fbpx
Social Share
bool(false)

Frank
Kroese

Recruitment Consultant

Branche: Techniek

Iedereen zijn beste baan.

Mijn naam is Frank, zelfstandig recruitment professional met een hart voor de techniek. Ik spreek de taal van deze doelgroep als geen ander. In mijn werk ben ik zeer gedreven en streef ik naar het hoogst haalbare resultaat voor mijn opdrachtgevers.

Het verplaatsen in zowel de professionals als mijn opdrachtgever is voor mij vanzelfsprekend en essentieel. Met een vleugje humor en mijn toegankelijkheid, weet ik ook nog gezelligheid met mij mee te brengen. Wil jij met mij het gesprek aan gaan? 📱 06-13506915 of stuur mij een mail 📩 frank.kroes@fygi.nl

Geen uitdaging is te groot

Met mijn daadkracht en gedrevenheid, ga ik elke wedstrijd aan om lastige posities in te vullen. Mijn focus ligt op de techniek omdat ik van origine zelf een echte techneut ben. Zo ben ik een deskundige als het gaat om het repareren van espressomachines én sleutel ik graag aan motoren. Jawel, de techniek zit in mijn bloed. Het geeft mij dan ook energie om met professionals binnen de techniek bezig te zijn! Ik sta daarnaast open voor andere branches. Je kunt mij benaderen voor:

  • Interim recruitment
  • Werving en selectie
  • Employer branding

Werken met FYGI

Naast mijn eigen toegevoegde waarde zet ik graag recruitment marketing in om de beste resultaten te behalen. Zonder marketing geen medewerkers, dat is tegenwoordig steeds meer het geval. Verder heb ik inzicht in actuele arbeidsmarktdata én ik kan een groot landelijk netwerk inzetten voor mijn opdrachtgevers.

Binnen FYGI zijn er naast marketingspecialisten ook specialisten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, die mij kunnen voorzien van advies. Daarbij ben ik zelf continu in ontwikkeling en krijg ik via FYGI de kans tot het volgen van opleidingen en trainingen. Dit verhoogt mijn toegevoegde waarde.

Professionals

Ben jij op zoek naar jouw beste baan in de techniek óf in een totaal andere branche? Ik ga graag het gesprek met je aan. Je kunt van mij een transparant, nuchter en toegankelijk gesprek verwachten waarbij jij centraal staat. Bel gerust of stuur mij een mail.

Frank
Interim recruitmentRecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Frank in je organisatie...
  • Enthousiast en gedreven
  • Het begrijpen en kunnen verplaatsen in zowel kandidaat als opdrachtgever
  • Groot en landelijk netwerk in de techniek
  • Heeft humor en is toegankelijk

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Begin oktober 2019 hebben wij een moeilijk te vervullen positie in de Installatiebranche vacant gesteld via FYGI – Happy recruiters met Frank Kroese...

Begin oktober 2019 hebben wij een moeilijk te vervullen positie in de Installatiebranche vacant gesteld via FYGI – Happy recruiters met Frank Kroese als Consultant en contact persoon. Einde november hebben we de geschikte kandidaat gevonden, geselecteerd en is de procedure succesvol afgerond.

Een efficiënt en effectief verlopen proces waarbij alle betrokken partijen op goede wijze bijeen zijn gebracht en snel geschakeld is. Absolute complimenten aan allen die meegewerkt hebben Fygi niet in de laatste plaats voor hun inzet en geleverde energie.

Lees meer

Ik zag de vacature voor Sanovo op de website van FYGI. Daarna heb ik Frank gebeld en mijn cv toegestuurd. Het was een prettige gesprek met Frank. Door...

Ik zag de vacature voor Sanovo op de website van FYGI. Daarna heb ik Frank gebeld en mijn cv toegestuurd. Het was een prettige gesprek met Frank. Door zijn (technische) ervaring wist hij goed te filteren wat ik in een nieuwe baan zocht.

Ik vond dat alles erg snel is gegaan. Na een paar dagen was er al een gesprek geregeld bij Sanovo. Ik kreeg ook nog aanvullende informatie over het bedrijf en de functie. De volgende dag kreeg ik te horen dat ik de baan had. Daar was ik erg blij mee! Nogmaals bedankt!

Lees meer
Mijn vacatures:
Buitendienst Medewerker
40 uur
vmbo
Helmond, Nederland
Werkvoorbereider
40 uur
mbo
Rotterdam
Buitendienst Medewerker
40 uur
vmbo
Rotterdam

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Frank
Interim recruitmentRecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial