fbpx
Social Share

Anita
te Duits

Recruitment Business Partner

Branche: Office I HR I Sales I Marketing I Management

Omdat tijd kostbaar is. Want de tijd van je leven is nu. GENIET.

Ik ben een ervaren recruitment & sales professional met een hoge gunfactor! Ik ben betrokken, een verbinder, een teamplayer, doelgericht en ondernemend. Ik heb een bewezen staat van dienst in alle aspecten van zowel het recruitmentproces als het salesproces. Met altijd oog voor die zo belangrijke kwalitatieve candidate- of cliënt journey.

Op 22-2-22 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Anita te Duits Recruitment Sales Change & Growth Management! Een hele mond vol maar al deze aspecten die ik in mijn werkverleden heb gedaan, maken mij blij. Vooral het resultaat bij de klant is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Nu ga ik mijn eigen naam koppelen aan het werk wat ik doe. Deze gedachte geeft mij direct een glimlach op mijn gezicht.

Ik gun jou als professional werkgeluk en samen met jou zoek ik door middel van een intakegesprek naar die ene gave functie!

Mijn expertise en betrokkenheid bij mensen geeft mij vaak snel inzicht in hoe het reilt en zeilt binnen een bedrijf. Hierdoor kan ik snel inspelen op de behoeftes. Welke functie je wilt vervullen? En hoe? Dat bepalen wij samen! Ik ga hierin tactisch, met een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid mee om. Daarnaast breng ik advies uit op management niveau op het gebied van het aantrekken van personeel.

Anita
Interim recruitmentSales-Account ManagementWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Anita in je organisatie...
  • Resultaatgericht
  • Verbinder pur sang
  • Groot netwerk in Noord-Holland en Utrecht
  • Internationaal georiënteerd
  • Acteert graag op hoger management niveau

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Anita
Interim recruitmentSales-Account ManagementWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial