fbpx
Social Share
bool(false)

Desiree
van den Brand

Recruitment Consultant

De recruitment business partner voor het MKB

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken. En dat doe ik!

Ik heb ruim twintig jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, waarvan zo’n tien jaar als zelfstandig ondernemer. Mijn passie ligt in het vinden van de juiste professionals voor functies in de zakelijke dienstverlening. Ik werk altijd met oog voor de cultural fit: een nieuwe collega moet passen in het bedrijf en het team én andersom.

Realistische wervingsmethodiek
Getalenteerde professionals zijn er op diverse niveaus. Daarom werk ik met medior en senior profielen op hbo- en wo-niveau. Met behulp van data en mijn jarenlange ervaring in het vak, weet ik als geen ander de juiste doelgroep te bereiken. Naast werving en selectie werk ik ook met veel plezier als interim recruiter voor Acture Groep.

Luister hier de podcast “WerkenBij…Acture Groep” – aanrader!

Enthousiast en vasthoudend
Mensen om me heen prijzen me vooral om mijn enthousiasme, vasthoudendheid en prestatiegerichtheid. Ik werk integer en ben altijd transparant over wat ik doe. En humor is voor mij onmisbaar. Daarmee maak ik makkelijk contact met mensen. Ook is relatiebeheer een essentieel onderdeel van mijn functie, afspraken en deadlines kom ik altijd na, ik vind dit heel belangrijk!

Ik ben graag een sparringpartner voor mijn opdrachtgever en de kandidaat. Uiteindelijk is het belangrijk dat de vacature wordt ingevuld met het juiste talent. Dit kan alleen als er een uitstekende samenwerking is met beide partijen op basis van wederzijds vertrouwen. Als je samenwerkt met mij, weet je altijd waar je aan toe bent.

Landelijk netwerk
Om meer successen te boeken op het gebied van werving en selectie, werk ik regelmatig samen met Marjolein Touber. Samen staan we bekend om onze professionele, transparante en realistische wervingsmethodiek, waarbij we optimaal gebruik maken van moderne recruitmenttools van FYGI. Door samen te werken kunnen wij landelijk iets voor jou betekenen.

Samenwerken
Wil je met mij werken? Ik kan niet wachten! Bel me dan, maar mailen mag ook.

Desirée van den Brand

> 06 52 73 28 00

> desiree.van.den.brand@fygi.nl

Desirée van den Brand
Desiree
Executive SearchHR Business PartnerWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Desiree in je organisatie...
  • Gedreven in arbeidsmarktcommunicatie
  • Bewezen trackrecord in werving & selectie
  • Vindt altijd die specialistische kandidaat
  • Nieuwsgierig, authentiek en ondernemend
  • Volwassen gesprekspartner, sparringpartner

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Desirée heeft met haar deskundigheid en brede kennis ervoor gezorgd dat ik de totstandkoming van de verbinding tussen ArdoSZ en mij als zeer prettig...

Desirée heeft met haar deskundigheid en brede kennis ervoor gezorgd dat ik de totstandkoming van de verbinding tussen ArdoSZ en mij als zeer prettig heb ervaren. Ze stelt goede vragen, spart over de diverse mogelijkheden en heeft een eerlijk en goed beeld van de organisatie neergezet. Ik zou haar dan ook van harte aanbevelen wanneer je op zoek bent naar nieuw personeel en/of als je een nieuwe baan zoekt als professional.

Lees meer

Desirée communiceert snel en duidelijk. Al tijdens ons eerste telefoongesprek was ze nieuwsgierig naar mijn wensen en helder over wat ze wist van de...

Desirée communiceert snel en duidelijk. Al tijdens ons eerste telefoongesprek was ze nieuwsgierig naar mijn wensen en helder over wat ze wist van de organisatie, wat de functie inhoudt, loon, et cetera. Daarnaast gaf ze handige tips mee; waar moet je opletten en wat voor informatie wil je uit je eerste sollicitatiegesprek halen. Ze bleef op de hoogte van de geplande gesprekken en belde daarna om te vragen hoe het was gegaan. Desirée heeft een zeer persoonlijke en directe aanpak, waardoor je precies weet wat er van je verwacht wordt en wat jij zelf kan verwachten. Ik heb met plezier contact gehad met haar!

