Tijd voor verandering.

Omdat werk meer is dan een baan.

Bekijk onze vacatures

Professionals.

Voor professionals die op zoek zijn naar een nieuwe baan die bij hun ambities past.

Wanneer je de persoonlijke aandacht waardeert die alleen een werkelijk toegewijde recruiter kan geven. Door een recruiter dichtbij of direct uit je eigen sociale netwerk. Met toegang tot het netwerk van andere recruiters. Om specifiek voor jou de mogelijkheid te creëren om in contact te komen met voor jou interessante werkgevers. Om de baan te vinden, die écht bij jou past!

Sluit je aan bij FYGI.

Maak je wensen en ambities kenbaar binnen ons netwerk van recruitment consultants. Kijk naar onze beschikbare vacatures of schrijf je in.

Een nieuwe bij jouw ambities
passende baan én werkgever.

Gevonden door jouw persoonlijk betrokken recruiter en het FYGI netwerk.

  • Persoonlijke aandacht door een recruiter uit je eigen netwerk.
  • Mogelijkheid om in vertrouwen je ambities te delen.
  • Grote keuze aan interessante werkgevers door uitgebreid recruiters netwerk.
  • Veel mogelijkheden om de baan te vinden die vandaag en ook morgen bij je past.

Gebruik je innerlijk kompas en zet koers. Dit is jouw reis.
Jouw geluk.

Persoonlijke aandacht.

FYGI recruiters werken vanuit eigen sociale netwerken. Met persoonlijke aandacht en passie voor het ontdekken van nieuwe professionele kansen. Met integriteit en vertrouwen als basis. Door zich te verdiepen in jouw wensen en vaardigheden van vandaag. En jouw ambities en mogelijkheden van morgen. Voor dé bij jou perfect passende baan!

Maximale keuze.

FYGI is een netwerk van recruiters die regionaal en landelijk samen werken met bedrijven in het MKB. Voor het leggen van contacten binnen bedrijfsnetwerken, laagdrempelig en persoonlijk. Met de modernste recruitment technologie en administratieve support. Om jou maximale keuze te bieden in het vinden van jouw baan. Zodat jij gelukkig bent!

Welkom in ons netwerk.

Solliciteer op een van onze vacatures of maak je kenbaar in ons recruiters netwerk en schrijf je in. Zodra onze recruiters een passende vacature, werkgever of andere mogelijkheden voor jou zien, nemen zij contact met je op. En stemmen samen het vervolg af!

Zet koers.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.