Social Share
bool(true)

Annemarie
Appelman

Iedereen verdient werkgeluk!

Al meer dan 20 jaar verbind ik met enorm veel plezier professionals en werk met elkaar. Omdat ik ervan overtuigd ben, dat mensen alleen op de juiste plek het beste uit zichzelf kunnen halen.

Voor professionals
Samen met jou ontdek ik waar jij echt warm voor loopt, wat jouw werkelijke drijfveren zijn en help ik jou om te gaan bewegen in de juiste richting. Ik breng jou in contact met organisaties waar jij jouw talenten in kunt zetten en waar jouw unieke kwaliteiten gewaardeerd worden. Zodat ook jij energie krijgt van jouw werk! Kijk ook eens op mijn website www.burotalent.nl om te zien wat ik op het gebied van loopbaancoaching voor je kan betekenen.

Voor opdrachtgevers
Ben jij als organisatie op zoek naar de juiste professionals voor het invullen van vacatures? Of wil je de vacatures een extra boost geven door het inzetten van de Vacature Service? Dan kom ik graag in contact om de mogelijkheden en de kansen te bespreken. Bel, app of mail mij!

Annemarie
(interim) recruitmentLoopbaanadviesWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Annemarie in je organisatie...
  • Gedreven, enthousiast en daadkrachtig
  • Focus op kwaliteit en resultaat
  • Energiek en met oprechte aandacht
  • Recruitment & Loopbaancoaching

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Annemarie is in de tijd die ze bij Olympia heeft gewerkt een zeer waardevolle medewerker geweest....

Annemarie is in de tijd die ze bij Olympia heeft gewerkt een zeer waardevolle medewerker geweest.
Ze is een zeer hectische periode binnen gekomen. Met bijna geen inwerk mogelijkheden bij een zeer complexe klant (GVB Amsterdam) heeft zij zichzelf de rol zeer snel eigen gemaakt. Annemarie is zeer goed om in gesprekken alles wat belangrijk is boven water te krijgen. Verder schakelt ze moeiteloos tussen kandidaten en de klant. Ze is altijd bereid om mee te denken en weet mensen op hun kracht in te zetten.

Lees meer
Mijn vacatures:
Bedrijfsarts
32 uur
wo / master
Den Haag
Praktijkondersteuner Bedrijfsarts
32 uur
hbo / bachelor
Venlo
Bedrijfsarts
40 uur
wo / master
Zwolle
Bedrijfsarts
40 uur
wo / master
Utrecht

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kansĀ om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Annemarie
(interim) recruitmentLoopbaanadviesWerving & Selectie

Kom in contact!