Social Share
bool(true)

Goos
Terschegget

Recruitment Consultant

Zet uit die nieuwe koers!

Een jaar ondernemer! En een jaar partner van FYGI – Happy Recruiters. Wat een jaar is het geweest.. “Hit the ground running” om vervolgens helemaal stil te liggen met de Corona crisis. Heb je mijn blog hierover al gelezen?

Maar stilstand is achteruitgang, dus naast recruitment opleidingen volgen werd het ook tijd voor het herstijlen van mijn merk en dus ook mijn logo! Ook heb ik meteen maar een nieuwe coupe aan laten meten (zie foto).

Fijne dag! En tot snel?

Goos
Arbeidsmarkt-communicatieRecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Goos in je organisatie...
  • Professional recruiter
  • Werving & Selectie
  • Interim opdrachten
  • Super enthousiaste netwerker

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Ik ken Goos van vroeger en zag dat hij zich bij FYGI had aangesloten, leuke match / stap dacht ik toen nog....

Ik ken Goos van vroeger en zag dat hij zich bij FYGI had aangesloten, leuke match / stap dacht ik toen nog.

Een paar maanden later was ik naar iemand op zoek en Goos (FYGI) was toen ook de eerste aan wie ik dacht. Nadat ik Goos had gebeld stond hij ‘s middags samen met zijn collega. Mary bij mij op de stoep en hebben we de vacature doorgenomen. Door hun expertise hebben we samen een goed profiel geschetst.

Het snelle schakelen en de manier waarop Goos en Mary mij op de hoogte hielden van het sollicitatieproces ben ik erg over te spreken. En daarnaast hebben ze ook nog eens voor de perfecte match gezorgd!

Vandaar dat ik Goos en Mary zeer zeker zal aanbevelen!

Lees meer

Cherry internet is al jarenlang blij met Goos Terschegget als haar partner op het gebied van zowel werving en selectie maar ook op het gebied van...

Cherry internet is al jarenlang blij met Goos Terschegget als haar partner op het gebied van zowel werving en selectie maar ook op het gebied van uitzenden. De flexibele houding en het daadwerkelijk meedenken hebben ons al vaak in positieve zin verrast. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is nadrukkelijk op Goos Terschegget van toepassing. We zijn iedere keer weer onder de indruk van de kwaliteit van de kandidaten die aan ons worden voorgesteld. Oh en de tarieven zijn eerlijk en transparant. Complimenten.

Lees meer

Kijkend naar ons bedrijf, ACNbv, dan is het personeel het belangrijkste gereedschap en instrument wat wij hebben. Ook ons grootste kapitaal. Hoe...

Kijkend naar ons bedrijf, ACNbv, dan is het personeel het belangrijkste gereedschap en instrument wat wij hebben. Ook ons grootste kapitaal. Hoe selecteer je een nieuwe medewerker, hoe introduceer je hem of haar in je bedrijf?

Besef mij maar al te goed dat het personeel de ambassadeurs zijn van het bedrijf. Kan ons product nog zo mooi verkopen, maar als het uitvoerende gedeelte steken laat vallen in wat voor een opzicht dan ook, dan kan dit gelijk resulteren in een ontevreden opdrachtgever.

Ondanks de personeelskrapte op de markt, nemen wij nooit iemand direct aan. Wat wij verwachten is dat iedere medewerker wil investeren in zichzelf. Wij brengen ze onder bij “ViaGoos”. Zeg je ViaGoos, dan bedoel ik eigenlijk Goos. Bij Goos brengen we gerust onze pareltjes onder in de wetenschap dat alle afspraken die wij maken met onze medewerkers, door Goos keurig en correct worden opgepakt.

Goos staat voor hetgeen we hebben afgesproken en nog veel belangrijker, hij zorgt ervoor dat de medewerkers die aan Goos zijn toevertrouwd altijd op hem kunnen bouwen en terugvallen.

Goos kan ik dan ook van harte aanbevelen. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. In elke hoedanigheid.

Lees meer

Ik heb Goos Terschegget benaderd van Via Goos, omdat wij leerling stoffeerders zochten voor Projectvloeren Specialist. Goos is vol enthousiasme met de...

Ik heb Goos Terschegget benaderd van Via Goos, omdat wij leerling stoffeerders zochten voor Projectvloeren Specialist. Goos is vol enthousiasme met de vacature aan de slag gegaan. Hij heeft op meerdere manieren een zoekvraag uitgezet, en gebruik gemaakt van zijn netwerk om op zoek te gaan naar de juiste kandidaat.

Op een gegeven moment hebben wij zelf de kandidaat gevonden, maar is uiteindelijk op de payroll beland via Goos Terschegget. Ondertussen hebben wij nog twee kandidaten aangeboden, echter wachten wij nu eerst de huidige situatie af. Goos ontlast ons om alle zorgen rondom personeel weg te nemen, sterker nog hij denkt mee over toekomstige stappen rondom personeel en de vacatures.

Ik kan daarom Goos Terschegget van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar de juiste personeelsleden voor jouw bedrijf.

Lees meer

Een recruiter die proactief meedenkt over HR en ook nog eens spontaan een klant aanbrengt, dat is wat je kan verwachten van Goos. Hij heeft een...

Een recruiter die proactief meedenkt over HR en ook nog eens spontaan een klant aanbrengt, dat is wat je kan verwachten van Goos. Hij heeft een belangrijke rol gehad in de aanwerving van de juiste commerciële teamleden voor NOWJOBS. Goos heeft de gave om heel gemakkelijk ongedwongen contact te leggen en laat geen moment onbenut om nieuwe mensen te ontmoeten. Een netwerker pur sang die een cultuur snel aanvoelt en de juiste mensen weet te selecteren en alleen de toppers voor een gesprek aandraagt.

Goos is een recruiter die doorgaat waar anderen stoppen en geeft alle kandidaten snel een inhoudelijke reactie. Hierdoor creëert hij gunning en daardoor heeft hij een groot netwerk opgebouwd. Daarnaast weet hij perfect in te schatten welke personen hij moet voorstellen waardoor je alleen gesprekken voert met serieuze en competente kandidaten. Goos verdient dan ook mij oprechte aanbeveling.

Lees meer
Mijn vacatures:
Projectmanager Circulair Bouwen
28 uur
hbo / bachelor
Amersfoort
Success Consultant
40 uur
hbo / bachelor
Utrecht
Kandidaat Notaris
37 uur
wo / master
Barneveld
Medewerker servicedesk
36 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Teamlead Sales
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Goos
Arbeidsmarkt-communicatieRecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!