fbpx
Social Share
bool(false)

Adrijana
Bradara

Recruitment Consultant

Branche: Technische en maritieme profielen

Vanuit je hart.

Welkom! Mijn naam is Adrijana. Met mijn bedrijfย  heb ik internationaal de beste technische professionals bemiddeld voor Belgische en Nederlandse bedrijven. Nu ga ik dat opnieuw doen, deze keer vanuit Zeeland. Mijn specialisatie ligt dus op de werving van internationale technische en maritieme professionals. Dit doe ik op een persoonlijke en professionele manier.

Wil jij personeel? Dan zit je bij mij goed. Door mijn grote talenknobbel en achtergrond, spreek ik onder andere Nederlands, Engels, Duits, Kroatisch en andere Slavische talen. Hierdoor ken ik ook de culturen en leg dus echt de verbinding met jouw doelgroep.ย  Laten we bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Employer Branding
Mijn opdrachtgevers positioneer ik sterk in de markt. Ik analyseer en adviseer. Jouw werkgeversmerk is van groot belang om de ideale professionals aan te spreken. Hierin deel ik graag mijn expertise.

๐Œ๐ข๐ฃ๐ง ๐ญ๐จ๐ž๐ ๐ž๐ฏ๐จ๐ž๐ ๐๐ž ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ฏ๐ซ๐š๐š๐ ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ค
โœ…Groot internationaal netwerk in technische en maritieme professionals
โœ… Interim recruitment
โœ… Werving en selectie
โœ… Inzet van recruitment marketing
โœ… Kennis van internationale dienstverbanden: verloning en wet- en regelgeving binnen de EU

๐Œ๐ž๐ž๐ซ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ž ๐…๐˜๐†๐ˆ-๐ฉ๐ฅ๐š๐ญ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ

FYGI geeft mij een waardevol netwerk van ruim 70 collegaโ€™s om mee te sparren. We delen in expertise en bundelen krachten. Een echte win-win voor elke opdrachtgever. Daarbij valt te denken aan specialistische ondersteuning in SEO-proof vacatureteksten, coaching รฉn allerlei marketingtools zoals inzicht in doelgroependata.

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ฉ๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ

Ben jij op zoek naar een baan en wil je mijn hulp hierbij? Ik ga graag het gesprek met je aan. Je kunt van mij een professioneel en toegankelijk gesprek verwachten waarbij jij centraal staat. Jou begeleiden naar jouw beste baan, klaar voor? Go! Ik bekijk graag wat ik voor je kan betekenen.

๐Ÿ“ž+316- 36 074 217 | ๐Ÿ“ฉ adrijana.bradara@fygi.nl

Adrijana
Internationale recruitmentRecruitmentmarketingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Adrijana in je organisatie...
  • Groot internationaal netwerk in technische en maritieme profielen
  • Altijd energie voor 10 en werk vanuit mijn hart
  • Open, eerlijk en direct: altijd positief
  • Enthousiaste employer branding specialist
  • Ruime kennis Europese wet- en regelgeving

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Adrijana heeft samen met ons een vaccinatiedag opgezet voor onze buitenlandse medewerkers welke bij ons werkzaam zijn. Was een superproject wat...

Adrijana heeft samen met ons een vaccinatiedag opgezet voor onze buitenlandse medewerkers welke bij ons werkzaam zijn. Was een superproject wat Adrijana in goede banen heeft geleid.

Lees meer

Thank you to the Top Services I received from Adrijana, going above and beyond to assist me, even on her day off. Great service and highly recommend...

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kansย om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Adrijana
Internationale recruitmentRecruitmentmarketingWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial