Social Share

Bernie
Klunder

Recruitment Consultant

Met lef, energie en in vrijheid

Vanuit mijn grote interesse in mensen en mijn passie voor personeelsvraagstukken ondersteun ik organisaties strategisch en operationeel bij het stevig op de kaart zetten van de instroom, doorstoom en uitstroom van hun personeel. Mijn opgedane ervaring en vaardigheden in verschillende rollen als (vestiging) manager, (senior) recruiter, loopbaanadviseur en business consultant zijn daarbij van grote waarde.

Ik ben sterk in het ontwikkelen van een wervingsstrategie en optimaliseren en innoveren van het wervingsproces. Ik richt mij in een organisatie op het snel binnenhalen van kwalitatief talent en adviseer en ondersteun bij het behouden en boeien van deze medewerkers. Als people-manager ga ik voor de waarde van persoonlijke verbinding, vertrouwen en het activeren van intrinsieke motivatie. Vanuit de visie dat gelukkige en tevreden mensen beter resultaat opleveren.

Bernie Klunder
Bernie
Arbeidsmarkt-communicatieInterim recruitmentStrategisch recruitment
Een toegewijde recruiter zoals Bernie in je organisatie...
  • Talentmanagement en performancemanagement
  • Strategisch recruitment
  • Activeren en samenstellen van slagvaardige teams
  • Stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Focus op resultaat met aandacht voor de mens

Omdat connectie meer dan wifi betekent

In mijn rol als interim recruiter bij Trigion heb ik Bernie ervaren als een zeer goede senior recruiter, maar daarnaast ook als kundige strateeg die...

In mijn rol als interim recruiter bij Trigion heb ik Bernie ervaren als een zeer goede senior recruiter, maar daarnaast ook als kundige strateeg die met een helicopter view altijd kijkt naar het brede plaatje. Met een goede werkethos en met aanstekelijk enthousiasme gaat Bernie op zijn doelen af, waarbij hij alles uit de kast trekt om deze te behalen: van het gebruikmaken van de laatste recruitment- en marketingtools, tot het bedenken van de juiste recruitmentstrategie en het actief benaderen van goede kandidaten. Niet alleen als goede professional, maar ook als mens bewonder ik Bernie zeer. Hij zegt waar het op staat, is zeer eerlijk en heeft een goed gevoel voor humor. What you see is what you get. Bedrijven die het recruitment binnen hun organisatie naar een hoger niveau willen brengen zijn bij Bernie aan het juiste adres!

Lees meer

Altijd fijn contact gehad met Bernie. Hij is goed bereikbaar of belt snel terug. De korte lijnen en het informele contact zijn erg prettig. Hij...

Altijd fijn contact gehad met Bernie. Hij is goed bereikbaar of belt snel terug. De korte lijnen en het informele contact zijn erg prettig. Hij luistert ook goed naar de vragen die er spelen, en staat 24/7 paraat voor de opdrachtgever. Ik zou Bernie zeker aanbevelen, echt een fijn persoon om mee samen te werken.

Lees meer

Bernie Klunder is een zeer prettig persoon om mee te werken, houdt een goede spiegel voor en laat je nieuwe mogelijkheden zien. De verfrissende manier...

Bernie Klunder is een zeer prettig persoon om mee te werken, houdt een goede spiegel voor en laat je nieuwe mogelijkheden zien. De verfrissende manier van werken spreekt mij erg aan en werkt ook goed. Ik heb hem aanbevolen bij meerdere zakenrelaties, die op hun beurt ook erg te spreken zijn over zijn aanpak.

Lees meer

De manier/constructie van recruitment is anders dan andere en bevalt goed. Bernie managet de verwachtingen goed, dit zorgt voor een duidelijke...

De manier/constructie van recruitment is anders dan andere en bevalt goed. Bernie managet de verwachtingen goed, dit zorgt voor een duidelijke communicatie. We zijn erg positief over de samenwerking.

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Bernie Klunder
Lees meer over Bernie
Arbeidsmarkt-communicatieInterim recruitmentStrategisch recruitment

Kom in contact!