Andy
Berkhof

Recruitment Consultant

Freelance Technisch Recruiter

Heb je een vraagstuk over personeelsbezetting? Graag kijk ik met jou als klant mee naar het wervingsproces en geef ik advies op het gebied van Employer Branding, Candidate Experience en Employer Impact. Tevens breng ik met FYGI Happy Recruiters expertise in het schrijven van wervende vacatureteksten en het opzetten van diverse social media campagnes.

Ben jij dringend op zoek naar nieuwe medewerkers? Of lukt het invullen van openstaande vacatures niet met de huidige wervingsstrategie? Of ben jij juist op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook hierin kan ik veel voor je betekenen. We hebben namelijk genoeg leuke vacatures die ook bij jou kunnen passen!

Graag drink ik een bak koffie om te kijken wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen.

Andy
Interim RecruiterRecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Andy in je organisatie...
  • Actief in de techniek branche
  • W&S aanvragen
  • Vacatures voor in vaste dienst
  • Interim recruiter bij Feenstra
  • Groot technisch netwerk in regio Rotterdam

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Andy is een enthousiaste en gedreven recruiter met een goed netwerk in de techniek. In de korte tijd dat ik met Andy heb gewerkt heb ik hem ervaren...

Andy is een enthousiaste en gedreven recruiter met een goed netwerk in de techniek. In de korte tijd dat ik met Andy heb gewerkt heb ik hem ervaren als een prettige en sociale collega met een heel resultaatgerichte aanpak.

Lees meer

Andy is een persoon die weet waar hij het over heeft in de techniek. Een zeer gedreven persoon waarbij ook geld afspraak is afspraak. Andy leverde...

Andy is een persoon die weet waar hij het over heeft in de techniek. Een zeer gedreven persoon waarbij ook geld afspraak is afspraak. Andy leverde ons veel ET/WT/Beveiliging/M&R / Data monteurs met de juiste kennis van het vak en dat is waar het allemaal om gaat.

Lees meer

Andy is een enthousiaste en gedreven recruiter. Zoekt daarin de goede afstemming om te begrijpen welk profiel wordt gezocht en hoe dit kan matchen met...

Andy is een enthousiaste en gedreven recruiter. Zoekt daarin de goede afstemming om te begrijpen welk profiel wordt gezocht en hoe dit kan matchen met de openstaande vacature. Blijft jagen en geeft niet snel op!

Lees meer

Andy is een professional in zijn vak. Hij zet resultaten neer en geeft je het gevoel dat je ertoe doet als klant. Het liefst zouden wij hem willen...

Andy is een professional in zijn vak. Hij zet resultaten neer en geeft je het gevoel dat je ertoe doet als klant. Het liefst zouden wij hem willen klonen maar dat gaat helaas niet. Wij hopen daarom nog lang van zijn recruitmentspecialisme gebruik te mogen maken.

Lees meer
Mijn vacatures:
Werkvoorbereider Ventilatietechniek Rotterdam
40 uur
mbo
Capelle aan den IJssel
Service Coördinator Beveiligingstechniek in Roosendaal
40 uur
mbo
Roosendaal
Servicemonteur Utiliteit & Specials – Rotterdam
40 uur
mbo
Capelle aan den IJssel
Werkvoorbereider Installatietechniek Utiliteit & Specials Rotterdam
40 uur
mbo
Capelle aan den IJssel
Sales Coördinator B2B Rotterdam
38 uur
mbo
Capelle aan den IJssel

Heb je vragen?

Van’t Hoffstraat 24
3863 AX Nijkerk
+31 (0)33 205 9988

Hoi, ik ben Andy
Interim RecruiterRecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!

Deze website gebruikt cookies om zo voor de beste ervaring te zorgen. Accepteer door te klikken op de 'Accepteer' knop.