fbpx
Social Share

Mijn skills en expertise

Skills

  • Headhunten

Dienstverlening

  • Interim Recruitment
  • W&S

Zo werk ik met jou samen.

Het bij elkaar brengen van werkgevers en werknemers, het creëren van duurzame matches, een bijdrage leveren in de groei van teams en aan iemand z’n loopbaan. Daar krijg ik energie van!

In een wereld waar we vluchtig door social media scrollen, moeten we binnen vier seconden iemands oprechte aandacht zien te pakken. Creatief, denken in mogelijkheden en zoeken naar de verbinding, daar ligt mijn kracht. Hierin zijn voor mij aandacht, luisteren, afstemmen en afspraken nakomen van essentieel belang. Het creëren van vertrouwen zorgt ervoor dat iedereen zichzelf kan en durft te zijn. Daar ga ik voor. Omdat werk meer is dan een baan.

  • Creatief
  • Oplossingsgericht
  • Open, oprecht en empathisch
  • Verbindend, daadkrachtig en doortastend

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van een team

Werkgevers willen de kracht van een persoonlijke aanpak, maar ook die van een grote organisatie met veel kennis, kunde en slimme technologie.

Freelance recruiters van FYGI werken vanuit hun eigen kracht met een unieke aanpak. Ze delen tegelijkertijd hun kennis en kunde binnen het FYGI-netwerk. Zo krijg je als opdrachtgever een toegewijde recruiter met de slagkracht van een sterk netwerk en een specialistisch team.

Ontdek de toegevoegde waarde van een freelance FYGI recruiter.

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van FYGI maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Sterk netwerk van recruitment en hr professionals

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 freelance professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Ondersteund door online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Gegarandeerde expertise

FYGI investeert doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

Training & coaching

Jouw FYGI recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij FYGI, waardoor een geschikte match snel gemaakt wordt.

De volgende vacatures heb ik momenteel beschikbaar:

Op zoek naar een baan?

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Kom in contact

Kan ik jou verder helpen? Aarzel niet! Hiernaast kun je je gegevens invullen en direct contact met mij opnemen.

Nog niet de juiste match gevonden?

Neem contact op met FYGI
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial