Social Share
bool(false)

Janine
de Wilde

Recruitment Business Partner

GENIETEN

Genieten doe ik inmiddels al zeven jaar van de arbeidsbemiddeling in diverse branches. Het vinden van de juiste én langdurige match tussen professional en opdrachtgever is iets waar mijn hart een sprongetje van maakt en waarvan er een glimlach op mijn gezicht komt.

Dit genieten deed ik altijd vanuit loondienst, maar de tijd bekroop mij steeds vaker en intenser het gevoel om als zelfstandige verder te gaan. Mijn eigen koers bepalen, met energie, lef, durf en met bovenal veel passie.

WERK IS MEER DAN EEN BAAN
Van dichtbij heb ik mee gemaakt wat het met een mens doet wanneer hij/zij niet op de juiste werkplek zit. Ik ben ervan overtuigd dat het leven mooier is met werk dat écht bij je past. Om te achterhalen wat bij de professional past en ook bij de werkgever neem ik graag de tijd om beiden oprecht, diepgaand en echt te leren kennen. Om een langdurig ‘arbeidshuwelijk’ tot stand te brengen, staan; verbinding, energie, humor en oprechte interesse staan hierbij voor mij centraal.

SAMEN
Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job, tijdelijke recruitmentversterking of iemand die een aantal lastig in te vullen vacatures gaat vervullen, ik doe het samen mét jou/ jouw organisatie en bouw graag een partnership op. Ik kan je helpen op het gebied van:

  • Interim recruitment
  • Werving en selectie
  • Recruitment advies
  • Procesverbetering
  • Employer branding

KOFFIE OF THEE?
Kunnen wij wat voor elkaar betekenen? Ik kom graag met je in contact onder het genot van een heerlijke (virtuele) kop koffie of thee en laten we kijken hoe we elkaar kunnen versterken!

Janine
Interim recruitmentRecruitment adviesWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Janine in je organisatie...
  • Gedreven en energiek
  • Persoonlijk en verbindend
  • Eerlijk en open
  • Ondernemend en out of the box
  • Zeven jaar recruitmentervaring

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Ik heb met Janine leren kennen als een doortastende, energieke recruiter met bakken teamspirit en initiatieven....

Ik heb met Janine leren kennen als een doortastende, energieke recruiter met bakken teamspirit en initiatieven.

Lees meer

Janine heeft ons ondersteund in België qua recruitment en ze deed een fantastische job zowel voor BE als Nederland. Iedere werkgever zou blij moeten...

Janine heeft ons ondersteund in België qua recruitment en ze deed een fantastische job zowel voor BE als Nederland. Iedere werkgever zou blij moeten zijn met jou in zijn team.

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Janine
Interim recruitmentRecruitment adviesWerving & Selectie

Kom in contact!