fbpx
Social Share
bool(false)

Georgette
Brunink-de la Fosse

Recruitment Business Partner

Dit is jouw reis.

Door mens en organisatie met elkaar te verbinden, zorg ik voor het beste resultaat binnen bedrijven. Ik breng mensen samen en laat ze elkaar versterken. Als Recruitment Business Partner werk ik met een holistische visie op Recruitment, HR en bedrijfsvoering.

Ambassadeurs voor jouw werkgeversmerk is één van de belangrijkste factoren voor succes! Als de medewerkers gelukkig zijn bij hun werkgever, dan voelen zij zich verantwoordelijk voor hetgeen zij doen. Ze delen dan met trots hun verhaal over jouw bedrijf, als beste werkgever!

Daarbij geloof ik in een holistische aanpak in recruitment in samenwerking met HR en Learning & Development. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen. “Het geheel is meer dan de som der delen”.

Ik kijk verder dan wat er gezegd wordt. Het observeren van lichaamstaal, intonatie en subtiele gelaatsuitdrukkingen zeggen vaak meer dan woorden. De stiltes kan ik duiden, horen wat er niet met woorden wordt gezegd. Daarmee ben ik in staat om kwalitatief sterke relaties op te bouwen en op dezelfde krachtige wijze mens en bedrijf met elkaar samen te laten werken.

Mijn kernwaarden:
• Gepassioneerd
• Respectvol
• Recht door zee
• Betrouwbaar
• Integer

Mijn visie:
Organisaties succesvol maken door de volle potentie uit bedrijven en medewerkers te benutten en elkaar te versterken.

Voor professionals
Dit is jouw reis, onderweg naar jouw droombaan. Jouw beste baan! Door samen dit proces te doorlopen, help ik jou je doelen helder te krijgen. We brengen in kaart waar jouw talenten liggen en waar jij je liefde in kwijt kunt. Zo krijg je energie van werk in plaats van dat het je energie kost.

Voor werkgevers
Talent herkennen is een kunst en geen kunstje. Hiervoor is ervaring, toewijding en oprechte aandacht nodig. Talent vind je niet alleen buiten de deur, maar loopt vaak bij jou in het bedrijf rond. Graag ondersteun ik je met het vinden van de professional die jouw organisatie sterker maakt.

Wil je weten wat mijn aanpak is? Bel of mail mij. Ik deel graag mijn werkwijze en ervaring met je.

Georgette
Interim recruitmentRecruitment Business PartnerWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Georgette in je organisatie...
  • Ruim 20 jaar ervaring in het herkennen en binden van talent
  • Holistische visie op recruitment
  • Inrichten recruitmentprocessen
  • Waarom extern werven als talent recht onder je neus zit?
  • Energiek, pragmatisch, inspirerend en doelgericht

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Ik heb Georgette leren kennen tijdens mijn interviews als onderdeel van mijn aanname proces bij Makro. Tijdens die gesprekken heb ik Georgette als...

Lees meer

Georgette is a very pro active and nice colleague to work with. Although we faced a real war on ICT talent, she managed to recruit qualitative good...

Lees meer

Naast dat Georgette een fijne collega is, heeft ze ook overduidelijk kennis van haar vak. Ze weet te doorgronden, is enorm empathisch en pakt zaken...

Naast dat Georgette een fijne collega is, heeft ze ook overduidelijk kennis van haar vak. Ze weet te doorgronden, is enorm empathisch en pakt zaken pragmatisch aan. In de twee jaar dat ik met haar heb samengewerkt heb ik dankzij haar vakkennis én (ongezouten;)) feedback enorm veel van Georgette kunnen leren.

Lees meer
Hoi, ik ben Georgette
Interim recruitmentRecruitment Business PartnerWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial