fbpx
Social Share
bool(false)

Ashley
Damen

Recruitment Business Partner

Branche: Techniek & Vastgoed

Nu is de tijd voor verbinding.

Je kunt niet de juiste mensen vinden en er komen amper sollicitaties binnen via de eigen website. Misschien dat de pas gestarte werknemers stoppen in hun proeftijd. En jouw werkgeversmerk, daar heb je eigenlijk nog niet over nagedacht. Herkenbaar? Dan help ik je graag verder!

Jouw Recruitment Business Partner?
Als Recruitment Business Partner hou ik me naast operationele werving, zowel recruitment als sourcing, graag bezig met verschillende complexe HR-vraagstukken. In deze lastige arbeidsmarkt komen steeds meer bedrijven in de problemen, omdat de welbekende post and pray recruitmentmethode gewoonweg niet meer werkt en je jezelf als organisatie goed in de markt moet weten te plaatsen.

Verbind mensen aan jouw organisatie!
Wil jij weten hoe je ook in deze arbeidsmarkt de juiste mensen op een gemakkelijke wijze aan jou organisatie verbindt, hoe je zorgt dat jouw huidige werknemers gelukkig zijn én blijven, hoe jouw ideale werkgeversmerk aansluit bij de perceptie van jouw werknemers en positie ten opzichte van de concurrenten? Super, ik help je graag verder.

Andere hr-vraagstukken
Heb jij een ander hr-vraagstuk die je mij graag voor wil leggen of heb je een lastig invulbare vacature? Ik kom graag met je in contact. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Ashley
HR-consultancyRecruitmentRecruitmentadviesWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Ashley in je organisatie...
  • 6 jaar actief als adviseur en bemiddelaar
  • Richt zich op MKB-bedrijven en bedrijven in vastgoed
  • Een echte Recruitment Business Partner
  • Adviseert gevraagd en ongevraagd
  • Helpt op interim- en werving- en selectiebasis

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Hoewel ik nog prima op mijn plek zit in een heel goed passende functie, werd ik getriggerd door je berichtje. Heb jouw vacature bekeken. Ik hou van de...

Hoewel ik nog prima op mijn plek zit in een heel goed passende functie, werd ik getriggerd door je berichtje. Heb jouw vacature bekeken. Ik hou van de manier waarop je je bericht hebt opgesteld. Het zorgde dat ik van ‘nee echt niet op zoek’, naar ‘toch maar even kijken’ ging. Succes met je zoektocht naar de ideale professional!

Lees meer

Gedurende 6 maanden heb ik met veel plezier samengewerkt met Ashley, toen net gestart als zelfstandig ondernemer. Met Ashley als Recruitment...

Gedurende 6 maanden heb ik met veel plezier samengewerkt met Ashley, toen net gestart als zelfstandig ondernemer. Met Ashley als Recruitment Consultant haal je meer binnen dan alleen een Recruiter. Ashley adviseert gevraagd en ongevraagd, denkt graag mee met de organisatie. Dit alles natuurlijk naast het leveren van personeel. Ashley heeft in haar rol echt de verbinding gezocht. Niet alleen met collega-recruiters, maar ook met de Feenstra-collega’s van de verschillende vestigingen. Zoek je een verbinder, een adviseur, een netwerker en een professionele recruiter? Dan ben je bij Ashley aan het juiste adres.

Lees meer
Mijn vacatures:
Locatiebeheerder Noord Limburg
40 uur
mbo
Noord-Limburg
Locatiebeheerder Brabant
40 uur
mbo
Brabant
Locatiebeheerder
40 uur
mbo
Arnhem
Medewerker Service- en Stookkosten a.i.
40 uur
mbo
Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam
Frontoffice Medewerker
28 uur
mbo
Arnhem

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Ashley
HR-consultancyRecruitmentRecruitmentadviesWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial