Bernie
Klunder

Recruitment Consultant

Met lef, energie en in vrijheid

Vanuit mijn grote interesse in mensen en mijn passie voor personeelsvraagstukken ondersteun ik organisaties strategisch en operationeel bij het stevig op de kaart zetten van de instroom, doorstoom en uitstroom van hun personeel. Mijn opgedane ervaring en vaardigheden in verschillende rollen als (vestiging) manager, (senior) recruiter, loopbaanadviseur en business consultant zijn daarbij van grote waarde.

Ik ben sterk in het ontwikkelen van een wervingsstrategie en optimaliseren en innoveren van het wervingsproces. Ik richt mij in een organisatie op het snel binnenhalen van kwalitatief talent en adviseer en ondersteun bij het behouden en boeien van deze medewerkers. Als people-manager ga ik voor de waarde van persoonlijke verbinding, vertrouwen en het activeren van intrinsieke motivatie. Vanuit de visie dat gelukkige en tevreden mensen beter resultaat opleveren.

Bernie
Arbeidsmarkt-communicatieInterim recruitmentStrategisch recruitment
Een toegewijde recruiter zoals Bernie in je organisatie...
  • Talentmanagement en performancemanagement
  • Strategisch recruitment
  • Activeren en samenstellen van slagvaardige teams
  • Stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Focus op resultaat met aandacht voor de mens

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Bernie Klunder is een zeer prettig persoon om mee te werken, houdt een goede spiegel voor en laat je nieuwe mogelijkheden zien. De verfrissende manier...

Bernie Klunder is een zeer prettig persoon om mee te werken, houdt een goede spiegel voor en laat je nieuwe mogelijkheden zien. De verfrissende manier van werken spreekt mij erg aan en werkt ook goed. Ik heb hem aanbevolen bij meerdere zakenrelaties, die op hun beurt ook erg te spreken zijn over zijn aanpak.

Lees meer

De manier/constructie van recruitment is anders dan andere en bevalt goed. Bernie managet de verwachtingen goed, dit zorgt voor een duidelijke...

De manier/constructie van recruitment is anders dan andere en bevalt goed. Bernie managet de verwachtingen goed, dit zorgt voor een duidelijke communicatie. We zijn erg positief over de samenwerking.

Lees meer
Mijn vacatures:
Verkoopmedewerker Warmteservice
40 uur
mbo
Maarssen
Technisch verkoopmedewerker
40 uur
mbo
Nederland
Technisch verkoopmedewerker
40 uur
mbo
Deventer
Hoi, ik ben Bernie
Arbeidsmarkt-communicatieInterim recruitmentStrategisch recruitment

Kom in contact!

Deze website gebruikt cookies om zo voor de beste ervaring te zorgen. Accepteer door te klikken op de 'Accepteer' knop.