Goos
Terschegget

Recruitment Consultant

Zet uit die nieuwe koers!

Per 4 september ben ik zelfstandig recruiter met de naam ViaGoos! De afgelopen 20 jaar heb ik bij 2 verschillende uitzendbureau’s veel ervaring opgedaan maar ook mijn netwerk immens uitgebreid. En ik ga ook vanaf dag 1 meteen samenwerken met een partner, namelijk FYGI!

Ik word blij als ik bij jou (de kandidaat) eruit kan krijgen waar jij ook blij van wordt. Maar ook als ik met jou (de opdrachtgever) in een gesprek erachter kan komen wat nou echt het belangrijkste is voor die perfecte kandidaat.

FYGI is vernieuwend, enthousiast, energiek, proactief en vooral erg effectief! FYGI biedt een platform aan van andere zelfstandig recruiters die een passie voor het vak hebben maar ook hun kandidaten, kennis en netwerk met elkaar willen delen.

Ik ben inzetbaar voor vacatures, kandidaten (en leuke kennismakingsgesprekken). Ik kom graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of zelfs een opdracht.

Goos
Arbeidsmarkt-communicatieRecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Goos in je organisatie...
  • Professional recruiter
  • Werving & Selectie
  • Interim opdrachten
  • Super enthousiaste netwerker

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Een recruiter die proactief meedenkt over HR en ook nog eens spontaan een klant aanbrengt, dat is wat je kan verwachten van Goos. Hij heeft een...

Een recruiter die proactief meedenkt over HR en ook nog eens spontaan een klant aanbrengt, dat is wat je kan verwachten van Goos. Hij heeft een belangrijke rol gehad in de aanwerving van de juiste commerciële teamleden voor NOWJOBS. Goos heeft de gave om heel gemakkelijk ongedwongen contact te leggen en laat geen moment onbenut om nieuwe mensen te ontmoeten. Een netwerker pur sang die een cultuur snel aanvoelt en de juiste mensen weet te selecteren en alleen de toppers voor een gesprek aandraagt.

Goos is een recruiter die doorgaat waar anderen stoppen en geeft alle kandidaten snel een inhoudelijke reactie. Hierdoor creëert hij gunning en daardoor heeft hij een groot netwerk opgebouwd. Daarnaast weet hij perfect in te schatten welke personen hij moet voorstellen waardoor je alleen gesprekken voert met serieuze en competente kandidaten. Goos verdient dan ook mij oprechte aanbeveling.

Lees meer
Mijn vacatures:
(junior) Stoffeerder
40 uur
vmbo
Amersfoort
ICT Consultant in Barneveld
40 uur
mbo
Barneveld
Landmeter regio Utrecht
40 uur
mbo
Nederland

Heb je vragen?

Van’t Hoffstraat 24
3863 AX Nijkerk
+31 (0)33 205 9988

Hoi, ik ben Goos
Arbeidsmarkt-communicatieRecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!

Deze website gebruikt cookies om zo voor de beste ervaring te zorgen. Accepteer door te klikken op de 'Accepteer' knop.