fbpx
Social Share
bool(false)

Daphne
de Bakker

Recruitment Business Partner

Omdat werk meer is dan een baan.

De arbeidsmarkt verandert continu! De zoektocht naar de perfecte professional voor jouw organisatie of best passende baan voor jou als werkzoekende vraagt om specialisme of soms wat hulp. En daar kan ik jou bij helpen! Hoe? Ik stel me graag eerst even aan je voor: 

Na het afronden van mijn opleiding Personeel & Arbeid ben ik in 2008 terechtgekomen binnen de arbeidsbemiddeling. In diverse rollen: van Inhouse, ruim vijf jaar binnen de reguliere uitzendbranche en uiteindelijk de afgelopen jaren binnen de recruitment. Hierdoor heb ik veel organisaties, voornamelijk binnen het MKB, branchebreed leren kennen, geadviseerd en ondersteunt met hun uiteenlopende recruitmentvraagstukken. Wat is het een mooi, prachtig en waardevol vak. Ik heb mijn beste baan en dat gun ik écht iedereen!

Voor opdrachtgevers
Mijn kwaliteit ligt op het gebied van ‘de juiste professional op de juiste plek, voor een specifieke vraag of vacature’. Ik geef dan ook de voorkeur aan kwaliteit vs. kwantiteit. Mijn kennis deel ik graag door samen naar jouw recruitmentproces te kijken, advies te geven of (onderdelen) voor je uit handen te nemen. Met als doel: jou te helpen tijdens en met de zoektocht naar de ideale professional!

Diverse onderdelen waarbij ik jouw organisatie kan ondersteunen:

  • (Interim) Recruitment (uitvoerend, ondersteunend en/of adviserend op het gebied van recruitmentprocessen)
  • Recruitment Marketing – arbeidsmarktcommunicatie
  • Werving & Selectie

Om te kunnen bepalen hoe en of ik jouw organisatie kan helpen, ga ik graag het gesprek met je aan. Geen recruitmentvraagstuk is mij te gek en ik denk graag (in oplossingen) met je mee. Ik investeer graag in het opbouwen van een relatie, omdat dit voor mij essentieel is voor een goede en succesvolle samenwerking.

Voor professionals
Ben je als professional op zoek naar jouw beste baan? Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en onwijs nieuwsgierig naar jou. Dus ga met mij in gesprek en laat mij weten waar jij naar op zoek bent. Hoe ziet jouw ideale baan eruit? Wat drijft jou en waar word je nu écht gelukkig van? Ik kom graag met je in contact, denk graag met je mee en breng je graag in contact met mijn netwerk.

Mijn samenwerking met FYGI
Dankzij FYGI kan ik de focus leggen op het juist adviseren, uitzetten en uitvoeren van jouw vraagstuk. Door FYGI blijf ik constant op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. FYGI ondersteunt mij met innovatieve marketing- en recruitmenttools en ik maak gebruik van verschillende jobsites. En omdat ik aangesloten ben bij het FYGI-netwerk, kan ik bij ruim vijftig recruitmentspecialisten terecht, voor hulp of specifieke vragen.

Mijn toegevoegde waarde
Ik geloof dat mensen die op de juiste plek zitten, oprecht gelukkiger zijn én bijdragen aan het succes van een organisatie! Win, win dus! Dat is wat mij drijft en waar ik voor ga. En daar werk ik graag samen met jou naartoe. Ik ben een verbinder en communiceer makkelijk met alle lagen binnen een organisatie. Dit doe ik door op een open en persoonlijke manier te werk te gaan. Ik ben transparant in mijn werkwijze, ben zeer betrokken en werk graag samen met jou aan een gezamenlijk doel.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik kom graag met je in contact.
📞 06 – 4322 3952
✉️ daphne.de.bakker@fygi.nl

#Omdat een tijd waarin alles kan, vraagt om bewuste keuzes!

Daphne
(interim) recruitmentRecruitment marketingSamenwerking
Een toegewijde recruiter zoals Daphne in je organisatie...
  • Hardwerkende, nuchtere Brabander
  • Open, persoonlijk en betrokken
  • Verbinder voor alle lagen in de organisatie
  • Ruim tien jaar ervaring binnen het MKB (branchebreed)
  • Actief in Noord-Brabant

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Daphne is een communicatief vaardige, adequate en proactieve partner. Ze heeft voor mij uiteenlopende vacatures succesvol weten te bemiddelen waarin...

Daphne is een communicatief vaardige, adequate en proactieve partner. Ze heeft voor mij uiteenlopende vacatures succesvol weten te bemiddelen waarin de technische uitdaging soms onmogelijk leek. Een fijne sparringspartner!

Lees meer

Daphne heeft ons erg prettig geholpen bij meerdere recruitmentvraagstukken binnen onze organisatie. Waarom de samenwerking voor mij zo fijn verliep?...

Daphne heeft ons erg prettig geholpen bij meerdere recruitmentvraagstukken binnen onze organisatie. Waarom de samenwerking voor mij zo fijn verliep? Ze is direct, een aanpakker en denkt op breed vlak mee. Top!

Lees meer

Daphne was een collega bij Luba Den Bosch, ik heb altijd prettig met haar samengewerkt. We konden goed sparren over vraagstukken, ze had een...

Daphne was een collega bij Luba Den Bosch, ik heb altijd prettig met haar samengewerkt. We konden goed sparren over vraagstukken, ze had een luisterend oor en was proactief ingesteld. Als persoon is Daphne daadkrachtig en sociaal waardoor ik het plezierig vond om met Daphne te werken. 

Lees meer

Dankzij Daphne haar expertise heb ik binnen anderhalve week een nieuwe passende uitdaging gevonden! Ik had het gevoel dat er eindelijk naar mij...

Dankzij Daphne haar expertise heb ik binnen anderhalve week een nieuwe passende uitdaging gevonden! Ik had het gevoel dat er eindelijk naar mij geluisterd werd en er geen willekeurige vacatures werden doorgestuurd. Ook Daphne belde na elk sollicitatiegesprek om te kijken hoe het was gegaan. Ik heb de dienst van Daphne dan ook als erg prettig ervaren!

Lees meer

Daphne is een van de meest fijne collega’s waar ik in mijn carrière mee heb mogen samenwerken. Overduidelijk hart voor de organisaties waar...

Daphne is een van de meest fijne collega’s waar ik in mijn carrière mee heb mogen samenwerken. Overduidelijk hart voor de organisaties waar zij zich voor inzet, uitgebreide kennis van zaken en een probleemoplossende instelling.

Lees meer

Daphne is ruim twee jaar mijn collega geweest. Een collega waar ik, maar ook anderen, alles tegen konden zeggen in vertrouwen. Daarnaast is ze een...

Daphne is ruim twee jaar mijn collega geweest. Een collega waar ik, maar ook anderen, alles tegen konden zeggen in vertrouwen. Daarnaast is ze een zeer fijne sparringpartner, ook in de ring ;-), met zeer veel kennis over o.a. recruitment. Een vrouw die alles voor de opdrachtgever doet, zodat hij/zij er weer een fijne nieuwe collega bijkrijgt.

Lees meer
Mijn vacatures:
Planner (26 – 38 uur)
28 uur
vmbo
Architronlaan 2-40, 5321 JA Hedel
Accountmanager Franstalig
38 uur
Bachelor / HBO
Architronlaan 2-40, Hedel

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hé, ik ben Daphne
(interim) recruitmentRecruitment marketingSamenwerking

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial