fbpx
Social Share
bool(false)

Chris
Ruijsch

Recruitment Consultant

Branche: Techniek

Omdat werk meer is dan een baan

Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! Mijn naam is Chris Ruijsch, aangesloten recruiter bij FYGI. Als zelfstandig ondernemer houd ik mij bezig met interim- en werving & selectie opdrachten in de techniek.

Onderscheidend, dat ben ik door mijn manier van communiceren; direct en eerlijk naar zowel de opdrachtgever als de professional. Bij mij staat kwaliteit boven kwantiteit. Daarom focus ik mij op een klein aantal klanten waar ik 100% achter sta. Op deze manier waarborg ik de kwaliteit voor de professional en kan ik beloftes naar mijn opdrachtgevers daadwerkelijk nakomen.

Maar dat is nog niet alles. Ik leg focus op de mens achter een cv. Wat mij betreft is een goede motivatie belangrijker dan de werkervaring. Eens?

Kan ik iets voor jou betekenen? Dan kom ik graag met je in contact! Wie weet spreken we elkaar snel.

Chris
Interim recruitmentTalent TargetingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Chris in je organisatie...
  • 5 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling (techniek)
  • Loyaal naar zowel klant als professional
  • Open en eerlijke communicatie
  • Groot netwerk in de techniek (meer dan 5.000 LinkedIn-connecties)
  • Kwaliteit boven kwantiteit

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Chris heb ik ervaren als een gedreven en sociale medewerker die er altijd voor zorgt dat hij zijn doelstellingen behaald. Daarnaast heeft Chris er...

Chris heb ik ervaren als een gedreven en sociale medewerker die er altijd voor zorgt dat hij zijn doelstellingen behaald. Daarnaast heeft Chris er mede voor gezorgd dat wij als bedrijf exponentieel hebben kunnen groeien. De samenwerking was perfect en hij was een goede sparringpartner. Ik adviseer elk bedrijf om Chris aan te nemen. Zeker als accountmanager/recruiter binnen de uitzendbranche.

Lees meer

Chris heeft mij geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Hij is druk en ambitieus aan het werk gegaan om iets te vinden wat bij mij past....

Chris heeft mij geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Hij is druk en ambitieus aan het werk gegaan om iets te vinden wat bij mij past. Topper!

Lees meer

Ik heb Chris leren kennen als iemand die ambitieus is en graag het beste in zichzelf naar bovenhaalt. Met zijn grote netwerk in de automotive en...

Ik heb Chris leren kennen als iemand die ambitieus is en graag het beste in zichzelf naar bovenhaalt. Met zijn grote netwerk in de automotive en bijbehorende kennis weet Chris al snel juiste matches te maken. Ik kan Chris zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een nieuwe baan of als iemand zoekt die iets kan betekenen qua het zoeken van nieuw personeel.

Lees meer
Mijn vacatures:
Servicemonteur Warmtepompen
40 uur
mbo
Apeldoorn
Planner Service en Onderhoud
40 uur
mbo
Tiel
Werkvoorbereider Utiliteit
40 uur
mbo
Drachten
Zonnepanelen Monteur
40 uur
vmbo
Groningen
Service- en onderhoudsmonteur
40 uur
mbo
Duiven, Nederland

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Chris
Interim recruitmentTalent TargetingWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial