fbpx
Social Share

Kendra
Reingoud

Recruitment Consultant

Als recruiter kom ik vlammen in jouw organisatie en ben klaar om brandjes te blussen.

Tof dat je even de tijd neemt! Mijn naam is Kendra en als zelfstandig ondernemer richt ik mij voornamelijk op bulkwerving. Opgegroeid in een ondernemers gezin, dus al vroeg geleerd wat het is om aan te poten en het onderste uit de kan te halen.

Veel vacatures om in te vullen? Mooi want daar weet ik wel raad mee! Het analyseren, opstellen én uitvoeren van strategische plannen daar word ik namelijk vrolijk van. Voeg daar mijn netwerk aan toe en we hebben alle ingrediënten in huis om van jouw onlinecampagne óók een succes te maken!

Waar ik nog meer blij van wordt? Koffie! Het perfecte middel om kennis te maken en te zien wat ik voor jouw organisatie kunnen betekenen. Bel mij gerust! 📞 06-160 332 97

Het ad hoc rennen en schakelen is wat ik het liefste doe en hierin ben ik dan ook succesvol gebleken. Zo dreigde een festival afgelopen zomer afgelast te worden, vanwege een groot aantal ziekmeldingen binnen de beveiliging. Door snel te schakelen binnen en buiten mijn netwerk, heb ik het personeelstekort weten aan te vullen zodat het evenement toch door kon gaan!

Zit jij omhoog met een personeelsprobleem, dan gaan we samen aan de slag om dit op een efficiënte en creatieve manier aan te pakken.

Voor opdrachtgevers

Mijn interesse gebied is breed te noemen en op het eerste gezicht niet geheel vanzelfsprekend, maar ik kan je vertellen dat het dé perfecte combinatie is. Ik heb het over de horeca, bouw, zorg en kinderopvang. De strategieën voor de één, met aanpassingen op persoonsniveau, is een onwijs sterke basis voor de andere branche. Een win-win! Doe hier dus je voordeel mee.

Is een situatie moeilijk onder controle te krijgen? Oplossingen bedenken en schakelen met anderen om tot het beste antwoord te komen dát kun je mij toevertrouwen. Zo heb ik in het verleden bij een beveiligingsorganisatie een opleidingsplan ontwikkeld en uitgewerkt waardoor jaarlijks de grootste instroom van professionals uit onze eigen academy kwam.

✅ Werving en selectie (bulk)

✅ Interim recruitment

✅ Employer branding

✅ Workflow voor opleidingen ontwikkelen

✅Advies optimalisatie hr-processen

Successen boeken binnen employer branding geeft mij veel energie, omdat je er zoveel potentie ligt wat vaak verloren gaat. Laten we dat voorkomen! Van het selecteren van een medewerker die je in beeld wil brengen tot het maken van waardevolle content voor sociale media. Ik regel het samen met jouw team! 💪🏾

Voor de professional

Voor jou als professional kijk ik verder dan alleen het cv én is mijn doel het vinden van jouw beste baan! Geen match? Dan blijf ik graag met je in contact. En wanneer een vacature overeenkomt met jouw wensen, dan bellen we met elkaar. Dus ga ook zeker een vrijblijvend gesprek met mij aan! Leuk om je te ontmoeten. 📞 06 160 332 97 of ✉️ mail naar kendra.reingoud@fygi.nl

Kendra
(interim) recruitmentBulk wervingEmployer Branding
Een toegewijde recruiter zoals Kendra in je organisatie...
  • Positieve instelling!
  • Klaar om brandjes te blussen
  • Gedreven in mijn vakgebied
  • Met goed en lekker eten maak je mij gelukkig!
  • Open communicatie zorgt voor snelle successen
Mijn vacatures:
Beveiliger Jaarbeurs
40 uur
mbo
Utrecht
Event Host
32 uur
mbo
Utrecht
Supervisor Congres en Meeting Centre
40 uur
mbo
Utrecht
Receptionist(e)
24 uur
mbo
Utrecht
Sales support medewerker
40 uur
mbo
Utrecht
Hoi, ik ben Kendra
(interim) recruitmentBulk wervingEmployer Branding

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial