fbpx
Social Share

Joey
de Jongh

Recruitment consultant

Branche: Office | Zorg

Omdat werk meer is dan een baan.

Leuk om via deze weg alvast kennis te maken. Mijn naam is Joey de Jongh. Als recruitment consultant help ik bedrijven in de office en zorg bij het aantrekken van personeel. Ik ben een meedenkende en enthousiaste partner voor mijn opdrachtgevers en onderzoek nauwkeurig welke behoeften er zijn, zodat ik een succesvolle bijdrage kan leveren. Daarnaast ben ik het liefst de hele dag bezig met connecten, netwerken, gesprekken voeren en zo mensen helpen aan hun beste baan. Ben jij als opdrachtgever mijn volgende bestemming? Laten we kennis maken! 📞

In mijn vrije tijd sta ik als scheidsrechter of trainer op het voetbalveld. Deze sportmentaliteit komt goed van pas in mijn werk. Als interim recruiter ben ik zeer flexibel en heb ik een groot aanpassingsvermogen. Je bent bij mij aan het juiste adres voor maatwerkoplossingen die precies passen bij de behoeften van jouw organisatie. Mijn motto is: “Alleen rust kan je redden.” En dit betekent voor mij dat ik iedere situatie rationeel bekijk. Even een stapje terug om er weer twee vooruit te zetten.

Mijn werkwijze
Omdat mijn communicatie open, eerlijk en direct is, wordt mijn werkwijze als fijn en efficiënt ervaren. Het zorgt ervoor dat mensen weten wat ze aan mij hebben en wat ze van mij kunnen verwachten. Daarnaast ben ik collegiaal en toegankelijk voor hulpvragen van anderen. Ik spar graag over het verbeteren van hr-processen om samen de beste resultaten te behalen. Een platte organisatie met korte en directe lijntjes passen goed bij mij. Lekker efficiënt.

Geboekte resultaten
Binnen een jaar ben ik van 8 flexkrachten naar 46 flexkrachten gegaan. Gemiddeld bleven zij 2 jaar bij mij in dienst en binnen die tijd behaalden zij het C(E) rijbewijs. Daarnaast heb ik met het team de NOKD’s verlaagd. Voorheen kwamen er ’s ochtends van de 50 man twintig niet opdagen. Door middel van een puntensysteem is dat teruggedrongen naar 5!

De grote voordelen van FYGI voor jou als opdrachtgever
🔹 Innoverende tools en recruitmentmarketing
🔹 Actuele arbeidsmarktanalyse van jouw ideale doelgroep
🔹 Expertise van 65+ recruitment specialisten

Voor jou als professional
Een (latent) werkzoekende helpen aan de juiste baan, dat doe ik het allerliefste. Ik vind het belangrijk om verder te kijken dan het cv. Iemand zijn of haar opleidingsniveau of werkervaring zegt lang niet alles over de competenties. Wil jij een stapje hoger op de carrière ladder? Ik help je daar graag bij.

Het blijft een feestje om professionals te feliciteren met hun beste baan. Ben jij de volgende? Misschien ben je werkzaam in de office of zorg, dan ben je bij mij aan het goede adres om samen jouw volgende baan te vinden. Stuur gerust een WhatsAppje of een mail, dan neem ik contact met je op.

Joey
Interim RecruiterProcesoptimalisatieWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Joey in je organisatie...
  • Enthousiaste verbinder tussen werkgever en professional
  • Meedenkende partner
  • Kijkt verder dan het cv!
  • Resultaatgericht en toegewijd
  • Een echte netwerker

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Joey
Interim RecruiterProcesoptimalisatieWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial