fbpx
Social Share
bool(false)

Annelieke
Grootenboer

Recruitment Specialist

Branche: Logistiek & Techniek & Productie & Horeca

Gebruik je innerlijke kompas en zet koers

“Als ervaren recruiter ben ik sterk in verbinding leggen tussen opdrachtgever en professional. Ik weet waar ik de (latent) zoekende professional kan vinden. Ook zorg ik ervoor dat de professional op de juiste manier wordt aangesproken, zodat ze worden getriggerd. Hierdoor krijg ik bijna altijd reactie, heb ik een groot netwerk en blijf ik met iedereen in contact. Mijn doel is om bedrijven en professionals hun ambities waar te laten
maken.”

Met mijn achtergrond in de horeca zit dienstverlening in mijn genen en ga ik graag met mensen om. Dat ik na het behalen van mijn hbo-diploma het vak recruitment in ben gegaan, is voor mij vanzelfsprekend. Elke dag met mensen werken, steeds weer nieuwe mensen ontmoeten en ze ook aan elkaar mogen voorstellen en verbinden vind ik tof! Ik krijg daar dus echt energie van.

Opdrachtgever
Als ik mij inzet voor jullie organisatie vind ik het belangrijk om eerst de organisatie te leren kennen zodat ik als ambassadeur voor jullie de juiste match kan gaan maken. Dit doe ik door gesprekken te voeren met betrokkenen van de vacature, te werken op jullie vestiging(en) en collega’s het woord te geven in de vacatureteksten. Samenwerken, loyaliteit en betrokkenheid zijn belangrijke speerpunten voor mij.

Zijn jullie op zoek naar een gedreven recruiter met een uitstekend netwerk die jullie kan helpen bij het invullen van vacatures? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met me op te nemen want samen komen we zeker verder!

Professional
Ben jij op zoek of sta je latent open voor een nieuwe werkgever en vind je het belangrijk om direct bij jouw nieuwe werkgever op contract te komen? Dan kan ik je helpen! Om jou te helpen aan een vervolg- of nieuwe stap in jouw loopbaan vind ik het belangrijk om jou te leren kennen en te weten wat je ambities zijn. Waar word jij blij van? Waar krijg je energie van? En wat is de reden waarom je (latent) op zoek bent? Dat zijn de vragen die ik onder andere met je ga bespreken om samen die perfecte baan te kunnen vinden.

Hieronder staat een aantal vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Ook dan kan je contact met me opnemen zodat we met elkaar in gesprek kunnen gaan. Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Benieuwd naar meer?
Neem gerust contact met me op! Of leer me alvast wat beter kennen door mijn profiel te bekijken.

Annelieke
Interim recruitmentRecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Annelieke in je organisatie...
  • Loyaal
  • Betrokken
  • Communicatief
  • Sociaal
  • Gedreven

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Annelieke heeft door haar gedrevenheid en enthousiasme vele vacatures weten in te vullen en daarmee ons team ontzettend geholpen. In een periode waar...

Annelieke heeft door haar gedrevenheid en enthousiasme vele vacatures weten in te vullen en daarmee ons team ontzettend geholpen. In een periode waar de arbeidsmarkt enorm krap was, wist Annelieke (soms tot onze verbazing) kandidaten te blijven verbinden aan vacatures en GXO, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het is overduidelijk dat Annelieke het recruitment vak begrijpt en weet hoe ze kandidaten en werkgevers bij elkaar brengt. Buiten haar professionele kwaliteiten is Annelieke ook een gezellige en fijne collega, wat misschien wel net zo belangrijk is.

Lees meer

Als je vast loopt in het wervingsproces.. dan benader je Annelieke! Adecco heeft Annelieke betrokken bij een opdracht waarbij zij medeverantwoordelijk...

Als je vast loopt in het wervingsproces.. dan benader je Annelieke! Adecco heeft Annelieke betrokken bij een opdracht waarbij zij medeverantwoordelijk was voor de werving & selectie van productie profielen. Ze weet waar (latent) werkzoekenden zich online bevinden én zet de juiste middelen in om hen te benaderen. Tevens siert het haar dat ze tips & tricks deelt binnen het team. Annelieke is een toevoeging voor opdrachtgevers welke ondersteuning nodig hebben bij recruitment!

Lees meer

Annelieke is een zeer betrokken intermediair die de verantwoordelijkheid neemt om de door haar gemaakte afspraken na te komen. Daarbij blijft zij...

Annelieke is een zeer betrokken intermediair die de verantwoordelijkheid neemt om de door haar gemaakte afspraken na te komen. Daarbij blijft zij zowel op het persoonlijke vlak als procesmatig geïnteresseerd en gemotiveerd om voor haar opdrachtgever de beste match te verzorgen.

Lees meer
Mijn vacatures:
Management Assistent
20 uur
hbo / bachelor
Amersfoort
Medewerker Operations
40 uur
mbo
Amersfoort
Proces en Data Analist
40 uur
hbo / bachelor
Nederland
Specialist Arbeidsmarktcommunicatie
32 uur
hbo / bachelor
Eindhoven

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Annelieke
Interim recruitmentRecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial