fbpx
Social Share

Cyril
Moers

Recruitment Consultant

Branche: Logistiek & Supply chain

Met lef, energie en in vrijheid

Wanneer je padellen en voetballen (Feyenoord) zegt, dan heb je het vast over mij. Mijn naam is Cyril Moers, geboren en getogen in Waalwijk en samen met mijn vriendin woonachtig in Kaatsheuvel. Ik creëer altijd heldere doelen, waarbij ik tot het uiterste ga om deze te realiseren. Je kunt wel zeggen dat ik van winnen hou, zowel in sport als in werk! Ik bekijk graag wat ik voor je kan betekenen. 📱 06 487 234 22 | ✉️ cyril.moers@fygi.nl

Geen uitdaging is te moeilijk, met mijn daadkracht ga ik elke wedstrijd aan om lastige posities in te vullen.

Opdrachtgevers

Vanuit een plan werken is voor mij een belangrijke basis, want met focus weet ik resultaten neer te zetten. Bij mijn vorige werkgever heb ik op die manier in 7 maanden tijd ongeveer 100 vacatures ingevuld, waarvan een aantal moeilijke profielen op hbo-niveau.

Mijn focus ligt bij de logistiek, bouw en productie en zowel mbo- als hbo-profielen. De taal van deze doelgroep, die spreek ik. Het geeft mij energie om met deze doelgroep bezig te zijn. Daarbij zal ik mij in de toekomst op campusrecruitment gaan richten. Jong talent binden aan jouw organisatie!

Jobboards en searchen

  • Indeed kent voor mij geen geheimen meer, dit was mijn grootste bron voor het vinden van nieuwe medewerkers. Natuurlijk zet ik dat ook graag in voor jouw bedrijf.
  • Recruitment marketing is één van de allerbelangrijkste schakels om nieuwe medewerkers te werven! Daarom kun je bij mij terecht voor onlinecampagnes, ook wel Talent Targeting genoemd.
  • Daarbij maak ik gebruik van een recruiter seat en jobslots binnen LinkedIn; slimme tools om in contact te komen met de doelgroep.

Naast mijn doelgerichtheid en planmatig werken draag ik zorg voor stakeholdermanagement. Het is voor mij belangrijk dat alle stakeholders op de hoogte zijn van het wervingsproces. Zo zorgen we voor de meest efficiënte en prettige manier van samenwerken.

Werken met FYGI

Naast mijn eigen toegevoegde waarde zet ik graag recruitment marketing in om de beste resultaten te behalen. Zonder marketing geen medewerkers, dat is tegenwoordig steeds meer het geval. Verder heb ik inzicht in actuele arbeidsmarktdata én ik kan een groot landelijk netwerk inzetten voor mijn opdrachten.

Binnen FYGI zijn er naast marketingspecialisten ook specialisten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, die mij kunnen voorzien van advies. Daarbij ben ik zelf continu in ontwikkeling en krijg ik via FYGI de kans tot het volgen van opleidingen en trainingen. Dit verhoogt mijn toegevoegde waarde.

Professionals

Ben jij op zoek naar een baan en denk je dat ik jou kan helpen? Ik ga graag het gesprek met je aan. Je kunt van mij een transparant, nuchter en toegankelijk gesprek verwachten waarbij jij centraal staat. Jou begeleiden naar jouw beste baan, let’s go! Ik bekijk graag wat ik voor je kan betekenen. 📱 06 487 234 22 | ✉️ cyril.moers@fygi.nl

Cyril
(interim) recruitmentRecruitmentmarketingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Cyril in je organisatie...
  • Toont leiderschap in zijn eigen werk
  • Is een échte doorzetter
  • Is gedreven in zijn vak
  • Heeft een groot netwerk in de logistiek en productie
  • Kan goed moeilijke profielen invullen
Mijn vacatures:
Commercieel Medewerker Binnendienst
40 uur
mbo
Drunen

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Cyril
(interim) recruitmentRecruitmentmarketingWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial