Desiree
van den Brand

Recruitment Consultant

De recruitment business partner voor het MKB

Ik hoor bij FYGI en daar ben ik trots op! Want ik werk vanuit mijn hart.

Inmiddels zit ik ruim twintig jaar in de arbeidsbemiddeling, waarvan acht jaar zelfstandig. Ik help grote en kleine ondernemingen door alle zorg uit handen te nemen als het gaat om het werven en plaatsen van nieuwe kandidaten. Mijn kracht ligt in het plaatsen van kandidaten die écht passen bij jouw bedrijf. En andersom geldt dat ook: ik kijk altijd of een bedrijf en bijbehorende cultuur passen bij de kandidaat. De mens staat centraal.

Waarin ik mij onderscheid? Mensen om me heen prijzen me vooral om mijn enthousiasme, integriteit, transparantie en gevoel voor humor. Wil je met mij werken? Lijkt me leuk! Bel me dan, maar mailen mag ook.

Desirée van den Brand
Desiree
Executive SearchHR Business PartnerWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Desiree in je organisatie...
  • Gedreven in arbeidsmarktcommunicatie
  • Bewezen trackrecord in werving & selectie
  • Vindt altijd die specialistische kandidaat
  • Nieuwsgierig, authentiek en ondernemend
  • Volwassen gesprekspartner, sparringpartner

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Desirée heeft de gave mijn wensen voor een kandidaat in een duidelijk profiel om te zetten. Daarmee werden de juiste kandidaten voorgesteld en was...

Desirée heeft de gave mijn wensen voor een kandidaat in een duidelijk profiel om te zetten. Daarmee werden de juiste kandidaten voorgesteld en was het voor mij een luxe om te kiezen tussen goede potentiële medewerkers. De voorinformatie die ik m.b.t. de kandidaat kreeg was treffend, waardoor ik al een goed beeld had van hem/haar voor dat ik ze sprak.

Lees meer

In de afgelopen periode heeft Desiree voor Acture Groep haar competenties als uitstekend recruiter ingezet t.b.v. de werving van professionals in...

In de afgelopen periode heeft Desiree voor Acture Groep haar competenties als uitstekend recruiter ingezet t.b.v. de werving van professionals in verschillende rollen op HBO en WO niveau.

De wijze waarop zij zich invreet in de organisatie en haar verschillende bedrijfsonderdelen, zorgt ervoor dat ze de cultuur en waarden waarvoor Acture Groep staat doorleeft, Desiree borgt de klik tussen kandidaat en Acture Groep op functioneel en mens niveau. Haar toegevoegde waarde is dan ook groot!

Door optimaal gebruik te maken van de up to date recruitment technologie van FYGI, en haar persoonlijke aanpak, zijn de juiste kandidaten gericht benaderd. Iedere vacature om de groei bij Acture Groep waar te maken, is binnen afgesproken termijn vervuld! En dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen.

Lees meer

Ruim 25 jaar geleden waren Desiree en ik collega’s bij Manpower en daar vonden we elkaar al in onze enorme passie en drive om altijd...

Ruim 25 jaar geleden waren Desiree en ik collega’s bij Manpower en daar vonden we elkaar al in onze enorme passie en drive om altijd resultaatgericht, maar met de mens op de voorgrond, de juiste match te maken.

Afgelopen jaren heeft Desiree zich vooral gespecialiseerd in Werving & Selectie en daarin heeft ze zich ontwikkeld tot een zeer ervaren professional.

We hebben vaak samen gewerkt en op gebied van W&S is ze voor mij echt een voorbeeld. Zowel voor de klant als de kandidaat gaat ze altijd een stap verder om net die informatie eruit te krijgen die collega’s vaak laten liggen.

Haar humor en toegankelijkheid in combinatie met haar professionaliteit & enorme drive maken Desiree DE recruiter die ik ieder bedrijf zou toewensen.

Ik hoop in de toekomst nog vaak met haar samen te mogen werken.

Lees meer
Mijn vacatures:
Financial Controller
40 uur
hbo / bachelor
Nijmegen
Controller Nijmegen
40 uur
wo / master
Nijmegen
Business Controller
40 uur
hbo / bachelor
Nijmegen en Amstelveen
Bedrijfsarts
40 uur
wo / master

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Desirée van den Brand
Ontmoet Desiree
Executive SearchHR Business PartnerWerving & Selectie

Kom in contact!