Social Share
bool(false)

Annelieke
Grootenboer

Recruitment Business Partner

Branche: Techniek & Logistiek & Horeca

Gebruik je innerlijke kompas en zet koers

Met mijn achtergrond in de horeca zit dienstverlening in mijn genen en ga ik graag met mensen om. Dat ik na het behalen van mijn hbo-diploma het vak recruitment in ben gegaan, is voor mij vanzelfsprekend. Elke dag met mensen werken, steeds weer nieuwe mensen ontmoeten en ze ook aan elkaar mogen voorstellen en verbinden vind ik tof! Ik krijg daar dus echt energie van.

Opdrachtgever
Als ik mij inzet voor jullie organisatie vind ik het belangrijk om eerst de organisatie te leren kennen zodat ik als ambassadeur voor jullie de juiste match kan gaan maken. Dit doe ik door gesprekken te voeren met betrokkenen van de vacature, te werken op jullie vestiging(en) en collega’s het woord te geven in de vacatureteksten. Samenwerken, loyaliteit en betrokkenheid zijn belangrijke speerpunten voor mij.

Zijn jullie op zoek naar een gedreven recruiter met een uitstekend netwerk die jullie kan helpen bij het invullen van vacatures? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met me op te nemen want samen komen we zeker verder!

Professional
Ben jij op zoek of sta je latent open voor een nieuwe werkgever en vind je het belangrijk om direct bij jouw nieuwe werkgever op contract te komen? Dan kan ik je helpen! Om jou te helpen aan een vervolg- of nieuwe stap in jouw loopbaan vind ik het belangrijk om jou te leren kennen en te weten wat je ambities zijn. Waar word jij blij van? Waar krijg je energie van? En wat is de reden waarom je (latent) op zoek bent? Dat zijn de vragen die ik onder andere met je ga bespreken om samen die perfecte baan te kunnen vinden.

Hieronder staat een aantal vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Ook dan kan je contact met me opnemen zodat we met elkaar in gesprek kunnen gaan. Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Benieuwd naar meer?
Neem gerust contact met me op! Of leer me alvast wat beter kennen door mijn profiel te bekijken.

Annelieke
Interim recruitmentRecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Annelieke in je organisatie...
  • Loyaal
  • Betrokken
  • Communicatief
  • Sociaal
  • Gedreven

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Als je vast loopt in het wervingsproces.. dan benader je Annelieke! Adecco heeft Annelieke betrokken bij een opdracht waarbij zij medeverantwoordelijk...

Als je vast loopt in het wervingsproces.. dan benader je Annelieke! Adecco heeft Annelieke betrokken bij een opdracht waarbij zij medeverantwoordelijk was voor de werving & selectie van productie profielen. Ze weet waar (latent) werkzoekenden zich online bevinden én zet de juiste middelen in om hen te benaderen. Tevens siert het haar dat ze tips & tricks deelt binnen het team. Annelieke is een toevoeging voor opdrachtgevers welke ondersteuning nodig hebben bij recruitment!

Lees meer

Annelieke is een zeer betrokken intermediair die de verantwoordelijkheid neemt om de door haar gemaakte afspraken na te komen. Daarbij blijft zij...

Annelieke is een zeer betrokken intermediair die de verantwoordelijkheid neemt om de door haar gemaakte afspraken na te komen. Daarbij blijft zij zowel op het persoonlijke vlak als procesmatig geïnteresseerd en gemotiveerd om voor haar opdrachtgever de beste match te verzorgen.

Lees meer
Mijn vacatures:
Logistiek planner
40 uur
mbo
Haps
Hr-medewerker
40 uur
mbo
Eindhoven
Corporate Recruiter
40 uur
hbo / bachelor
Eindhoven
Teamleider Klantenservice
40 uur
mbo
Venlo
Teamleider Logistiek
40 uur
mbo
Venlo

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Annelieke
Interim recruitmentRecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!