fbpx
Social Share
bool(false)

Fleur
van Maasdam

Recruitment Consultant

Al meer dan 10 jaar mag ik mooie matches maken als zelfstandig executive search consultant. Duurzame matches, bewezen succesvol! Waarom nu met FYGI? Ik ontwikkel me graag als ondernemer op digitaal -en marketing gebied. Daarnaast geloof ik sterk in samenwerking. Door te doen waar je goed in bent, kunnen wij recruitment consultants elkaar versterken wat betreft de vele ontwikkelingen en vraagstukken op het gebied van Recruitment, HR én Digital. En wat is er nu mooier dan samen successen te vieren!

fleurvanmaasdam.nl

Fleur
Executive SearchOrganisatie OntwikkelingRecruitment
Een toegewijde recruiter zoals Fleur in je organisatie...
  • Energieke en actiegerichte netwerker
  • Coachende stijl en interesse in anderen
  • Nieuwsgierig en een continue drive om te blijven ontwikkelen
  • Focus, resultaatgericht en besluitvaardig
  • Positief ingesteld door te denken in mogelijkheden

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Door de jaren heen ben ik zeer regelmatig benaderd door recruiters, maar daarvan kreeg ik altijd het gevoel dat ik een nummertje was. Fleur...

Door de jaren heen ben ik zeer regelmatig benaderd door recruiters, maar daarvan kreeg ik altijd het gevoel dat ik een nummertje was. Fleur daarentegen is uniek in haar menselijkheid, empathisch vermogen en inzicht. Ik kreeg bij haar echt het gevoel dat ze geïnteresseerd was in mij als persoon. Ze heeft mij gedurende het proces uitstekend geïnformeerd en gesteund en ik had daardoor niet alleen een goede klik met mijn nieuwe werkgever, maar ook een hele soepele start. Ik zou haar daarom van harte aanbevelen.

Lees meer

Toeval bestaat niet en ook in dat geval benaderde Fleur mij precies op het moment dat ik nadacht over de volgende stap in mijn carrière. Eind maart...

Toeval bestaat niet en ook in dat geval benaderde Fleur mij precies op het moment dat ik nadacht over de volgende stap in mijn carrière. Eind maart 2018 werd ik uitgenodigd voor een gesprek met Fleur en George, Dit was vanaf het eerste moment een prettige ervaring. To the point en vooral met oprechte interesse en diepgang. Meerdere gesprekken bij potentiële opdrachtgever volgden. Na ieder gesprek was er vanuit Fleur en George een opvolging, zelfs bij de uiteindelijke contract onderhandelingen. Nog nooit eerder zo’n benadering vanuit headhunting meegemaakt. Beiden ben ik niet alleen dankbaar maar zal ze absoluut aanraden zeker ook aan werkgevers die een zoekopdracht willen uitzetten. Nogmaals dank en en veel succes nog de komende jaren.

Lees meer

Met Fleur’s persoonlijke aanpak en gedrevenheid onderscheidt zij zich van de vele executive search professionals die mijn pad hebben gekruist in...

Met Fleur’s persoonlijke aanpak en gedrevenheid onderscheidt zij zich van de vele executive search professionals die mijn pad hebben gekruist in de afgelopen 12 jaar. Fleur kijkt werkelijk naar de mens en de match met de opdrachtgever, in plaats van alleen het CV. Ze weet verbanden te leggen en mensen aan de juiste opdracht te koppelen op een manier die ik zelden heb ervaren. Ze hielp me ooit aan een erg gave baan en wanneer ik zoekende ben is zij de eerste intermediair aan wie ik denk. Ik zou haar aan iedere werkgever aanraden wanneer deze een kandidaat zoekt die echt op karakter en competenties binnen zijn organisatie en cultuur past, zij weet deze te vinden en overtuigen van een gesprek en nieuwe carrière kans.

Lees meer

Een unieke combinatie Fleur van Maasdam en George van Evert. Fleur de begaafde searcher, die voor elke functie meerdere top kandidaten weet te vinden...

Een unieke combinatie Fleur van Maasdam en George van Evert. Fleur de begaafde searcher, die voor elke functie meerdere top kandidaten weet te vinden en George als coach/sparring partner/ commissaris de ervaren verbinder tussen strategie, cultuur en mens. Bij vele gelegenheden heb ik met beide in boeiende sessies onze strategie en cultuur vertaald zien worden naar duidelijk profielen voor executive posities. Uiteraard kijkend naar kennis, kunde en ervaring maar bovenal naar de juiste fit qua attitude en cultuur voor de uitdaging van de nieuwe positie. Zowel op Algemeen Directeur functies als meer “state of the art” posities als Innovatie Directeur en Directeur Digital weten zij top talenten aan te boren die passen binnen de huidige en de te ontwikkelen organisatie. Een team dat ik graag, uit eigen positieve ervaring in de eeuwige zoektocht naar vernieuwend leiderschap, van harte aanbeveel.

Lees meer
Mijn vacatures:
Communicatiespecialist
40 uur
hbo / bachelor
Apeldoorn

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, mijn naam is Fleur
Executive SearchOrganisatie OntwikkelingRecruitment

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial