR op een goede manier ingevuld. Ze begreep snel waar het binnen onze organisatie om draait en wat wij zoeken bij nieuwe collega's. Daarnaast heeft ze een prettige manier van communiceren en samenwerken. Als we nog eens hulptroepen nodig hebben binnen recruitment, zal ik haar zeker bellen! - 28 december 2018