fbpx
Social Share
bool(false)

Esther
van Roode

Omdat werk meer is dan een baan

Orde in chaos creëren en het optimaliseren van recruitmentprocessen klinkt voor mij heel bekend. Mijn naam is Esther van Roode en inmiddels zit ik al jaren in het recruitmentvak. Ik heb daardoor veel ervaring met het implementeren van recruitmentprocessen en stakeholdermanagement. Daarbij houd ik de ontwikkelingen en trends binnen de recruitment nauwlettend in de gaten.

De belangrijkste ontwikkeling voor de komende jaren? Een krachtige employer brand én de slimste en meest geoptimaliseerde recruitmentprocessen voor jouw bedrijf. Ik bekijk graag wat ik voor je kan betekenen. 📱 06 144 368 53| ✉️ esther.van.roode@fygi.nl

Met mijn daadkrachtige en authentieke houding maak ik gemakkelijk contact met de medewerkers in jouw bedrijf. Daarbij heb ik oog voor de doelstellingen en weet ik deze commerciële kant naadloos te verbinden met de menselijke kant. Voor alles een oplossing, dát is mijn motto.

Groot netwerk

Door mijn ervaring heb ik in de jaren een groot en waardevol netwerk opgebouwd, welke ik uiteraard zal inzetten voor jouw bedrijf. Zo heb ik ervaring binnen de logistiek, productie en klantcontactbranche. Hoewel ik inmiddels een echte senior corporate recruiter ben, zal ik mij waar nodig inzetten om de moeilijk vindbare profielen te werven. Hierbij verdiep ik mij in de persoon die voor mij zit en brengen we in kaart of de cultural fit er is. Want dit is uit ervaring sprekend van invloed voor de lange termijn binding.

Het ondersteunen, motiveren en activeren van mensen dát vind ik fantastisch! En met mijn sterke communicatieve vaardigheden en positieve houding weet ik de verbinding met professionals en medewerkers gemakkelijk te maken.

Toekomstig opdrachtgever

Mijn kracht ligt na alle jaren in het vak, bij het optimaliseren van recruitmentprocessen, employer branding en recruitment marketing. Ik ben goed in het bemiddelen tussen externe leveranciers en interne afdelingen. Daarbij weet ik samenwerking van de medewerkers onderling te stimuleren en een positieve draai te geven aan dat wat vastloopt.

Als recruitment business partner kun jij mij dan ook hiervoor bellen:

  • Interim recruitment
  • Adviseur optimaliseren van recruitmentprocessen
  • Arbeidsmarktcommunicatie
  • Vraagstukken van onboarding tot aan start eerste werkdag

Professional

Het in kaart brengen van jouw loopbaan en mogelijke vervolgstappen, dát doe ik graag met je. Je kunt van mij een transparant, prettig en toegankelijk gesprek verwachten waarbij jij centraal staat. Jou begeleiden naar jouw beste baan, dát is mijn doel. Wie niet waagt, wie niet wint! Ben je ook klaar om het zetje in de goede richting te krijgen? Ik bekijk graag wat ik voor je kan betekenen. 📱 06 144 368 53| ✉️ esther.van.roode@fygi.nl

Esther
(interim) recruitmentAdviseur RecruitmentprocesArbeidscommunicatie
Een toegewijde recruiter zoals Esther in je organisatie...
  • Gelooft in authenticiteit
  • Daadkrachtig en gedreven in mijn werk
  • Goed in orde scheppen & structuur aanbrengen
  • Oplossingsgericht en hands-on mentaliteit
  • Recruitment Business Partner diverse branches

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Esther heeft haar eerste zzp-opdracht bij ons verricht. Ze heeft goed kunnen ondervinden hoe je direct toegevoegde waarde levert aan een nieuwe klant....

Esther heeft haar eerste zzp-opdracht bij ons verricht. Ze heeft goed kunnen ondervinden hoe je direct toegevoegde waarde levert aan een nieuwe klant. Esther is prettig, hardwerkend, helder in communicatie en duwt terug waar nodig. Ze komt tijdig met overzichten om de business te informeren over hoe we ervoor staan.

Lees meer
Mijn vacatures:
Full Stack Developer C#
40 uur
hbo / bachelor
Numansdorp
Business Controller Data & Analytics
40 uur
hbo / bachelor
Numansdorp

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Esther
(interim) recruitmentAdviseur RecruitmentprocesArbeidscommunicatie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial