Jordi
Snijders

Corporate Recruiter

Vrijheid

Ik heb van huis uit meegekregen om altijd dicht bij mijzelf te blijven, behulpzaam te zijn en te allen tijde iedereen met respect te behandelen. Deze waarden lagen ten grondslag in de keuze voor het recruitment vak en de persoonlijke en toegewijde wijze waarmee ik dit prachtige beroep nu uitoefen.

Jarenlang heb ik topsport beoefend en dit heeft mij zowel op zakelijk als persoonlijk vlak veel opgeleverd. Deze periode heeft mij leren om te gaan met succes, teleurstellingen en bovenal veel discipline en doorzettingsvermogen gebracht! Van deze leermomenten en vaardigheden profiteer ik nog elke dag binnen de recruitment.

› Carrière in een notendop
Inmiddels heb ik in totaal 4,5 jaar ervaring binnen het vak opgedaan en tot op heden leer ik nog elke dag bij. Al deze jaren heb ik in loondienst gewerkt. Tot op zekere hoogte miste ik een bepaalde gevoel van vrijheid. De vrijheid om volledig volgens mijn eigen visie mijn beroep uit te oefenen. Sinds kort heb ik sterk de wil om volledig op eigen benen te staan. Met andere woorden, de wil om voor volledige vrijheid te kiezen!

De foto die je hierboven ziet is voor mij het ultieme symbool van vrijheid. Ik weet niet of je zelf wel eens bergen beklommen hebt maar er heerst zoveel rust daar hoog in de bergen. Je hoort enkel geluiden van de natuur en ziet hier en daar een adelaar de immense ruimte inzweven. Ik ga daar compleet op in het moment en ben ik volledig vrij van gedachtes en dat is een heerlijk gevoel kan ik je vertellen.

In de afgelopen 1,5 jaar heb ik mij op voornamelijk gericht op (IT) Corporate Recruitment. Mijn hart gaat dan ook het meest uit naar deze functie. Als je benieuwd bent naar de waarom nodig ik je graag uit om eens het gesprek met mij aan te gaan!

› Waarom FYGI
De markt is uitzonderlijk schaars. Vooral in de IT. De meest gangbare wervingsmethoden werken nauwelijks nog. Behoeftes verschuiven. Ik zie dat men steeds kritischer wordt en we begeven ons steeds meer in een purpose economy. Deze ontwikkelingen vragen om een unieke aanpak. Een persoonlijke aanpak die gepaard gaat met een slimme inzet van digital(network) en marketing. Dit is precies de reden waarom ik voor FYGI gekozen heb.

› Inzetbaar voor de functies:
– Corporate Recruitment
– Recruitment Consultant
– Recruitment Specialist

› Specialisaties:
– Video Recruitment
– Referral Recruitment
– Candidate Journey / Onboarding

Jordi
Corporate RecruitmentFreelanceInterim
Een toegewijde recruiter zoals Jordi in je organisatie...
  • Oplossingsgericht, besluitvaardig en ondernemend
  • Energieke netwerker
  • Inzetbaar voor diverse functies binnen het recruitmentvak
  • Integere en creatieve manier van werken
  • Actuele kennis op gebied van recruitment & branding

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Jordi is een professionele en gedreven collega met een sterk analytisch vermogen en veel oog voor de mens in een (recruitment)proces. Met deze...

Jordi is een professionele en gedreven collega met een sterk analytisch vermogen en veel oog voor de mens in een (recruitment)proces. Met deze vaardigheden weet hij goed de vraag achter de vraag te achterhalen en scherp te krijgen wat de behoefte is van elke partij om zo de juiste match te realiseren. Daarnaast is Jordi een betrokken en enthousiast teamlid en brengt hij veel humor en energie mee. Bedankt voor je inzet en succes met je verdere carrière Jordi!

Lees meer

Jordi is een enorm gedreven recruitment professional die Maandag verrijkt heeft met vele nieuwe talenten waardoor we toekomst proof zijn. Zijn...

Jordi is een enorm gedreven recruitment professional die Maandag verrijkt heeft met vele nieuwe talenten waardoor we toekomst proof zijn. Zijn enthousiasme, sociale vaardigheden en het zich eigen maken van de business, maakt hem tot een all round recruiter. Hij heeft het vermogen om als een echte business partner op te treden. Daarnaast heeft hij een enorm netwerk. Ik heb op een geweldige manier met Jordi samengewerkt.

Lees meer
Mijn vacatures:
Software Engineer
40 uur
hbo / bachelor
Leiden
Parttime Verpleegkundige Reisvaccinaties
8 uur
hbo / bachelor
Tilburg
Logistiek Planner
40 uur
mbo
Haarlem
(Parttime) Verpleegkundige test spreekuren
36 uur
mbo
Amsterdam
(Parttime) Verpleegkundige test spreekuren
40 uur
mbo
Den Haag

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hee, ik ben Jordi
Corporate RecruitmentFreelanceInterim

Kom in contact!