fbpx
Social Share
bool(false)

Gisela
Veldkamp

Recruitment Consultant

Omdat het leven verandert

Al 15 jaar haal ik mijn plezier uit het verbinden van vraag en aanbod. Elke professional verdient een baan waarin hij/zij plezier beleeft en wordt uitgedaagd!

Mijn ervaring heb ik opgedaan in diverse branches, van profit tot non-profit. Maar de laatste 6 jaar heb ik met veel passie zorgprofessionals in het hoger management bemiddeld. Vele mooie gesprekken gevoerd en talenten gespot; dat is waar ik enthousiast van word.

Sinds begin 2019 werk ik als zelfstandig recruiter en heb me aangesloten bij FYGI. In FYGI zag ik energie, vrijheid, saamhorigheid, gelijkgestemde mensen, relaxte prettige sfeer en ongedwongenheid. Op zoek naar de perfecte match, de juiste verbinding, dat is wat ik graag wil betekenen voor beide partijen en dat gun ik iedereen. Ik ben daarin een betrokken partij, geïnteresseerd en draag bij aan het juiste verloop van de procedure van a tot z.

Ben jij als (zorg) organisatie op zoek naar de juiste kandidaten voor het invullen van de vacatures? Wil je jouw vacatures een extra boost geven door gebruik te maken van onze recruitment- marketing mogelijkheden? Ik kom dan graag met je in contact om af te stemmen of ik iets voor je kan betekenen en ik vertel je graag over alle mogelijkheden.

Gisela
Arbeidsmarkt-communicatieEmployer BrandingRecruitment
Een toegewijde recruiter zoals Gisela in je organisatie...
  • Dedicated (interim) recruiter
  • Eerlijk, enthousiast en vrolijk
  • Op zoek naar de verbinding
  • Denkt graag met je mee

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Gisela is erg betrokken bij de organisatie, weet wat er speelt en denkt mee. Ze draagt suggesties aan en komt met oplossingen. Ze durft waar nodig ook...

Gisela is erg betrokken bij de organisatie, weet wat er speelt en denkt mee. Ze draagt suggesties aan en komt met oplossingen. Ze durft waar nodig ook de hulpvraag te stellen om het proces beter te laten lopen. Ze is flexibel en bereid om mee te bewegen als de organisatie dat nodig heeft. Verder voert ze goede selectiegesprekken en weet een goede sfeer te creëren in een gesprek. Gisela is een gezellige leuke collega om in het team te hebben en om mee samen te werken.

Lees meer

Gisela is gecommitteerd, zorgvuldig en heeft veel kennis van zaken. En belangrijker, Gisela is erg prettig in de omgang. Kortom, absolute aanrader als...

Gisela is gecommitteerd, zorgvuldig en heeft veel kennis van zaken. En belangrijker, Gisela is erg prettig in de omgang. Kortom, absolute aanrader als je snel, goede medewerkers nodig hebt.

Lees meer
Mijn vacatures:
Teamleider Ambulant Jeugd & Gezin
28 uur
hbo / bachelor
Houten

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Gisela
Arbeidsmarkt-communicatieEmployer BrandingRecruitment

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial