fbpx
Social Share
bool(false)

Franklin
Brandsma

Recruitment Consultant

Omdat werk meer is dan een baan.

Leuk om via deze weg alvast kennis te maken. Mijn naam is Franklin Brandsma. Als recruitment business partner en interim recruiter bij FRENK Select ontzorg ik organisaties bij recruitmentvraagstukken. Dit houdt in: interim recruitment, werving en selectie en recruitment marketing. Kortom, recruitment as a service!

Over mij
Mijn grote voorkeur is face-to-face contact, toch stel ik mij hier alvast voor. Ik ben geboren en getogen Rotterdammer en deze mentaliteit, schouders eronder en aanpakken, zie je terug in mijn werkwijze. Op dit moment woon ik met veel plezier in Dordrecht samen met mijn vriendin Lynn en onze golden retriever Lily.

Connecties maken
Ik help professionals graag verder met mijn kennis en netwerk, zodat zij hun beste baan krijgen! Bij het maken van de match staat de cultuurfit, sfeer, doorgroeimogelijkheden en werkinhoud centraal. Omdat werk meer is dan alleen een baan en tijd kostbaar is.

Zit jij met één van de bovengenoemde vraagstukken? Ik ga graag het gesprek met je aan en ben bereikbaar op 06 19 59 29 90 of via frank.brandsma@fygi.nl

Resultaten en kernwaarden:
✔️ Vindingrijk en betrouwbaar karakter met hands-on aanpak en afspraak is afspraak

✔️ Sinds 2019 werkzaam in recruitment en 100+ matches gemaakt tussen (technische) professionals en opdrachtgevers

✔️ Bij STAR heb ik een traineeship opgezet voor werkvoorbereiders in de industrie. In alle opzichten is dit een succes geweest. De klant, aannemer in de industrie, heeft 2 jaar lang goed opgeleide vakmensen gedetacheerd gekregen voor een scherp tarief. Daarna zijn 90% van deze professionals overgenomen en in vaste dienst getreden bij het bedrijf! Het geeft mij energie om impact te maken bij het opzetten van een traineeship.

✔️ Ervaren in zware profielen waarbij extra screening, assessments en rollenspellen van belang zijn binnen de bouw- en industrie branche.

✔️ Recruitment opzetten vanaf de basis. Denk hierbij aan een workflow opzetten, processen inzichtelijk maken en verbeteren om zo een sterke candidate journey te maken en professionals te binden aan de organisatie.

Ondernemersbloed
Ik ben opgegroeid in een ondernemende familie waarbij zelfstandigheid er met de paplepel ingegoten is. Als recruitment consultant heb ik ervaring opgedaan bij verschillende bureaus in de bouw, infra en industrie. Tijdens deze jaren bleef de wens naar zelfstandigheid en de wil om te ondernemen. In september 2022 heb ik daarom FRENK Select op gericht. Met mijn bedrijf help ik zowel werkgevers als professionals vanuit mijn kernwaarden: oprecht, loyaal en consistent.

FRENK Select powered by FYGI

📱 06 19 59 29 90 | ✉️ franklin.brandsma@fygi.nl

Franklin
Interim recruitmentTechniekWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Franklin in je organisatie...
  • Met mijn Rotterdamse mentaliteit weet ik resultaten te behalen!
  • Door mijn vindingrijkheid weet ik altijd een oplossing te vinden
  • Groot netwerk binnen de bouw en industrie 💪
  • Goed in structuur en processen aanbrengen in de organisatie
  • Succesvolle plaatsingen krijg je door consistent bezig te zijn met employee branding

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Ik heb heel fijn contact gehad met Franklin. Hij heeft de tijd genomen om goed te luisteren naar mijn wensen en is met zeer goede voorstellen gekomen...

Ik heb heel fijn contact gehad met Franklin. Hij heeft de tijd genomen om goed te luisteren naar mijn wensen en is met zeer goede voorstellen gekomen die echt bij mij passen. Hij heeft mij voorgesteld bij mijn huidige werkgever waar direct een klik was en perfect past bij mijn wensen.

Lees meer
Mijn vacatures:
Projectmedewerker
36 uur
mbo
Rotterdam
Consulent Leefbaarheid & Participatie
36 uur
hbo / bachelor
Den Haag
Medewerker Grootboek
36 uur
mbo
Den Haag
Timmerman
36 uur
mbo
Den Haag
Allround Servicemedewerker
36 uur
mbo
Den Haag

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Franklin
Interim recruitmentTechniekWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial