Social Share
bool(false)

Bas
Lokhorst

Recruitment Business Partner

Branche: MKB

Gebruik je innerlijke kompas en zet koers. Jouw geluk, geniet!

Sinds 2016 heb ik expats mogen begeleiden naar de juiste vervolgstap in Nederland, Duitsland of Monaco voor het designen of maken van een super jacht. Mijn passie ligt bij het matchen van de juiste professional op de juiste uitdaging in de technische design omgeving.

In 2001 belandde ik in HR / Recruitment. Met meer dan 10 jaar werkervaring bij diverse werkgevers als internationaal recruitment consultant en in diverse managementfuncties in de commerciële arbeidsbemiddeling. Daarnaast meer dan 5 jaar in de corporate recruitment ervaring bij meerdere MKB-bedrijven.

Ik ben beschikbaar en breed inzetbaar als Recruitment Business Partner:

 • Interim recruitment
 • HR- of recruitment consultancy
 • W&S opdrachten
 • Deta-vast oplossingen voor kennismigranten en 30% oplossingen

Mijn specialisme
Ik heb mij gespecialiseerd in mid-senior level posities in diverse sectoren:

 • Office en callcenter functies
 • Arbo functies
 • Technische functies
Bas
InterimprofessionaltechnicalrecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Bas in je organisatie...
 • Internationaal netwerk
 • Authentiek
 • Mensgericht & verbinder
 • Informeel en afspraak = afspraak
 • Oplossingsgericht

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Bas bedankt voor je inzet bij de werving en selectie van de nieuwe collega’s voor onze afdelingen Triagecentrum en Casemanagement van ArboNed. Je...

Bas bedankt voor je inzet bij de werving en selectie van de nieuwe collega’s voor onze afdelingen Triagecentrum en Casemanagement van ArboNed. Je hebt je in een relatief korte periode goed weten in te leven in onze zoektocht naar professionele en bevlogen collega’s! Dank zij jou hebben we in twee maanden tijd tweeëntwintig enthousiaste collega’s kunnen verwelkomen!

Lees meer

Thanks to Bas I have got the wanted job, which I had been aiming last few years. Opportunity to work for famous yacht building company put me on next...

Thanks to Bas I have got the wanted job, which I had been aiming last few years. Opportunity to work for famous yacht building company put me on next step in my career. This event fully changed my life and the life of my family. Despite on sophisticated and long transfer from Ukraine to Netherlands, everything passed smoothly. Comprehensive support was provided on every stage of preparations and after transfer. I know Bas as highly skilled professional able to solve any situation, communicative and friendly, with good sense of humor, the person with whom it is always pleasant to deal with.

Lees meer

I had worked with lots of different recruiters but Bas is the best recruiter that I have ever met. After our first meeting he arranged a job interview...

I had worked with lots of different recruiters but Bas is the best recruiter that I have ever met. After our first meeting he arranged a job interview for me with one of the best shipyard in the world. He prepared me for the interviews and provided an approachable but professional service. FinalIy I got the job and he continued to help about the other processes with patience. I would strongly recommend him to anyone who is looking for their dream job.

Lees meer

Bas Lokhorst… doet wat hij zegt dat hij gaat doen, voelt zijn gesprekspartner goed gaan, komt met goede ideeën en houdt van een grapje. Een...

Bas Lokhorst… doet wat hij zegt dat hij gaat doen, voelt zijn gesprekspartner goed gaan, komt met goede ideeën en houdt van een grapje. Een blijvertje dus.

Lees meer

De beslissing nemen om nieuwe professionele uitdagingen te vinden is nooit een gemakkelijke stap. Confronteer het onbekende en vind de beste...

De beslissing nemen om nieuwe professionele uitdagingen te vinden is nooit een gemakkelijke stap. Confronteer het onbekende en vind de beste mogelijkheden om te verbeteren en te groeien als professional in het buitenland is alleen mogelijk als je iemand vindt die in je gelooft en een diep inzicht heeft in de arbeidswereld en de manier waarop zijn relaties werken. Onder de recruiterswereld heb ik contact gehad met veel enthousiaste professionals, maar om de perfecte vacatures te kunnen vinden, is nodig om verder te gaan dan je vaardigheden en CV, is iets anders nodig: een gevoel van wie je bent, wat je, hoe communiceer je en hoe projecteer je jezelf. Gemakkelijk gezegd, maar nauwelijks – en zelden – gedaan binnen een communicatie op basis van e-mails en telefoongesprekken. Bas overtrof mijn verwachtingen, kon mijn professionele wensen behouden, projecteren en vertalen naar concrete vacatures op basis van vertrouwen en wederzijdse loyaliteit, waarbij hij deze reis begeleidde en leidde vanuit de rust en sereniteit die inherent zijn aan wie de inzichten van deze complexe arbeidsmarkt beheerst. Ik ben erg blij en dankbaar voor al het harde werk en de moeite die Bas voor mij heeft gedaan en ik ben er zeker van dat hij mensen zal blijven helpen om zijn perfecte baan te vinden, want het is iets dat van nature in hem komt.

Lees meer

Bas is een hoogopgeleide professional die talent direct herkent. Bas luistert naar zijn klanten, matcht de juiste persoon aan de eisen en overtreft de...

Bas is een hoogopgeleide professional die talent direct herkent. Bas luistert naar zijn klanten, matcht de juiste persoon aan de eisen en overtreft de verwachtingen. Hier stopt hij niet; Bas zal tijd en moeite blijven investeren om zijn team van professionals te ondersteunen en persoonlijk te begeleiden in elke stap van het proces. We hebben >4 jaar nauw samengewerkt en ik kan zijn diensten ten zeerste aanbevelen, vanuit een klant- en een hoofdperspectief.

Lees meer

Bas heeft in 2013 op detacheringsbasis, het Sales en Acquisitie team van Theodoor Gilissen Bankiers in Amsterdam succesvol versterkt als Account...

Bas heeft in 2013 op detacheringsbasis, het Sales en Acquisitie team van Theodoor Gilissen Bankiers in Amsterdam succesvol versterkt als Account Executive.

De samenwerking en persoonlijke interactie die ik met hem had op het gebied van structural prospecting was constructief en overtrof de verwachtingen en dagelijkse doelstellingen.

Door zich te verdiepen in de materie van private banking, het bedrijfsmodel van TGB en zijn oprechte interesse in zijn collega’s, heb ik hem ervaren als een professionele gesprekspartner voor zijn klanten en prospects.

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Bas
InterimprofessionaltechnicalrecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!