Social Share

Jan
van der Laan

Recruitment Business Partner

Een tijd waarin alles kan vraagt om bewuste keuzes.

Welkom op mijn pagina. Mijn naam is Jan en ik ben Recruitment Business Partner binnen Digital en Retail. Ik vertel je graag meer over mijzelf, mijn carrière en natuurlijk wat ik voor jou als organisatie of voor jou als professional kan betekenen! 

Sinds 2005 lopen ‘digital’ en ‘retail’ als rode draad door mijn carrière. En na verschillende leidinggevende functies bij diverse bedrijven, dacht ik: “Dit kan ik ook zelf!” Daarom ben ik in 2011 gestart als zelfstandig ondernemer.

Maar… Als leidinggevende werkte ik regelmatig met recruiters en vaak dacht ik: “Dat kan anders! Beter zelfs.” Daarom was het in 2018 tijd om mijn passie voor de mens en technologie gaan combineren als zelfstandig recruiter binnen Digital & Retail.

De vele technologische ontwikkelingen, de kansen én ambitieuze professionals. Dat geeft mij energie. Geen dag hetzelfde. Dat maakt mijn werk als recruiter zo tof! En daarom maakte ik deze keuze. Bewust.

Mijn kwaliteiten
Als leidinggevende heb ik veel ervaring met het bouwen van teams. Naast hard skills, keek ik zeker ook naar de soft skills. Deze kennis en ervaring neem ik iedere dag mee in mijn huidige job als recruiter.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijke relaties. Door goed te luisteren naar mensen, maak ik de vertaling naar de juiste match. Door mijn kennis, ervaring en oprechte interesse ben ik in staat snel en doeltreffend de mens achter het cv te ontdekken. Uiteindelijk maken de mensen nog steeds het verschil.

Voor jou als opdrachtgever betekent dit dat ik je kan ondersteunen bij diverse recruitmentvraagstukken:

  • Werving & Selectie
  • Teambuilding
  • Recruitmentmarketing

Daarnaast werk ik met een uniek garantieconcept. Tot 2 jaar garantie op werving en selectieopdrachten. Wil je daar meer over weten? Neem dan gerust contact op. 

Als jij mij als professional vertelt waar je gelukkig van wordt, dan neem ik de tijd om te luisteren zodat we samen die ene baan gaan vinden waar jij blij van wordt. De opdrachtgevers waarmee ik samenwerk, ken ik goed. Dus geen match puur op harde criteria maar ook op basis van gevoel, cultuur en ontwikkeling. Ik gun jou wat ik zelf ervaar: een baan die helemaal bij je past en waar je iedere dag weer blij van wordt!

Ben je benieuwd wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met me op! Dan kunnen we kennis maken.

Jan
Data & DigitalRecruitment marketingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Jan in je organisatie...
  • Vol enthousiasme, energie en motivatie
  • Uniek garantieconcept tot 2 jaar
  • Ervaring met het bouwen en aansturen van teams
  • Leergierig en altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling
  • Out of the box denken, gefocust op de oplossing en niet het probleem
Mijn vacatures:
C# Developer
40 uur
hbo / bachelor
Den Bosch
Social Media Manager
38 uur
hbo / bachelor
Diemen
Web Analist
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Product Owner
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
ERP Consultant
40 uur
hbo / bachelor
Groningen

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Jan
Data & DigitalRecruitment marketingWerving & Selectie

Kom in contact!