fbpx
Social Share

Mijn skills en expertise

Skills

 • Actief luisteren
 • Sterke communicator
 • Onderhandelen
 • Verbinder
 • Overtuigend en inhoudelijk

Branches

 • Finance
 • IT
 • Mondzorg
 • FMCG

Functieprofielen

 • Wo
 • Hbo

Dienstverlening

 • Interim recruitment
 • Werving en selectie

Zo werk ik met jou samen.

Als recruiter is het mijn superkracht om mijzelf kwetsbaar te durven opstellen. Door mijzelf te zijn, moedig ik sollicitanten aan om dat ook te doen. Dit leidt tot meer authentieke interacties en uiteindelijk tot betere matches tussen professionals en vacatures. Ik ga dus voor een persoonlijke benadering.

Organisaties staan voor de complexe uitdaging om niet alleen talent aan te trekken, maar ook te behouden. Is dit een uitdaging die je herkent? Ik specialiseer me in het begrijpen van wat jouw medewerkers motiveert. Talent behouden en binden is mijn expertise. Neem bijvoorbeeld mijn werk voor een groot wetenschappelijk ziekenhuis in Rotterdam; daar heb ik met succes drie auditfuncties vervuld. Dus mocht je voor een uitdaging staan, sta ik klaar om deze aan te gaan.

Maar daar houdt het niet op. Ik heb ervaring opgedaan in diverse sectoren zoals Finance, Audit, Risk, Compliance en recentelijk Mondzorg. Door mijn opgedane ervaring in de (mond)zorg is mijn interesse gewekt. Mijn doel is dan ook om samenwerking te starten met opdrachtgevers binnen de zorg, non-profit en cultuur. Wat je kunt verwachten? Dat ik gedegen onderzoek doe en relevante vragen stel om de doelgroep en de branche te leren kennen. Want een grondige kennis van je doelgroep is cruciaal.

Elke gemaakte match tussen professional en werkgever, maakt mij gelukkig. Het geeft mij energie en voldoening om de volgende opdracht net zo goed te voltooien of nog beter. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Ik maak graag nader kennis met je.

 • Resultaat
 • Kwaliteit
 • Klantgericht
 • Doorgrondend en verdiepend
 • Persoonlijk

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van een team

Werkgevers willen de kracht van een persoonlijke aanpak, maar ook die van een grote organisatie met veel kennis, kunde en slimme technologie.

Freelance recruiters van FYGI werken vanuit hun eigen kracht met een unieke aanpak. Ze delen tegelijkertijd hun kennis en kunde binnen het FYGI-netwerk. Zo krijg je als opdrachtgever een toegewijde recruiter met de slagkracht van een sterk netwerk en een specialistisch team.

Ontdek de toegevoegde waarde van een freelance FYGI recruiter.

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van FYGI maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Sterk netwerk van recruitment en hr professionals

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 freelance professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Ondersteund door online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Gegarandeerde expertise

FYGI investeert doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

Training & coaching

Jouw FYGI recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij FYGI, waardoor een geschikte match snel gemaakt wordt.

Reviews van opdrachtgevers

Annemarie heeft veel ervaring binnen recruitment en bij het vinden van lastige profielen! Naast dit heeft ze goede communicatieve vaardigheden en weet ze op een adequate manier de onderste steen naar boven te halen. Fijn om samen te werken!

Annemarie heeft veel ervaring binnen recruitment en bij het vinden van lastige profielen! Naast dit heeft ze goede communicatieve vaardigheden en weet ze op een adequate manier de onderste steen naar boven te halen. Fijn om samen te werken!

Joar van den Dool

14-02-2023

Recruitment Expert

Joar van den Dool

14-02-2023

Recruitment Expert

Op zoek naar een baan?

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Kom in contact

Kan ik jou verder helpen? Aarzel niet! Hiernaast kun je je gegevens invullen en direct contact met mij opnemen.

Nog niet de juiste match gevonden?

Neem contact op met FYGI
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial