fbpx
Social Share

Kelly
Vinck

Recruitment Partner

Branche: Tech industrie | Techniek | ICT

Een tijd waarin alles kan vraagt om bewuste keuzes.

Leuk om via deze weg alvast kennis te maken. Mijn naam is Kelly Vinck. Als recruitment business partner en interim recruiter bij Recruit Today bied ik organisaties professionele ondersteuning bij hun recruitmentvraagstukken. Dit houdt in: interim recruitment, recruitment marketing en campus recruitment. Kortom, voor snelle recruitment en voor strategische groei, zit je goed!

Ik ben direct beschikbaar voor het vervullen van jouw vacatures in de techniek, ICT en HR. Met mijn 25 jaar ervaring vind ik slim en snel jouw kandidaten. Ik gebruik moderne recruitment met de nieuwste A.I. wervingstools en heb een groot netwerk binnen de campus scholen. Hierdoor wordt personeel vinden en binden gemakkelijker. Zet mij in voor jouw organisatie. Neem contact op: 06 – 479 019 05.

Met een groot tekort aan werkzoekenden is het voor veel bedrijven moeilijk om nieuw personeel te werven. Recruitment marketing via Recruit Today is hét antwoord. Omdat ik jouw bedrijf elke dag van het jaar, 365 dagen kan helpen aan personeel. Vandaag, morgen en overmorgen. Ik versterk jouw werkgeversmerk en heb een groot netwerk binnen scholen, benader mij gerust voor meer informatie.

Ik help je met een nog sterker merk en het aantrekken van personeel.

Achter de schermen gebruik ik de slimste tools voor het werven van personeel, zoals recruitment marketing. Dit heeft directe invloed op resultaten. Dit zet ik in voor jou:

  • Online campagnes
  • Actuele arbeidsmarktdata van jouw doelgroep
  • SEO-proof vacatureteksten

Werkwijze en specialisme

Als recruitment marketeer heb ik directe wervingsingangen om jou te helpen aan personeel.  Het werkt eenvoudig. Neem contact met mij op en stel jouw vraag. Binnen 24 uur ontvang je een reactie, vaak door een belletje. Want bellen is sneller.

Laat mij je helpen om nieuwe medewerkers te vinden, zodat je de beoogde groei kunt halen voor jouw bedrijf. Bel mij voor werving & selectie, sourcing opdrachten.

Ik ben de direct beschikbare source partner!

Recruit Today for what you need tomorrow. Laat mij je daarbij helpen.

Ben je ook op zoek naar personeel? Stuur mij gerust een WhatsApp of mail. Ik help je graag verder.

Kelly
Employer BrandingJobmarketingSourcing
Een toegewijde recruiter zoals Kelly in je organisatie...
  • 25 jaar ervaring in recruitment
  • Recruitment marketing als belangrijkste tool
  • Employer branding expert
  • Snellere sourcing met artificial intelligence
  • Groot netwerk binnen scholen - campus recruitment

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Kelly
Employer BrandingJobmarketingSourcing

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial