fbpx
Social Share
bool(false)

Hanae
Barbery

Recruitment Consultant

Met lef, energie en in vrijheid.

Leuk om via deze weg vast kennis te maken. Mijn naam is Hanae Barbery, recruitment business partner in de regio Amsterdam. Ik ben sinds 2016 eigenaar van HB Select. Je kunt bij mij terecht voor interim- en werving & selectie opdrachten. In de afgelopen jaren zijn er veel branches waarvoor ik heb mogen werven. Van IT, legal, finance tot aan de kinderopvang. En van mbo- tot wo-niveau. Waar ligt jouw vraagstuk? Ik zet mij graag in voor jouw bedrijf. Bel 06 – 412 619 65 of mail naar hanae.barbery@fygi.nl 

Mijn kracht ligt bij het sourcen. Dat betekent heel actief op LinkedIn potentiële professionals benaderen, tot de juiste match is gemaakt. Ik ben daarnaast helemaal thuis in cv-databases en sociale media. Door mijzelf te verplaatsen in de professional en een persoonlijke aanpak, activeer ik latent werkzoekenden om van baan te wijzigen. Zo weet ik de ideale medewerker te vinden en binden aan jouw bedrijf.

Groei met jouw bedrijf. De branches waarin ik thuis ben zijn, IT, legal, finance en de kinderopvang. Zet mij in voor:

  • Interim recruitment
  • Werving en selectie
  • Moeilijke profielen

Meerwaarde van FYGI
Als opdrachtgever schakel je met mij als vaste recruiter en doordat ik aangesloten ben bij FYGI geniet jij van voordelen. Denk aan SEO-proof vacatureteksten, inzicht in arbeidsmarktdata en ook de nodige marketingtools. Deze vergroten de kans voor het vervullen van de vacatures.

Professional
Ben je op zoek naar jouw volgende beste baan? Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden. Je kunt een toegankelijk gesprek verwachten waarin jij centraal staat. Door goed te luisteren komen we samen tot nieuwe inzichten. Als recruiter adviseer ik je over jouw kansen en mogelijkheden. Zet de stap en laat mij je helpen in jouw zoektocht. Ik spreek je snel!

Hanae
(interim) recruitmentHeadhuntingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Hanae in je organisatie...
  • Headhunter vanuit het hart
  • Vervult jouw vacatures met plezier
  • In verschillende branches thuis
  • LinkedIn liefhebber
  • Maakt mensen enthousiast voor jouw werkgeversmerk

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Ik heb Hanae door de jaren heen als opdrachtgever maar ook als adviseur leren kennen als een zeer fijn, enthousiast en leergierig persoon. V.w.b. de...

Ik heb Hanae door de jaren heen als opdrachtgever maar ook als adviseur leren kennen als een zeer fijn, enthousiast en leergierig persoon. V.w.b. de verweving van kandidaten, voor zowel vast als flex, is Hanae zeer gedreven in het bereiken van resultaten en op een zeer vrolijke en correcte wijze, communiceert uitstekend daarbij en zowel naar potentiële kandidaten als naar haar opdrachtgever en stel zich daarbij op alle fronten als een senior recruitment professional op.
Wij hebben de samenwerking met Hanae als uiterst nuttig en ook zeer plezierig ervaren en doen dat overigens nog steeds.

Lees meer

Hanae is een uitermate open, lieve, prettig en plezierige persoonlijkheid die met weinig woorden als professionele recruiter gedreven haar resultaten...

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Hanae
(interim) recruitmentHeadhuntingWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial