Ezry
Brabers

Recruitment Business Partner

Nu is het tijd voor verbinding, want de tijd van je leven is nu

Als zelfstandig recruiter zet ik mijn kennis en ervaring in om te doen wat ik het allerleukste vind! Het verbinden van professionals en organisaties en het creëren van de perfecte match door een persoonlijke aanpak! Ik kan iedere organisatie en professional ondersteunen en adviseren op het gebied van recruitment, denk hierbij aan: marketing, employer branding en HR advies.

Voor jou als professional betekent dit dat ik jou als persoon echt leer kennen en verder kijk dan je cv. We maken uitgebreid kennis, bespreken samen je ambities en wensen en gaan samen op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een organisatie die perfect bij je aansluit. Tijdens dit traject blijf ik persoonlijk betrokken en begeleid ik je bij alle stappen.

Voor jouw organisatie betekent dit dat ik jullie graag kom adviseren of ontzorgen op het gebied van recruitment. Ik leer jullie bedrijf eerst goed kennen in één of meerdere persoonlijke gesprekken, ik leer graag jullie bedrijfscultuur kennen en kom de werksfeer proeven. Samen vertalen we jullie wensen en behoefte door naar een concreet plan, op die manier vinden we voor jullie bedrijf de juiste professional!

Ik kom graag met jou als professional of jouw organisatie in contact om te kijken waarbij we elkaar kunnen helpen. Wil je meer over mij en FYGI weten? Neem contact met me op en we drinken binnenkort samen koffie!

Ezry
Adviseur RecruitmentprocesInterim RecruiterWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Ezry in je organisatie...
  • Enthousiast en gemotiveerd
  • Persoonlijke aanpak
  • Betrokken bij zowel organisaties als professionals
  • Jarenlange ervaring en kennis
  • Verbinder
Mijn vacatures:
Planner Coördinator
40 uur
mbo
Den Bosch
Objectbeveiliger
36 uur
mbo
Amsterdam
Objectbeveiliger Logistiek
40 uur
mbo
Waalwijk
Objectbeveiliger regio Amsterdam
36 uur
mbo
leiden

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hee! ik ben Ezry
Adviseur RecruitmentprocesInterim RecruiterWerving & Selectie

Kom in contact!