fbpx
Social Share

Mijn skills en expertise

Skills

 • Headhunten
 • Bulkwerving
 • Sourcen
 • Verbinden

Functieprofielen

 • Wo
 • Hbo
 • Mbo

Dienstverlening

 • Interim recruitment
 • Werving en selectie

Zo werk ik met jou samen.

Het ad hoc rennen en schakelen is wat ik het liefste doe en hierin ben ik dan ook succesvol gebleken. Zo dreigde een festival afgelopen zomer afgelast te worden, vanwege een groot aantal ziekmeldingen binnen de beveiliging. Door snel te schakelen binnen en buiten mijn netwerk, heb ik het personeelstekort weten aan te vullen zodat het evenement toch door kon gaan!

Zit jij omhoog met een personeelsprobleem, dan gaan we samen aan de slag om dit op een efficiënte en creatieve manier aan te pakken.

Voor opdrachtgevers

Mijn interesse gebied is breed te noemen en op het eerste gezicht niet geheel vanzelfsprekend, maar ik kan je vertellen dat het dé perfecte combinatie is. Ik heb het over de horeca, bouw, zorg en kinderopvang. De strategieën voor de één, met aanpassingen op persoonsniveau, is een onwijs sterke basis voor de andere branche. Een win-win! Doe hier dus je voordeel mee.

Is een situatie moeilijk onder controle te krijgen? Oplossingen bedenken en schakelen met anderen om tot het beste antwoord te komen dát kun je mij toevertrouwen. Zo heb ik in het verleden bij een beveiligingsorganisatie een opleidingsplan ontwikkeld en uitgewerkt waardoor jaarlijks de grootste instroom van professionals uit onze eigen academy kwam.

✅ Werving en selectie (bulk)

✅ Interim recruitment

✅ Employer branding

✅ Workflow voor opleidingen ontwikkelen

✅Advies optimalisatie hr-processen

Successen boeken binnen employer branding geeft mij veel energie, omdat je er zoveel potentie ligt wat vaak verloren gaat. Laten we dat voorkomen! Van het selecteren van een medewerker die je in beeld wil brengen tot het maken van waardevolle content voor sociale media. Ik regel het samen met jouw team!

Voor de professional

Voor jou als professional kijk ik verder dan alleen het cv én is mijn doel het vinden van jouw beste baan! Geen match? Dan blijf ik graag met je in contact. En wanneer een vacature overeenkomt met jouw wensen, dan bellen we met elkaar. Dus ga ook zeker een vrijblijvend gesprek met mij aan! Leuk om je te ontmoeten. 06 160 332 97 of ✉️ mail naar kendra.reingoud@fygi.nl

 • Proactief
 • Resultaatgericht
 • Gedreven
 • Doelgericht
 • Snelheid

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van een team

Werkgevers willen de kracht van een persoonlijke aanpak, maar ook die van een grote organisatie met veel kennis, kunde en slimme technologie.

Freelance recruiters van FYGI werken vanuit hun eigen kracht met een unieke aanpak. Ze delen tegelijkertijd hun kennis en kunde binnen het FYGI-netwerk. Zo krijg je als opdrachtgever een toegewijde recruiter met de slagkracht van een sterk netwerk en een specialistisch team.

Ontdek de toegevoegde waarde van een freelance FYGI recruiter.

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van FYGI maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Sterk netwerk van recruitment en hr professionals

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 freelance professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Ondersteund door online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Gegarandeerde expertise

FYGI investeert doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

Training & coaching

Jouw FYGI recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij FYGI, waardoor een geschikte match snel gemaakt wordt.

Op zoek naar een baan?

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Kom in contact

Kan ik jou verder helpen? Aarzel niet! Hiernaast kun je je gegevens invullen en direct contact met mij opnemen.

Nog niet de juiste match gevonden?

Neem contact op met FYGI
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial