fbpx
Social Share
bool(false)

Bernie
Klunder

Recruitment Business Partner

Ik help organisaties aan gelukkige en tevreden medewerkers

Gelukkige en tevreden medewerkers zorgen voor een beter resultaat en minder uitstroom. Vanuit die visie help ik organisaties bij strategische en operationele personeelsvraagstukken. Ik adviseer en denk mee van instroom tot doorstroom en uitstroom.

Dit kan ik voor je betekenen
Samen werken we aan de visievorming, uitvoering en borging van de HRM thema’s in jouw organisatie. Ik help je binnen diverse thema’s in recruitment. Daarbij denk ik vanuit loopbaancoaching en mijn passie voor het creëren en behouden van vitale medewerkers.

Recruitmentthema’s waarbij ik je kan helpen:

 • Strategische personeelsplanning
 • Duurzame inzetbaarheid van je medewerkers
 • Ontwikkeling medewerkers: opleiden, talent- en management development
 • Mobiliteit: instroom, doorstroom en uitstroom
 • Vitaliteit: gezonde en vitale medewerkers
 • Recruitmentstrategie opzetten of adviseren binnen bestaand plan
 • Advies over arbeidsmarktcommunicatie en -thema’s

Binnen mijn vak kies ik altijd voor de waarde van persoonlijke verbinding, vertrouwen en het activeren van intrinsieke motivatie.

Samenwerken
Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn twee principes:

 1. Inspirerend en coachend leiderschap het activeren van intrinsieke motivatie en ruimte geven aan persoonlijke drijfveren. Daarmee creëren we samen een cultuur waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt, elkaar versterkt en anderen inspireert.
 2. Resultaatgericht samenwerken duidelijke focus op het behalen van de organisatiedoelstellingen, waarbij ook belangen van alle stakeholders worden meegenomen: planmatige én meetbare bedrijfsprocessen inrichten.

Wil je met mij samenwerken? Neem contact met me op. Dan drinken we samen een (digitale) kop koffie. Ik kijk uit naar een kennismaking!

Bernie
Arbeidsmarkt-communicatieInterim recruitmentStrategisch recruitment
Een toegewijde recruiter zoals Bernie in je organisatie...
 • Strategische personeelsplanning
 • Duurzame ontwikkeling van medewerkers
 • Mobiliteit en vitaliteit op de werkvloer
 • Arbeidsmarktcommunicatie
 • Landelijk werkzaam

Omdat het leven verandert...

Bernie heeft bij Sodexo onze organisatie ondersteund bij het inrichten en uitvoeren van het Sodexo project Van Werk naar Werk. De opdracht was om...

Bernie heeft bij Sodexo onze organisatie ondersteund bij het inrichten en uitvoeren van het Sodexo project Van Werk naar Werk. De opdracht was om vanuit het ingerichte mobiliteit team proactief zoveel mogelijk medewerkers van Werk naar Werk begeleiden. Bernie had hier een focus op externe mogelijkheden die hij zeer succesvol ter beschikking wist te krijgen voor onze medewerkers. Ik heb Bernie leren kennen als een bevlogen en kundig professional. Hij is zacht op de relatie en scherp op de inhoud. Daarnaast is hij een heel prettig persoon om mee samen te werken en zorgt hij voor een goede stemming in de groep, ook als het eens tegen zit. We hebben mooie resultaten behaald die onze verwachtingen hebben overtroffen. Dit was niet mogelijk geweest zonder Bernie. Graag werk ik in de toekomst nog eens met hem samen!

Lees meer

In mijn rol als interim recruiter bij Trigion heb ik Bernie ervaren als een zeer goede senior recruiter, maar daarnaast ook als kundige strateeg die...

In mijn rol als interim recruiter bij Trigion heb ik Bernie ervaren als een zeer goede senior recruiter, maar daarnaast ook als kundige strateeg die met een helicopter view altijd kijkt naar het brede plaatje. Met een goede werkethos en met aanstekelijk enthousiasme gaat Bernie op zijn doelen af, waarbij hij alles uit de kast trekt om deze te behalen: van het gebruikmaken van de laatste recruitment- en marketingtools, tot het bedenken van de juiste recruitmentstrategie en het actief benaderen van goede kandidaten. Niet alleen als goede professional, maar ook als mens bewonder ik Bernie zeer. Hij zegt waar het op staat, is zeer eerlijk en heeft een goed gevoel voor humor. What you see is what you get. Bedrijven die het recruitment binnen hun organisatie naar een hoger niveau willen brengen zijn bij Bernie aan het juiste adres!

Lees meer

Altijd fijn contact gehad met Bernie. Hij is goed bereikbaar of belt snel terug. De korte lijnen en het informele contact zijn erg prettig. Hij...

Altijd fijn contact gehad met Bernie. Hij is goed bereikbaar of belt snel terug. De korte lijnen en het informele contact zijn erg prettig. Hij luistert ook goed naar de vragen die er spelen, en staat 24/7 paraat voor de opdrachtgever. Ik zou Bernie zeker aanbevelen, echt een fijn persoon om mee samen te werken.

Lees meer

Bernie Klunder is een zeer prettig persoon om mee te werken, houdt een goede spiegel voor en laat je nieuwe mogelijkheden zien. De verfrissende manier...

Bernie Klunder is een zeer prettig persoon om mee te werken, houdt een goede spiegel voor en laat je nieuwe mogelijkheden zien. De verfrissende manier van werken spreekt mij erg aan en werkt ook goed. Ik heb hem aanbevolen bij meerdere zakenrelaties, die op hun beurt ook erg te spreken zijn over zijn aanpak.

Lees meer

De manier/constructie van recruitment is anders dan andere en bevalt goed. Bernie managet de verwachtingen goed, dit zorgt voor een duidelijke...

De manier/constructie van recruitment is anders dan andere en bevalt goed. Bernie managet de verwachtingen goed, dit zorgt voor een duidelijke communicatie. We zijn erg positief over de samenwerking.

Lees meer
Mijn vacatures:
Studiocoördinator/planner
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Global key user e-commerce
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Bureauredacteur
32 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Application specialist
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Puzzelredacteur
32 uur
hbo / bachelor
Amsterdam

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Lees meer over Bernie
Arbeidsmarkt-communicatieInterim recruitmentStrategisch recruitment

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial