Social Share
bool(false)

Kim
Albrecht

Recruitment Consultant

We doen dit samen

Al meer dan 15 jaar werk in de recruitment. Ik heb in verschillende branches bij meerdere bedrijven met veel plezier de juiste match mogen maken. Dat doe ik door mij echt te verdiepen in jouw organisatie. Ik ga in gesprek met managers en medewerkers om de cultuur te leren kennen. Daarbij durf ik kritische vragen te stellen. Ik krijg veel energie van grootschalige recruitment projecten waarin ik mijn vastberadenheid goed kwijt kan, maar recruitment op maat past ook zeker bij mij.

Ik heb mij aangesloten bij FYGI, omdat ik al mijn ervaring met lef, energie en in vrijheid wil voortzetten als zelfstandig recruiter. Door dit mooie recruitment platform kan ik nog extra diensten bieden, zoals: vacatures posten op 10+ jobboards, online wervingscampagnes uitzetten, werken met AI searchtool RobinRecruit én heb ik een netwerk van 40 andere FYGI recruiters in verschillende branches.

Voor organisaties:
Als zelfstandig recruiter kun je mij inzetten voor een tijdelijke interim opdracht, denk aan:

 • Vervanging voor zwangerschapsverlof
 • Vervanging voor ziekte
 • Of natuurlijk bij tijdelijke drukte binnen de organisatie

Maar ook:

 • Werving & Selectie
 • Online marketing campagnes
 • Onboarding- en recruitment advies

Voor professionals
Ik ga graag met jou in gesprek om jouw wensen en eisen te achterhalen. Wat vind jij echt belangrijk? We gaan het samen doen!

Contact
Wil je meer weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op. Hopelijk tot snel!

Kim
Interim recruitmentTalent TargetingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Kim in je organisatie...
 • Energiek, oprecht en ondernemend
 • REGIO: Midden Nederland en Randstad
 • Afspraak = afspraak
 • Meer dan 15 jaar ervaring in de Recruitment
 • Hard werken, maar vooral met plezier en humor

Omdat connectie meer dan wifi betekent

De samenwerking met Kim verloopt altijd prettig. Zij is kundig, oprecht en schakelt snel in gesprekken. Ik beveel haar dan ook aan in geval van...

De samenwerking met Kim verloopt altijd prettig. Zij is kundig, oprecht en schakelt snel in gesprekken. Ik beveel haar dan ook aan in geval van Recruitment vraagstukken.

Lees meer

Ik heb Kim leren kennen als een proactieve en meedenkende recruiter. Ze was voor mij de link tussen de trainee en mijzelf als klant en leverde altijd...

Ik heb Kim leren kennen als een proactieve en meedenkende recruiter. Ze was voor mij de link tussen de trainee en mijzelf als klant en leverde altijd maatwerk. Kim neemt de tijd, kijkend waar kansen en behoeftes liggen en speelt daar op in. Kim staat altijd open voor feedback en doet er ook wat mee, maar kijkt ook kritisch naar zichzelf. Afspraak is afspraak bij Kim.

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Kim
Interim recruitmentTalent TargetingWerving & Selectie

Kom in contact!