Social Share
bool(false)

Ayelet
Wolvers

Recruitment Business Partner

Ik help je met het volgen van je innerlijk kompas

Ik help graag met het vinden, boeien en binden van nieuw talent. Mijn ervaring ligt voornamelijk in de bouw en (civiele) techniek. Hierdoor weet ik wat er speelt in deze branches, heb ik een groot netwerk opgebouwd en ben ik vakinhoudelijk een goede gesprekspartner voor zowel opdrachtgever als professional.

Je kan met mij samenwerken op verschillende manieren:

  • Werving & Selectie: ik verbind jouw organisatie met het juiste talent.
  • Interim Recruitment: ik breng het recruitment vraagstuk van jouw organisatie in kaart en help je met een passende oplossing. Hierbij zet ik de juiste recruitmenttools in en kan ik je ondersteunen bij het schrijven van wervende vacatureteksten en het maken van een werkenbij-site.
  • Recruitment Marketing: ik coördineer online wervingscampagnes, waarbij we alles op alles zetten om de juiste nieuwe medewerker voor jouw organisatie te vinden.

Ben je een professional? Ik help je graag met het volgen van je innerlijke kompas! Neem contact met mij op en samen zetten wij koers!

Zo werk ik
Dienstverlenend zijn staat bij mij hoog in het vaandel. Door mijn nieuwsgierigheid en doortastendheid ga ik altijd een stapje verder om de onderste steen boven te krijgen en ben ik erg punctueel in mijn werkzaamheden. Ik krijg energie van het achterhalen van de vraag achter de vraag, mijn gesprekspartner écht te leren kennen om een duurzame match te kunnen maken.

Mijn innerlijk kompas? Ik koos voor FYGI
Als consultant ben ik altijd de verbindende kracht tussen de professional en de opdrachtgever.

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuw avontuur, een nieuwe reis! Een reis waarbij ik mijn eigen innerlijke kompas kan volgen en niet meer die van mijn werkgever. Mijn eigen keuzes maken, ruimte creëren om als partner samen te werken en niet meer gezien worden als leverancier. Echt het verschil kunnen maken door alle tijd te kunnen nemen die nodig is. Daarom ben ik aangesloten bij FYGI. Zo kan ik ook voor jou het verschil maken.

Ayelet
Interim recruitmentRecruitment marketingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Ayelet in je organisatie...
  • Passie voor het verbinden van mensen
  • BRANCHE: Bouw & Techniek
  • REGIO: Randstad
  • Nieuwsgierig, doortastend en nauwkeurig
  • Open, eerlijk en dienstverlenend

Omdat connectie meer dan wifi betekent

...

Lees meer

“Inspirerend en motiverend, dat is wat wij meemaken met Ayelet. Wij weten dat de zoekopdracht moeilijk is, maar zij kan toch de vertaalslag...

“Inspirerend en motiverend, dat is wat wij meemaken met Ayelet. Wij weten dat de zoekopdracht moeilijk is, maar zij kan toch de vertaalslag maken door juiste mensen bij ons voor te stellen. Ze is doortastend, eerlijk, open en rapporteert op een duidelijke manier. Tot heden werken wij nog steeds samen en kunnen wij haar ook bij een ieder aanbevelen.”

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hi! Ik ben Ayelet
Interim recruitmentRecruitment marketingWerving & Selectie

Kom in contact!