Vincent van der Vaart

Recruitment consultant

vincent.van.der.vaart@fygi.nl
06 10 18 94 49

Geboren om te sporten! Mijn passie voor sport zie ik elke dag terug in mijn werk.

Als recruiter win ik een wedstrijd door de beste bedrijven met de beste professionals aan elkaar te verbinden. Om te winnen moet je verassend en creatief zijn. Je moet opvallen en jezelf onderscheiden van de rest. Allemaal overeenkomsten die mijn leven zakelijk en privé verrijken.

Als sporter moet je trainen om beter te worden of op elkaar ingespeeld te raken. Als recruiter blijf ik mijzelf ontwikkelen om de nieuwste manieren van recruitment onder de knie te krijgen. Zo verschijn ik elke wedstrijd, sportief of zakelijk, met de perfecte voorbereiding aan de start.

Als je mijn cv ziet, dan kun je daar geen touw aan vastknopen en toch is het logisch. Ik heb echt van alles gedaan. Pas als ik je vertel hoe mijn loopbaan eruitziet snap je het. Ik weet dus als geen ander dat je mensen niet alleen op een stuk tekst uit een cv kan beoordelen. Zie mij als een scout die het juiste talent weet te ontdekken. Dat is pure winst voor professionals en dus ook voor hun toekomstige werkgevers.

Net als een trainer/coach het leuk vindt om een team of individu beter te maken, vind ik het leuk om organisaties en professionals verder te helpen. Dat doe je door vanuit de juiste beginsituatie een plan te maken en dat plan uit te voeren. Elk plan is maatwerk.

Na een wedstrijd, gewonnen of verloren, is het tijd om te relaxen en al pratend terug te kijken op de geleverde prestatie. Daarna komen er nog verhalen uit de oude doos en is er tijd voor een lolletje. Humor maakt alles lekker luchtig. Dit is wie ik ben en waar ik voor geboren ben. Daarom ben ik recruiter!

Mijn kracht.

  • Creatief
  • Gedreven
  • Reflecterend
  • Ambitieus
  • Humor