Encarnita
Diaz Criado

Recruitment Business Partner

Nu is de tijd voor verbinding

Ik doe waar ik gelukkig van word: mensen verbinden. En dat kan ik doen in vrijheid, als recruitment business partner. Door samen te werken met FYGI houd ik meer tijd over om te doen waar ik goed in ben en de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Het onderste uit de kan
Als ik in gesprek ga, ga ik ook écht in gesprek. Anderen vinden mij een prettige gesprekspartner omdat ik goed kan luisteren en ook tussen de regels door zie wat er speelt. Zo kan ik het onderste uit de kan halen en goed bepalen waar de behoefte en kansen liggen.

Door mijn jarenlange ervaring in de recruitmentbranche ben ik in staat het grote geheel te zien. Ik laat mij niet leiden door vaste kaders en patronen, maar doorbreek deze juist. Alleen op die manier komt er een kwalitatieve match tussen een werkgever en een nieuwe collega. Zo kan elk individu meerwaarde bieden binnen een organisatie.

De cirkel rond
Tijdens mijn werk als vestigingsmanager voor een Nederlands bureau in Barcelona ontmoette ik mijn Spaanse man. Na acht jaar kwamen we met onze dochter weer in Nederland. En vanuit mijn natuurlijke behoefte mensen te verbinden, startte ik mijn onderneming Moving to Holland. Ik vind het fantastisch om expats en hun gezinnen te helpen hun weg te vinden in een nieuw land. Door óók als recruitment business partner werkzaam te zijn, kan ik hen ook begeleiden in de zoektocht naar een baan. Voor mij is de cirkel rond.

Samenwerken
Wil jij een nieuwe baan? Of ben je op zoek naar die ene nieuwe medewerker die écht past binnen de cultuur van jouw bedrijf? Ik kan je helpen.

Neem contact met mij op voor een goede bak koffie en churros con chocolate. Tot snel!

Encarnita
ExpatsVerbindenWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Encarnita in je organisatie...
  • Lef en doorzettingsvermogen
  • Creatief
  • Mega oplossingsgericht
  • Proactief
  • Echte netwerker

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hola, ik ben Encarnita
ExpatsVerbindenWerving & Selectie

Kom in contact!