Lees meer

Ik heb altijd ontzettend fijn samen kunnen werken met Desirée. Ze is erg kundig en heeft een goede intuïtie, zodat ze aanvoelt wat voor persoon...

Ik heb altijd ontzettend fijn samen kunnen werken met Desirée. Ze is erg kundig en heeft een goede intuïtie, zodat ze aanvoelt wat voor persoon past binnen een functie/organisatie. Dit maakte de werving voor mij een stuk makkelijker en efficiënter. Tot slot is Desirée ook gewoon een heerlijk mens om mee te schakelen!

Lees meer

Ik heb Desiree leren kennen als een gedreven energieke recruiter. Ze is sterk in het geven van een mooie Candidate Experience aan alle sollicitanten....

Ik heb Desiree leren kennen als een gedreven energieke recruiter. Ze is sterk in het geven van een mooie Candidate Experience aan alle sollicitanten. Een hele prettige goede recruiter die ik zeker aanbeveel!

Lees meer

Desirée heeft de gave mijn wensen voor een kandidaat in een duidelijk profiel om te zetten. Daarmee werden de juiste kandidaten voorgesteld en was...

Desirée heeft de gave mijn wensen voor een kandidaat in een duidelijk profiel om te zetten. Daarmee werden de juiste kandidaten voorgesteld en was het voor mij een luxe om te kiezen tussen goede potentiële medewerkers. De voorinformatie die ik m.b.t. de kandidaat kreeg was treffend, waardoor ik al een goed beeld had van hem/haar voor dat ik ze sprak.

Lees meer

In de afgelopen periode heeft Desiree voor Acture Groep haar competenties als uitstekend recruiter ingezet t.b.v. de werving van professionals in...

In de afgelopen periode heeft Desiree voor Acture Groep haar competenties als uitstekend recruiter ingezet t.b.v. de werving van professionals in verschillende rollen op HBO en WO niveau.

De wijze waarop zij zich invreet in de organisatie en haar verschillende bedrijfsonderdelen, zorgt ervoor dat ze de cultuur en waarden waarvoor Acture Groep staat doorleeft, Desiree borgt de klik tussen kandidaat en Acture Groep op functioneel en mens niveau. Haar toegevoegde waarde is dan ook groot!

Door optimaal gebruik te maken van de up to date recruitment technologie van FYGI, en haar persoonlijke aanpak, zijn de juiste kandidaten gericht benaderd. Iedere vacature om de groei bij Acture Groep waar te maken, is binnen afgesproken termijn vervuld! En dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen.

Lees meer

Ruim 25 jaar geleden waren Desiree en ik collega’s bij Manpower en daar vonden we elkaar al in onze enorme passie en drive om altijd...

Ruim 25 jaar geleden waren Desiree en ik collega’s bij Manpower en daar vonden we elkaar al in onze enorme passie en drive om altijd resultaatgericht, maar met de mens op de voorgrond, de juiste match te maken.

Afgelopen jaren heeft Desiree zich vooral gespecialiseerd in Werving & Selectie en daarin heeft ze zich ontwikkeld tot een zeer ervaren professional.

We hebben vaak samen gewerkt en op gebied van W&S is ze voor mij echt een voorbeeld. Zowel voor de klant als de kandidaat gaat ze altijd een stap verder om net die informatie eruit te krijgen die collega’s vaak laten liggen.

Haar humor en toegankelijkheid in combinatie met haar professionaliteit & enorme drive maken Desiree DE recruiter die ik ieder bedrijf zou toewensen.

Ik hoop in de toekomst nog vaak met haar samen te mogen werken.

Lees meer
Mijn vacatures:
Arbeidsdeskundige
32 uur
hbo / bachelor
Nijmegen
Commercieel Medewerker Klantcontact
32 uur
mbo
Ede
Arbo verpleegkundige
32 uur
hbo / bachelor
Nijmegen of omgeving Westen/Randstad/Noord Holland
(Arbo)verpleegkundige Amsterdam
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Teamleider Backoffice
32 uur
hbo / bachelor
Nijmegen

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Desirée van den Brand
Ontmoet Desiree
Executive SearchHR Business PartnerWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial