fbpx
Social Share
bool(true)

Frank
Kroese

Recruitment Consultant

Branche: Techniek

Het goed kunnen verplaatsen en meedenken met de opdrachtgever is een belangrijk kenmerk van mij. Weten wie er bij welk bedrijf past, goed kunnen filteren wat belangrijk is voor zowel opdrachtgever als kandidaat. Meedenken in de groei van een bedrijf en hoe zij zich het beste kunnen profileren als werkgever.

Met enthousiasme en gedrevenheid een juiste match realiseren, daar krijg ik energie van.

Frank
Interim recruitmentRecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Frank in je organisatie...
  • Enthousiast en gedreven
  • Het begrijpen en kunnen verplaatsen in zowel kandidaat als opdrachtgever
  • Groot en landelijk netwerk in de techniek
  • Humor en toegankelijk zijn kenmerken van mij als persoon

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Begin oktober 2019 hebben wij een moeilijk te vervullen positie in de Installatiebranche vacant gesteld via FYGI – Happy recruiters met Frank Kroese...

Begin oktober 2019 hebben wij een moeilijk te vervullen positie in de Installatiebranche vacant gesteld via FYGI – Happy recruiters met Frank Kroese als Consultant en contact persoon. Einde november hebben we de geschikte kandidaat gevonden, geselecteerd en is de procedure succesvol afgerond.

Een efficiënt en effectief verlopen proces waarbij alle betrokken partijen op goede wijze bijeen zijn gebracht en snel geschakeld is. Absolute complimenten aan allen die meegewerkt hebben Fygi niet in de laatste plaats voor hun inzet en geleverde energie.

Lees meer

Ik zag de vacature voor Sanovo op de website van FYGI. Daarna heb ik Frank gebeld en mijn cv toegestuurd. Het was een prettige gesprek met Frank. Door...

Ik zag de vacature voor Sanovo op de website van FYGI. Daarna heb ik Frank gebeld en mijn cv toegestuurd. Het was een prettige gesprek met Frank. Door zijn (technische) ervaring wist hij goed te filteren wat ik in een nieuwe baan zocht.

Ik vond dat alles erg snel is gegaan. Na een paar dagen was er al een gesprek geregeld bij Sanovo. Ik kreeg ook nog aanvullende informatie over het bedrijf en de functie. De volgende dag kreeg ik te horen dat ik de baan had. Daar was ik erg blij mee! Nogmaals bedankt!

Lees meer
Mijn vacatures:
Accountmanager
40 uur
mbo
Rijssen, Nederland

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Frank
Interim recruitmentRecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial