Jennifer
Lubbersen

Recruitment Consultant

‘’Anyone can do my job, but no one can be me’’

Met mijn open blik probeer ik nieuwe kansen creëren en het moment te pakken. Mensen die met mij hebben samengewerkt weten dat ik altijd op zoek ben naar creatieve oplossingen. Ik geloof dat mensen nog beter te overtuigen zijn wanneer ze een goed beeld krijgen wat ze kunnen verwachten. Video recruitment is in mijn ogen dan ook een essentieel onderdeel geworden als het gaat om het overbrengen van een boodschap.

Ruim acht jaar heb ik als toegewijde ‘’Corporate’’ Recruiter bij bedrijven gewerkt. Ik heb altijd mijn bijdrage geleverd als ‘’onderdeel van het team’’. Sinds twee jaar ben ik Interim Recruiter, mijn werkmentaliteit is ongewijzigd, maar mijn “naam” wel! Als Interimmer werk ik inhouse bij de klant en ben ik net als de Corporate Recruiter(s) onderdeel van het team. Dat is mijn werktstijl!

Jennifer
Employer BrandingInterim recruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Jennifer in je organisatie...
  • Passie voor het maken van video's
  • Schrijft eigenzinnige vacatureteksten
  • Actuele kennis over trends in recruitment & employer branding
  • Breed inzetbaar in het recruitmentvak
  • Authentiek en ondernemend

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Vanwege de enorme krapte op de technische arbeidsmarkt, zochten wij iemand die ons kon ondersteunen in onze zoektocht naar nieuwe monteurs. Op die...

Vanwege de enorme krapte op de technische arbeidsmarkt, zochten wij iemand die ons kon ondersteunen in onze zoektocht naar nieuwe monteurs. Op die manier hebben wij hernieuwd kennis gemaakt met Jennifer.

Jennifer is enthousiast, creatief en toont zich enorm betrokken bij onze organisatie. Ze denkt met ons mee, niet alleen op het gebied van recruitment maar ook wat betreft ander HR-gerelateerde onderwerpen. Jennifer heeft een prettige en duidelijke manier van communiceren, ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet.

Lees meer

Jennifer combineert haar professionaliteit en service gerichtheid met een mooie warme persoonlijkheid. Met haar werken en haar ontmoeten is een meer...

Jennifer combineert haar professionaliteit en service gerichtheid met een mooie warme persoonlijkheid. Met haar werken en haar ontmoeten is een meer dan positieve ervaring. Een bewonderingswaardige hard werkende vrouw die zich vast bijt in een project en niet meer loslaat. Werkt accuraat, zelfstandig en vol overgave.

Lees meer

De woorden “mensenmens”, “spontaan” en “creatief” komen het eerste in mij op als het gaat om Jennifer. Zij heeft in bijna een jaar tijd...

De woorden “mensenmens”, “spontaan” en “creatief” komen het eerste in mij op als het gaat om Jennifer. Zij heeft in bijna een jaar tijd onze afdeling enorm geholpen met de recruitment. Door net even een stapje harder te lopen, mee te denken met de vestigingen is de kwaliteit van de instroom verbeterd. Los van het vervullen van de vacatures dacht ze ook met veel gevoel en verve mee over employer branding en de candidate journey. Iets waarmee wij zeker verder kunnen! Elke klant mag zichzelf dan ook gelukkig prijzen met Jennifer in het team, een super waardevolle aanvulling!

Lees meer

In mijn zoektocht naar een nieuwe carrière uitdaging kwam ik in contact met Jennifer. Tijdens ons eerste telefoongesprek vertelde ze mij precies naar...

In mijn zoektocht naar een nieuwe carrière uitdaging kwam ik in contact met Jennifer. Tijdens ons eerste telefoongesprek vertelde ze mij precies naar wie haar opdrachtgever op zoek was. Hierdoor wist ik gelijk dat deze functie goed bij me past! De eerste kennismaking was ook erg fijn, ik voelde me gelijk op mijn gemak. De communicatie verliep heel vlot en mijn vragen werden direct beantwoord. Dus Jennifer, ontzettend bedankt voor deze soepele en fijne sollicitatieprocedure!

Lees meer

Mijn eerste gesprek voor mijn functie bij Covebo was samen met Jennifer en haar collega. Van de vele gesprekken die ik gehad heb was dit absoluut een...

Mijn eerste gesprek voor mijn functie bij Covebo was samen met Jennifer en haar collega. Van de vele gesprekken die ik gehad heb was dit absoluut een van de beste gesprekken. Jennifer weet waar ze over praat en bekijkt het niet alleen puur vanuit de werkgever maar wilde ook echt mij als kandidaat helpen. Ze heeft mij nog diverse tips gegeven waardoor ik bij de volgende gesprekken binnen Covebo een grotere kans had om aangenomen te worden. Wat uiteindelijk is gelukt. Ook het contact na het eerste gesprek was zeer fijn. Vaak merk je dat recruiters na het eerste gesprek snel de interesse in de kandidaat verliezen en doorgaan naar hun volgende opdracht. Dit was absoluut niet het geval bij Jennifer, van het begin tot einde is ze volledig betrokken geweest in het proces. Al met al heel blij dat ik haar heb mogen leren kennen en naar mijn mening een zeldzame recruiter!

Lees meer

Mijn contact met Jennifer voelde vanaf het eerste moment meteen vertrouwd. Ze is eerlijk, doortastend, oprecht geïnteresseerd en zeker ook fijn in de...

Mijn contact met Jennifer voelde vanaf het eerste moment meteen vertrouwd. Ze is eerlijk, doortastend, oprecht geïnteresseerd en zeker ook fijn in de omgang. Tijdens het sollicitatieproces ondersteund ze je en zorgt dat je goed voorbereid de gesprekken in gaat. Mocht je contact willen met een recruiter die haar vak verstaat dan zit je bij Jennifer zeker goed.

Lees meer

Ik heb Jennifer leren kennen als een hele enthousiaste en betrokken recruiter. Vanaf het eerste moment dat ik haar sprak, voelde het goed. Ze is op...

Ik heb Jennifer leren kennen als een hele enthousiaste en betrokken recruiter. Vanaf het eerste moment dat ik haar sprak, voelde het goed. Ze is op zoek naar kandidaten die zowel inhoudelijk, als qua persoon binnen een organisatie passen én neemt daar de tijd voor. Hierbij is ze open, eerlijk en doortastend.

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Ontmoet Jennifer
Employer BrandingInterim recruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!