fbpx
Social Share

Ashley
Damen

Recruitment Consultant

Branche: Techniek & Transport & Logistiek

Omdat het leven verandert.

Het leven verandert en het verandert snel. Graag help ik zowel professionals als opdrachtgevers om mee te veranderen, om de behoefte achter de behoefte te achterhalen en om in dit digitale tijdperk het beste van jezelf te laten zien.

Hoe? De kracht van connectie & de kracht van data en digital zijn hier voor mij onlosmakelijk mee verbonden.

De kracht van connectie
Voor jou als professional betekent dit dat ik je eerst goed wil leren kennen. Zullen we een bak koffie drinken, vind je het fijn om samen te wandelen of is een digitale meeting voor jou voldoende? Alles kan! Belangrijk vind ik dat ik, als jouw loopbaancoach, jou, jouw wensen en jouw comfortzone goed leer kennen. Veranderen deze, dan verander ik met je mee!

Voor jou als opdrachtgever betekent dit dat ik jouw organisatie en de behoefte goed wil kennen en begrijpen. Ik kom dan ook graag langs voor een kennismaking, om eens een kijkje te nemen op de werkvloer, te praten met de werknemers of zelfs een keer mee te werken. Op deze manier probeer ik jouw organisatie te begrijpen. Naar mijn mening dé weg naar een duurzame match!

De kracht van data en digital
Voor jou als professional betekent dit dat je een loopbaancoach omarmt die het leuk vindt om nieuwe sollicitatietechnieken uit te proberen. Nauwgezet volg ik de recente trends op het gebied van solliciteren. Samen kunnen we dé contentvorm en boodschap bedenken die het beste bij jou past. Klaar? Dan stuur ik jouw content via verschillende media mijn netwerk in. Jouw beste baan is nog nooit zo dichtbij geweest!

Voor jou als opdrachtgever betekent dit dat je naast een mensenmens een data-gedreven en digital recruiter in huis haalt. Voor ik me volledig stort op het voorzien van al jouw vacatures vind ik het fijn om eerst een recruitmentplan op maat te maken. Dit kan bijvoorbeeld betekenen evaluatie van de eerdere wervingscampagnes of een uitgebreide doelgroep analyse. Met behulp van de juiste tooling zorg ik er daarna voor dat de juiste mensen bereikt en benaderd worden. Vacatures vervullen was nog nooit zo makkelijk!

Ashley
(interim) recruitmentArbeidsmarktonderzoekDatagedreven wervenDigitalhumanWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Ashley in je organisatie...
  • Vijf jaar ervaring in arbeidsbemiddeling
  • Het meest bedreven in de techniek, transport en logistiek (ook ervaring met exotische profielen)
  • Digital human: digitaal, maar nooit zonder persoonlijke touch
  • Onderzoekend, draadkrachtig, perfectionistisch
  • Groot netwerk in Noord-Holland en Flevoland
Mijn vacatures:
Werkstudent Finance
8 uur
hbo / bachelor
Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam
Financieel Administratief Medewerker Vastgoed
40 uur
mbo
Amsterdam
Locatiemanager
40 uur
mbo
Eindhoven
Locatiemanager
40 uur
mbo
Rotterdam
Werkstudent HR & Recruitment
16 uur
wo / master
Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Ashley
(interim) recruitmentArbeidsmarktonderzoekDatagedreven wervenDigitalhumanWerving & Selectie

Kom in contact!