Alies
Zeck

Recruitment Consultant

In vrijheid verbonden, samen lachen en successen vieren!

Voor mij is het belangrijk dat ik tijd en aandacht kan besteden aan mijn kandidaten. En dat ik voor mijn opdrachtgevers een recruiter ben die naast hen staat. Ik wil de onderneming en haar toekomstplannen echt leren kennen!

Op deze manier zit ik na elke dag met energie in de auto wetende dat ik iemand heb geholpen met het realiseren van zijn of haar ambitie of zelfs iemand een heel nieuw toekomstperspectief heb kunnen bieden. Of net die ene vacature heb vervuld die mijn opdrachtgever hoofdpijn bezorgde. Dat is een speciaal en uniek gevoel… en dat is waarom ík passie heb voor recruitment.

Alies
RecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Alies in je organisatie...
  • Verbinder die denkt vanuit de mens
  • Besluitvaardige en betrokken recruitment consultant
  • Groot netwerk in IT, Sales en Finance
  • Energieke persoonlijkheid
  • Werkt goed zelfstandig

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Ik ben overall erg positief over de samenwerking met Alies. Afspraak is afspraak dus komt ze na wat ze heeft beloofd. Daarnaast weet ze goede...

Ik ben overall erg positief over de samenwerking met Alies. Afspraak is afspraak dus komt ze na wat ze heeft beloofd. Daarnaast weet ze goede kandidaten te vinden voor de vacatures die wij open hebben staan. Door haar warme en gedreven persoonlijkheid was het een prettige samenwerking.

Lees meer

Fijn contact met Alies, ze weet goed in te schatten waar mijn wensen liggen en goed in staat om passende alternatieven aan tebieden. Verder is het...

Fijn contact met Alies, ze weet goed in te schatten waar mijn wensen liggen en goed in staat om passende alternatieven aan tebieden. Verder is het contact prettig en komt ze na wat ze beloofd. Samengevat is het prettig contact te hebben.

Lees meer

Alies heeft mij het oprechte gevoel gegeven dat ik meer ben dan een klant in haar bestand. Met zeer veel enthousiasme heeft zij mij gedurende het...

Alies heeft mij het oprechte gevoel gegeven dat ik meer ben dan een klant in haar bestand. Met zeer veel enthousiasme heeft zij mij gedurende het gehele proces ondersteund. Zeer snelle reacties en ze gaf het gevoel zeer betrokken te zijn bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Alies, nogmaals hartelijk bedankt voor al je steun en hulp. Ik heb het erg gewaardeerd.

Lees meer

Alies Zeck heeft gedurende een periode van twee maanden ons enorm geholpen met de werving en selectie van nieuw personeel. In deze korte periode heeft...

Alies Zeck heeft gedurende een periode van twee maanden ons enorm geholpen met de werving en selectie van nieuw personeel. In deze korte periode heeft ze onze vacatures voor verschillende disciplines zoals Support Medewerkers, Consultants, Java- en Delphi Ontwikkelaars weten te vervullen. Alies is daadkrachtig, heeft een sterk netwerk, komt afspraken na en is gezellig.

Lees meer
Mijn vacatures:
Internationaal Salesmanager Graszodenmachines (40 uur per week)
40 uur
hbo / bachelor
Amersfoort

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Dit is Alies
RecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!